Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch vasárnap, 11:31
Előzmény: #80610  Istvan78
Ez pontosan így van. Kifejezett szurkoltam neki, hogy ezt a sunyi demokráciás maszlagot számolja fel. Meg nyírja ki többek közt a genderhülyítést és az illegális migrációt. Nagyon erősen is kezdett. Irán megtámadására nem számítottam, kérdés, hogy mi a teljes kép. A gázai mészárlás dettó, ahol pillanatokon belül több civil áldozat lett, mint Ukrajnában három év alatt. 
Trumpék már nem kertelnek, einstand van, az erő nyelve ugyebár. Szimpatikus? Nem. De eddig is volt, csak alakoskodva.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 11:29
Az eddigi békemenetek nem teremtettek békét. Csak újabb háborúk törtek ki és a meglévők eszkalálódtak.
A békemenet ragyogó alkalom lenne arra, hogy rávilágítsanak a "békepárti" vezetők szerepére, bár pusztán ebbe sem Putyin, sem Trump nem roppana bele.
Murdoch vasárnap, 11:25
Előzmény: #80599  Fsociety
Nem nevesítettem senkit, ez arra vonatkozik, aki a Zé-féle korrupciót megpróbálja kimagyarázni. Beleértve a pénzszállítós sztorit. Egyébként én 2009 környékén vásároltam ezt-azt, figyelve a sztorit, jó egy éve vettem 128GB ramot, hála a magasságos égnek, eszembe sincs belexállni az usa lufiba. A fix hitelt meg vágom, csak válságban cseszheted. Németeknél rekordon a munkanélküliség, csődök száma, most jön még csak a feketeleves, ha az iráni dolog elhúzódik. Meg pukkannak a lufik az usában, lásd a blackrockos sztori. 
SBob vasárnap, 11:25
Előzmény: #80614  Fsociety
nyilván nincs a #80609-es írásomban személyeskedés irányodban. Válaszod lekezelő stílusa pedig számomra nem releváns. Kezdelek megérteni, ahogyan írtam is.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:24
Előzmény: #80615  SBob
Meglehetosen tavol all tolem az erzekenyseg. De ismet csak terelgetsz,miutan lathatoan nem volt fogalmad,h letezik olyan terv,h great reset es persze en beszeltem ossze vissza..ez azert igy eleg cringe,de mondom,itt ezt mar megszoktuk. Dopeman nem az en szintem,barmennyire szeretned,nem fogom meghallgatni. Akkorat fordult,mint Orban,meg az osszes szervilis es eletkeptelen celeb,mint nagyfero,meg a tobbi,akik abbol elnek jelenleg,h ontjak a nem fideszes gyuloletet,amirol gondolom szinten nincs tudomasod ezek alapjan..en ennel kicsit magasabb polcra rakom magam.
SBob vasárnap, 11:20
Előzmény: #80614  Fsociety
:) Istvánnal annyira érzékenyek lesztek egy pillanat alatt, ha egyetlen negatív jelzőt kaptok, miközben folyamatosan okádjátok a gyűlöletet. Ezért írtam, hogy hallgasd meg Dopeman legutóbbi szösszenetét, lehet, hogy neked is szól. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:16
Előzmény: #80609  SBob
Odaig olvastam,h jelentsen barmit is a great reset. Mivel fogalmad sincs rola,talan elso korben egy egyszeru google keres feloldja ezt a problemat nalad,mert igy kicsit messzirol inditasz szemelyeskedve. De ne mondd,h nem vagyok tamogato,tessek.
https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Reset
SBob vasárnap, 11:15
Előzmény: #80607  Fsociety
legalább most őszinte voltál. Most már sokkal jobban értelek.
Istvan78 vasárnap, 11:14
Előzmény: #80585  SBob
Nem tudom, miről beszélsz. Csak kértem réveket, tényeket, miért lenne MP ukránpárti. Ebből hogy következik, hogy jobb vagy baloldali vagyok ill. következetes-e?
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:13
Előzmény: #80610  Istvan78
Igen,ezert nem ertem ezt a hirtelen palfordulast,h dehat persze mi mindenkit kritizaltunk...kozben Trump volt az isten,aki majd elhozza a nagy fordulatot,es leveri a globalis hatterhatalmakat. Aztan szokas szerint Oscar bacsi meg nem jott.
Istvan78 vasárnap, 11:12
Előzmény: #80582  Fsociety
Trumpot dicsérgette itt pld. Murdoch, aki majd szétzúzza a globális háttérhatalmakat. Ja, Venezuelában és Iránban is annyira zúzza a golbális háttérhatalmakat, hogy csak...
SBob vasárnap, 11:12
Előzmény: #80602  Fsociety
vélhetően össze-vissza beszélsz ebben a témában, vagy csak én nem tudom megérteni, hogy mi a véleményed az "új világrend" témában. (1) 2015 óta számodra nyilvánvaló, hogy lesz. (2)A folyamatos változásban hiszel, de lehet majd egy "great reset" (bármit is jelensen). (3) Murdoc (akit egyébként nem ismerek, így sajnos "cimbik" sem lehetünk )  a "jeles képviselője" az új világrend kialakulásának (ez pedig arra utal, hogy te nem vagy ennek híve).
Szóval, három irány néhány írás után, ezért nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani, vagy hogy mi a véleményed ebben a témában.
Istvan78 vasárnap, 11:09
Előzmény: #80579  SBob
Senki nem istenítette az USÁt, legfeljebb Biden ukrán politikáját helyeselte.
.
"A politika is nyilván változik, de az csak nagyon lassan követi le, ahogyan az adminisztráció is lassan tud csak változni."
.
Nahát ez vicces, nekem az ugrik be, hogy Trump beiktatása után...
.
"
  • Azonnali döntések száma: Eredetileg 100 rendelet aláírását tervezte az első napra, amiből végül körülbelül 50-et írt alá rögtön a ceremónia után a Capital One Arenában tartott eseményen.
  • Biden örökségének lebontása: Első lépései között szerepelt Joe Biden korábbi elnök legalább 78 döntésének visszavonása."
    Enynit arról, milyen alapos tudás aélapján formáltok véleményt.
    .
    Méghogy Murdoch kiritzálja az oroszokat, ez még az előbbinél is nagyobb vicc (hazugság).
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:07
Előzmény: #80595  SBob
Dopeman nekem soha nem volt isten. Megint altalanositasz. Foleg ,h azt irod,h reszetekrol.  Simicska is egy bunozo volt,egy eloskodo a tarsadalom testen,akarcsak a jelenlegi kormany,seggukben a ruszkikkal. Orban balrol lett szeljobbos,de az en szememben csak az orosz erdekek lekovetoje,nincsenek elvei,csak erdekei. Nem nagy politikus,csak egy helytarto,az egoja szeretne elhinni,h nagy,ilyenek a narcisztikus szemelyisegek. Putyin ezeket nagyon kedveli,konnyen iranyithatoak,a motivaciujukat konnyu megtalalni,ezaltal konnyu kihasznalni.
Murdoch vasárnap, 11:04
Előzmény: #80597  Shortelek
https://delo.ua/ru/news/fico-zayavil-cto-dogovorilsya-s-es-o-vozobnovlenii-nefteprovoda-druzba-461591/
Ugyanezen forrásod pár napja. Éppen tárgyal Fico Zével az ukrán tranzit újraindításáról. Ja, nem Zé van a képen, hanem Ursula. Ne nézz már teljesen hülyének Elek, az ég szerelmére.  
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:02
Előzmény: #80601  Shortelek
Alakul a VH,mert ilyen ez a bekepartisag. Haboru az uj beke. Orwel ,ha elne,kicsit meg lenne lepve. 
SBob vasárnap, 11:02
Előzmény: #80603  Istvan78
ide is, mert az nagyon unalmas lenne, ha csak annyit írnánk minden nap, hogy éppen hány métert haladtak előre az oroszok a fronton.
Istvan78 vasárnap, 11:00
Előzmény: #80574  Murdoch
Hazugság, hogy itt bárki azt mondta volna, hogy csak orosz agresszió van/volt. De nyilván itt arról van szó, azt itéljük el elsősorban, mivel erről a háborúról szól a topik. Ha a világtörténelem háborúiról szólna a topik, oda be lehetne írni fűt-fát.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:00
Előzmény: #80600  SBob
En a folyamatos valtozasban hiszek,es nem az -izmusokban. A great reset egy kicsit nagyobb dolog lehet majd. Arra celoztam,ha az uj vilagrend,mimt tezis ha  ki van nevetve,akkor a cimbid is,mivel jeles kepviseloje. Vele beszeld meg.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek