Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
SBob vasárnap, 10:56
Előzmény: #80594  Fsociety
:) most akkor "tézis" az új világrend, ami csak a "kispajtásom" tézise, vagy:
"Nehanyszor el lett mondva,h igen,tudjuk,uj vilagrend jon. Aki figyelte Davost,az mar ezt kb olyan 2015 ota tudja,nem toled,en onnan tudom.. csakhat te foleg nagyon szeretsz szelektiven emlekezni,h ki mit mond,..."

Onnan lehet tudni, hogy új világrend jön, hogy a történelemben sosem maradt fenn egyetlen világrend sem. Hogy ez mikor jön el, azt nehéz megmondani akkor, amikor megéli az ember. És az is kérdés, hogy mit nevezünk új világrendnek egy folyamatos változás közben.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:55
Előzmény: #80591  Murdoch
Kb egy hete olvastam toled valami szervilis ukran talpnyalot,az meg a visszakeresheto idotav,ha akarod,en nem fogom. Az AI-t masra hasznalom,de toljad fel a ram arakat jobban te,ha szeretned. Volt itt daraljuk le az ukranokat a grizzly haverodtol,meg volt itt valami Ork is,gondolom ok a radikalisabb vonal,oroszhirek.ru,az mar a kemeny orosz propaganda,talan a Zedisdead tolt onnan dolgokat. A tozsden dolgoztam nem keveset,szoval felolem nyomhatod a 2008as subprime valsagot,de nem most fogom hallani eloszor,barmilyen meglepo. Testkozelbol kovetem a vilagpiaci hireket tobb,mint 20 eve,tehat nem a davosi agyhalal volt a kezdes. -Mondjuk inflacios idoszakban pont egy fix hitel a jo biznisz,mert elinflalod(ezt csinalja lassan minden kormany az allamadossaggal,csak mar gigantikusra nott),de nem akarok senkit alap dolgokra tanitani,foleg nem itt. -
Shortelek vasárnap, 10:51
Előzmény: #80596  Murdoch
Muszka propaganda.
Shortelek vasárnap, 10:49
Murdoch vasárnap, 10:47
Előzmény: #80588  Istvan78
https://www.portfolio.hu/global/20230102/botranyos-foto-keszult-az-ukran-vezerkari-fonokrol-a-lengyelek-nagyon-kiakadtak-2-587912
https://www.bumm.sk/kulfold/2019/04/25/ukrajna-elfogadtak-a-nyelvtorvenyt-amely-szinte-felszamolja-a-karpataljai-magyarsag-nyelvi-jogait
Elsőre ennyi, ukrán korrupciót nem is írom, mert az összes miniszter, Jermák, a teljes Zé-féle haveri kör érintett. Szóval azért el kéne dönteni, hogy meddig folytatod ezt, mert ez már nem valóságtagadás, hanem a kisebbségeket tekintve szimplán magyargyűlölet amit művelsz, mindegy, ezen kommentek fennmaradnak az örökkévalóságnak.
SBob vasárnap, 10:47
Előzmény: #80587  Fsociety
:) De éppen erről írtam. Dopeman addig "Isten" volt, ameddig Orbán fejével focizott, meg ameddig obszcén szövegekkel szidta a rendszert. Addig nem volt vele baj részetekről. Dopeman egy fordított Simicska. Simicska pedig a patás ördögből lett követendő személy ( ha az O1G szlogenre gondolunk, akkor mindenképpen ). MSZP-sből let jobbikos, majd a Jobbik vezetőjéből DK-s támogatású jelölt. De mindent is meg tudtok magyarázni. A Péterek nevét már nehéz követni, ahányan voltak az aktuális megváltók. Ma éppen egy NER-lovag van premier planban (de legalább jobboldali nézeteket vall). Ennyi.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:45
Előzmény: #80583  SBob
Az uj vilagrend Murdoch kispajtasod nagy tezise,sztem 100* tobb alkalommal biztos nem olvastam tole errol osszelinkelve a globalis hatterhatalmakkal,szoval akkor most mehetsz hozza reklamalni,ha ez onmagaban is vicces
__ 
De te,mint nagyon okos ember,es gondolom befekteto is,biztosan hallottal a diverzifikacio fogalmarol,ami nem azt jelenti,hogy egy adott instrumentbol 61 szazalekrol 90 szazalek.fole.viszem.a kitettsegemet,mert a risk kezelesem akkor kicsit amator..dehat ugye ezt neked,mint okos embernek nem kell magyarazni,jo az orosz olaj,foleg ,ha az urali iszapot brent arban lehet tovabbadni, a magyar nepet megkarositva,meg rezsicsokkentessel elkabitva. Apropo,akkor hogy is volt az az 1/5 aron adott gaz? Ja,hogy sehogy? Ertem. Es akkor gondolom jon a szokasos mantra,h akkor ne tankoljak a Molnal,meg futsek faval,adjam vissza a tamogatasokat (adofizetoi penzbol vannak persze). Ismerjuk. 
Istvan78 vasárnap, 10:45
Előzmény: #80569  SBob
Te esetleg ennyire nem vagy képben? Persze, a Benes dekrétumok ügy a szőnyeg alá volt söpörve, de ami most változott és ami miatt Orbánnak fel kellene lépni:
.
"A Robert Fico vezette szlovák kormánykoalíció 2024 végén olyan büntetőjogi módosítást fogadott el, amely szabadságvesztéssel büntetné a Beneš-dekrétumok megkérdőjelezését"
.
"Büntetési tétel: A módosítás értelmében akár fél év börtönbüntetésre is ítélhetik azokat, akik nyilvánosan kétségbe vonják a Beneš-dekrétumok érvényességét vagy jogosságát."
El_Kebir
El_Kebir vasárnap, 10:44
Előzmény: #80588  Istvan78
(csak az van, hogy az oroszok olyanok, ezért kiabálják mindenkire is...)
Murdoch vasárnap, 10:41
Előzmény: #80576  Fsociety
Na, eressz már rá egy AI-t a kommentekre, hogy ki ügynöközött és kit. Elég csak szemmértékkel mondjuk megnézni. Egyébként meg nem, nem hogy meg lett mondva a világrendváltás, hanem jellemzően körbe lett vihogva. A Zé rezsim meg már minden tekintetben meztelen, de a vallási fanatikusoknak nem. Na őket szoktam ekézni, ha sziveskedsz visszaolvasni, nem általánosítok. Nekem meg nem kell bemutatni a válságos dolgot, azt már 2007 környékén is lestem, ilyen-olyan fórumokon. És még azt sem heverte ki a világ, jött a techlufi, kriptolufi, covid most az AI lufi, megint a hülyeséghegyek. És az usa már képtelen finanszírozni a lejáró papírjait, szóval jön a zsarolás, fenyegetés, einstand. És amúgy leesett, jó pár éve nadrágszíj behúzva, no hitel, nem huf cash, aztán meglátjuk.
Istvan78 vasárnap, 10:40
Előzmény: #80568  Fsociety
Orbán dicsérgette a román széljobb párt vezetőjét, azt aki magyar katonák sírján taposott. Ennyit arról, hogy mennyire fontosak neki a kisebbségek jogai. Régebben lehet, az volt, de manapság már fontosabb, hogy az EU-ban melyik párt segít neki elfoglalni Brüsszelt vagy ki van mellette az oroszpártiságában.
SBob vasárnap, 10:40
Előzmény: #80586  Fsociety
ezt a gondolatmenetedet már nehéz volt lekövetni. Zavaros.
Istvan78 vasárnap, 10:35
Előzmény: #80564  Murdoch
Nagy kár, hogy ezeket az általános vádakat még soha nem sikerült tényekkel alátámasztani. Akár a kisebbségek jogairól, akár a korrupció nagyságrendjéről, akár a náciideológiájú államról van szó. Hazugságok, orosz propagandák egytől-egyig.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:34
Előzmény: #80583  SBob
Na,elfogytak az ervek,jon a szemelyeskedes. Innentol akkor kar beled a szo...Dopeman,edes istenem...azt hittem,itt mar elertuk a legaljat,dehat mindig meg tudtok lepni. Ki lesz a kovetkezo, Zalatnay az imalanccal Orbanert? 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:31
Előzmény: #80579  SBob
Akkor vegulis itthon is mindegy,ki a minielnok,es nem csak egy dedikalt szemely hozhatja el a galaxisba a beket. Legalabb ezt is megtudtuk,koszi. Most persze nyomtal egy kis altudomanyos elmelkedest,hogy ki miben hisz,meg ki a messzirol jott ember,ami egeszen addig szep is volt,amig valaki bemondja az arcodba,h vakon vagy,mert testkozelbol tud neked meselni errol arrol. Nem voltam egy Biden fan,de mondjuk nem js tamasta meg a Capitoliumot,mikor nem nyert. Trumonak mar ott ulnie kellett volna,ha meg kicsit az orosz kotodesenek utana neznel,akkor tiszta lenne egy ket folyamat,h miert tortenik,es miert nem lett 24 ora alatt vege a haborunak,ahogy bebloffolte. Azota eltelt masfel ev. Ennyike. 
SBob vasárnap, 10:30
Előzmény: #80580  Istvan78
István, a következetes jobboldali szavazó. :) ( vagy maradsz a DK-nál? Mert ebben az esetben elnézést kérek )
Istvan78 vasárnap, 10:29
Előzmény: #80561  the_outsider
Nem gondoltam, hogy csodálkozik, nyilván csak úgy tesz, mintha, én is tudom, ő is tudja. Ez csak egy szófordulat volt. Amikor a "gondolatait" elemzem, akkor csak rá akarok mutatni, hogy kommentjei logikátlanságára, a tereléseire, arra, amit trollként szokás csinálni.
Amúgy kiválóan tudod leírni az efféle viselkedést, még nálam is jobban.:)
SBob vasárnap, 10:27
Előzmény: #80576  Fsociety
:) aki olyan okos, mint te, aki 2015 óta tudja, hogy új világrend jön (ez a kijelentés már önmagában is vicces), az azt is biztosan tudja, hogy a magyar olaj vásárlása mennyit jelent az oroszoknak, különösképpen a 100 USD feletti, pillanatnyi olajárak tükrében. Mit jelent gazdaságilag az oroszoknak és mit jelent a magyaroknak. De régi igazság, hogy a "annál jobb, minél rosszabb". Ajánlom a témában Dopeman legutóbbi eszmefuttatását (ha annak lehet ezt nevezni, de miért ne, hiszen korábban még Isten volt).
Fsociety
Fsociety vasárnap, 10:25
Előzmény: #80578  Murdoch
Nem,a lexarason ugye azt ertem,h a propaganda megbelyegzeseitek hidegen hagynak(bekeparti vs haboruparti,szuveren vs EU csicska..stb) Mert ha en haboruparti vagyok,aki senkit nem bantott,es atomra nem akarom,h barki barkit megtamadjon,akkor mit mondunk a bekepartiakra,akik orszagokat tamadnak meg,embereket olnek,es szetbasszak a vilaggazdasagot,mindezt ugy,hogy de jo,h a globalis hatterhatalmakat vevre megleckeztetik..igen,ezek a globalis hatterhatalamk most eppen gennyesre keresik magukat. Na ennyit er itt a sirankozas,meg haborupartizas. De majd Kiss Geza bivalynasznadrol tamogassa a beket,es ne a gonosz haborupartiakat,mert attol majd jo lesz a vilagban minden...oke. 
Istvan78 vasárnap, 10:24
Előzmény: #80559  Murdoch
A rizsát te nyomod mindig. Amikor konkrét téma van, olyankor is szétkened a témát, egészen a "világbéke teremtés" szintjéig. Leírtam, hogy miért teszed ezt.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek