Erre irtam,h akkor pakolom is ki a bankszamlam,mert holnaptol ha nem vagyok "jo fideszes",akkor jon egy padlassopres. Minden torvenyszeru lesz,mert Semjen majd nyujt be errol is 23:59kor 16 evre visszamenoleg egy torvenyjavaslatot. Hat oke..
A papírok teljesen rendben voltak a mészáros birodalom összes ügyleténél. Akkor az úgynevezett tisza program (Nemzeti Vagyonvisszaszerzés) rablásnak minősíthető.
Ha a papirok rendben voltak,akkor ez nem diplomacia,hanem rablas. Nincs koze valosagtagadashoz. Ha nem voltak rendben,akkor meg nem engedjuk el a szallitokat. Sajnos ez tobb sebbol verzik nekem tovabbra is.
Nálad. Ez diplomáciai ügy, ilyenkor más a módi. Teljesen mindegy amúgy, ez a kőkemény valóságtagadás nálam a vallási fanatizmus szint. Ha zavar a neres korrupció, akkor zavarjon ez is. Ha nem, akkor az már baj, de te tudod.
Ja nálunk is gyuszikam, a pénzszállító autókban , olyan nagymenő hírszerző tabornokok uldogelnek az anyós ülésen , akik már 20 éve is voltak valakik az ukrán politikában . Nézz már utána , milyen szintű vezérezredes meg tábornok ült ott a furgonokban.. A googli a barátod , meg a Wikipédia... Azért , ez már a hülyének nézés magasfoka gyerekek ami itt megy. A feherol is bebizonyítják itt bizonyos ""propagandistak""" (nem terád gondoltam) hogy az szürke sőt inkább fehér .🤣🤣
"Az osztrákok meg már rég megírták, hogy nem a pénzszállítás a probléma, hanem hogy abban a lekapcsolt autóban az a volt hírszerző figura üldögélt, aki Jermak bizalmasa és mindkettő nyakig volt korrupcicós ügyekben." . Tehát, akcióba léptek a hatóságok egy konkrét gyanú miatt, majd elengedtek mindenkit. Nálam ez a műsor kategória.
Éles válasz Zelenszkijnek: Magyar Péter több alkalommal élesen reagált Volodimir Zelenszkij nyilatkozataira. Kijelentette, hogy „egyetlen magyart sem fenyegethet” külföldi állami vezető, és elutasította az ukrán elnök Orbán Viktorra tett utalásait.
A lakcím-ügy: Magyar Péter ironikusan üzent az ukrán elnöknek, hogy „nyugodtan adja meg az ő lakcímét is”, miután Zelenszkij állítólagos fenyegetéseket fogalmazott meg a magyar kormányfővel szemben.
EU-csatlakozás ellenzése: A Tisza Párt elnöke kijelentette, hogy nem ért egyet Ukrajna gyorsított eljárással történő Európai Uniós csatlakozásával.
Feltételhez kötött támogatás: Bár Magyar Péter tisztázta, hogy elismeri Ukrajna önvédelemhez való jogát, az ország támogatását és integrációját szigorú feltételekhez kötné, például a kárpátaljai magyarság jogainak helyreállításához.
Kijev felelőssége: Egy korábbi nyilatkozatában Magyar Péter a magyar–ukrán viszony megromlásáért magát Kijevet tette felelőssé. " Szerintem, ez nagyon nem azt mutatja, hogy MP a bábja lenne Ukrajnának/Zelenszkijnek. Persze az Orbánnak az a célja, hogy ezt hitesse el a választókkal, mivel hosszú évek alatt sok hazugsággal népszerűtlenné tette Ukrajnát és Zelenszkijt, az meg méginkább népszerűtlen, ha egy bábkormány kerül hatalomra.
Csodálatos ez a szerecsenmosdatás, azért az ne zavarjon, hogy az OSZTRÁKOK problémáznak a dolgon. Gyakorlatilag mindennel ezt csináljátok, orosz agresszió, északi-áramlat, memorandumok, ukrán korrupt rezsim, olajvezeték, végtelen megmagyarázás, aztán mindig jön a valóság. Az osztrákok meg már rég megírták, hogy nem a pénzszállítás a probléma, hanem hogy abban a lekapcsolt autóban az a volt hírszerző figura üldögélt, aki Jermak bizalmasa és mindkettő nyakig volt korrupcicós ügyekben. Fogalmam sincs mire jó ez a néphülyítés. Önbecsapás level100. https://www.parlament.gv.at/dokument/XXVIII/J/5232/imfname_1744140.pdf "Es handelt sich dabei um Gennadiy Kuznetsov,
ehemaliger Stabschef des Antiterrorzentrums des SBU und in den Jahren 2014-2015.
Am 24. Februar 2011 verurteilte ihn das Bezirksgericht Petscherskyj in Kiew wegen
fahrlässiger Wehrdienstverweigerung (eines Korruptionsdelikts). Er wurde bereitszweimal wegen Korruptionsvorwürfen aus dem Inlandsgeheimdienst SBU entlassen.3Untersuchungen in den Jahren 2019-2020 ergaben, dass Kuznetsov ein engerVertrauter von Andrij Jermak war." Persze, tudom, ez csak véletlen, apróság, majd Pityu is jön hülyíteni, hogy semmi nem utal zűrös dologra. Pontosan tudta a TEK, hogy mit csinál, nincs az az isten, hogy nem volt erről hírszerzési infó, bizonyíték.
Bármi lehet, amit a nagyérdeműnek előadnak, lehet rajta vitatkozni, dumálni stb. De leginkább akkor kapunk maszlagokat, ha el kell takarni a lényeget, ami valóban fontos, amiért csinálják azt a vlamit. De nem értek, hozzá, ez csak a véleményem.
Donald Tusk lengyel miniszterelnök szerint valós veszély fenyegeti az ország európai uniós tagságát Karol Nawrocki elnök politikája miatt.
A kormányfő azután kongatta meg a vészharangot, hogy az államfő megvétózott egy 43,7 milliárd eurós uniós hitelt, amely Lengyelország védelmét szolgálta volna.
Fogást találtak, amit nem kötnek az orrunkra. Nem is nekünk találták ki. Azoknak szólt, akit fogni tudnak vele. Nem tudom, hogy az M5-ös hogyan jött képbe, gondolom nem Szerbiába akarták vinni. Szóval ebben sem leszünk okosabbak.
Teljesen felesleges azt összeukránozni, aki ukrán zászlónak öltözve tapsikol... Meg is szavaztátok a Petinek. Nem kell ezt szégyellni, bele kell állni.
OROSZ-UKRÁN háború