Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Megnéztem tényleg nincs 4 ezer sajat reszvénye a banknak.Azt hittem elirás de ennyi van neki.Ilyet én még nem is láttam...kozben hazajottem a nejem azt mondta hogy ezert mondta az srv-t tegnap.
Nem kell aggodni mert az opcio lehivasakor nincs igazi papirmozgas...igazábol a bank kifizeti a nyereseget a munkavallaloknak...ami erdekes hogy a banknak negyedannyi sajat reszvénye sincs mint nekem.Ez szokatlan....és nagyon jo nekunk...mert gondolom ezt akarják fellokni....kerdes mennyivel ...lehet azert nem irtak sem mennyiséget sem keretet egyelore...csak mint eszkozt lebegtette be...ez az opcio es ez a kis darabszámu sajat reszvény mindenképpen pozitiv hir.Mar sajnalom hogy tegnap adtam el....de én jo szokasomhoz hiven mindig mindennek a felet megtartom.Szerintem aki jegyzett reszvényt az nyugodtan bonthat 1 pezsgőt.
Nejem pont tegnap mondta hogy az lenne a slusszpoén ha srv-t hirdetne.Mondjuk jol kitolta....de gondolom alacsony aron akar....szoval akinek van szerintem ne szorja el gombokért.Gari nincs.
Szerintem abból a pénzből, amit poltikai topicokban végzett propagandáért kapnak, nem jut annyi nekik, hogy jegyezzenek/vegyenek belőle, azért, és a tulajdonosok "közelisége" miatt fikázzák, de ugye "Aquila non catat muscas", azaz a "Sas nem kapkod legyek után".
Savanyú nekik a szőlő! Nem jegyeztek, nem is kaptak 2970-ért, ezért most önmagukat győzködik, hogy mennyire rossz ez a részvény. Én azt nem értem, hogy miért itt mantrázzák az aggályaikat? Alakítsanak maguknak egy külön, másik topikot, mondjuk: "MBH Bank hoppon maradt sopánkodók" címkézéssel!
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban