60 millio akkor volt amikor en irtam. Ma felnapnal 16,8 millional jarunk. A 350 atlag a jegyzes utani nagy forgalombol van meg amikor tenyleg volt forgalom. Es a teljes forgalom semmikepp sem mind a gyujtogetok forgalma, nem lett 100% rafogni hogy valaki 150 millioert vette tegnap mert abba tucatnyi mas is szerepel.
.
A masik amit mondasz vegkepp kerdojel nekem. Ha tenyleg "karbantartja" valaki az arfolyamot ( feltetelezem szerinted lenyomja hogy olcson vehessen ) akkor a forgalom jo reszen adnia kell hogy csokkenjen az arfolyam.
.
De logikusan nezve netto vetel pozicioja eseten az arfolyamnak emelkednie kellene. Csokkenni akkor tudd csak ha tobb az elado mint a vevo az adott arszinten es ezert esik az arfolyam.
.
A masik amit mondasz vegkepp kerdojel nekem. Ha tenyleg "karbantartja" valaki az arfolyamot ( feltetelezem szerinted lenyomja hogy olcson vehessen ) akkor a forgalom jo reszen adnia kell hogy csokkenjen az arfolyam.
.
De logikusan nezve netto vetel pozicioja eseten az arfolyamnak emelkednie kellene. Csokkenni akkor tudd csak ha tobb az elado mint a vevo az adott arszinten es ezert esik az arfolyam.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.