Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch szerda, 12:11
Előzmény: #78739  Istvan78
Másik megoldás a szokásos flegmaság mellett, hogy mindenki tudomásul vette az érdekszférás új világot. És hogy az usának van a legnagyobb.... vmije. De ez már le lett írva... Monroe elv és jó reggelt az új világhoz, amikor is nem csomagolják sztaniolba a valóságot.
https://hiia.hu/wp-content/uploads/2025/12/Az-Amerikai-Egyesult-Allamok-nemzetbiztonsagi-strategiaja-2025.-november-magyar-forditas.pdf
Nem vagy az erőszakos külpolitika híve, de azért Irak, Líbia, Jugoszlávia, Afganisztán, most Venezuela, Grönland, majd holnapután elhiszem. Az ejnye-bejnyéd nem érdekel, szólj, ha szankciózik az usa ellen mondjuk az EU.
Istvan78 szerda, 11:41
Az oroszbarátokra rossz idők járnak. Arról regéltek már hosszú ideje, hogy jön fel a Kína-Oroszo. szövetség meg háttérben a BRICS, ennyi volt az USA hegemóniának. Most meg az látszik, hogy már Szíriában se tudta megvédeni az "érdekszféráját" Oo, jelenleg meg bukott Venezuelában, Kubában és Iránban is gond van a szférák zenéjével. Mellesleg Kína se tudott Venezuela ellen, az ottani olajbeszerzés megszűnése ellen tenni.
Mintha lelassult volna ez a kínai-orosz felemelkedés, nemde?
Nem mintha örülnék az USA garázdálokdásának, én nem az erőszakos külpolitika híve vagyok.
Murdoch kedd, 15:35
Előzmény: #78731  Shortelek
És ez? Vagy jön az, hogy oroszbérenc lett Macron és Meloni?
https://www.euractiv.com/news/eu-says-direct-talks-with-putin-inevitable-at-some-point/
ronaldinyo
ronaldinyo kedd, 14:31
Előzmény: #78736  ronaldinyo
azok a nememberek akik biztonságban parancsolgatnak-szépen majd a pokolban is bitonságban örökké parancsolgathatnak -a hasonloknak mint saját maguk.
Murdoch kedd, 14:22
Előzmény: #78730  berlini
Visszakeressem a kommentedet, amiben pár éve a Zelenszkij rezsimet éltetted, mint hősök a korrupció ellen? És ez itt a probléma, téged qrvára nem az igazság érdekel, hanem valami ideológia mentén csipegetsz abból, amiből kedved van, hörögve lenácizva, leputyinozva mindenki mást. Mondjuk attól, aki a barátjára is asztalt borít, nem lep meg, én még olcsón megúszom. 
Nem nagyon érdekel Korea, meg Afganisztán, itt a fő kérdés a szovjet rendszer utáni usa hegemónia mutatványai. Lehet bőven csemegézni, csak ugye azoknak, akik a proxyt, a világrendváltást, az eus problémákat tagadták és most ezt Trump beletolja pőrén az arcukba, az eddigi sunyi fedősztorikat eldobva, hát azoknál kemény évek jönnek. 
berlini
berlini kedd, 14:03
Előzmény: #78733  Adelchi
Látod, látod. Sikerült örömet okozni Neked.
Sajnos osztom Shortelek véleményét. Extrém esetben igenis lehet kritizálni azokat a szavazókat, akik egy tál lencséért eladják magukat, családjukat és bizonyitottan bűnözőket visszasegitenek a hatalomba.
Adelchi
Adelchi kedd, 13:54
Előzmény: #78732  Shortelek
Csak óvatosan kérdezem: Ha valaki(k) nem a Te nézetedet, véleményedet osztják, miért patkányok, birkák? Ennyire magabiztos vagy a csalhatatlanságodban? Nehéz lehet Veled együtt élni, dolgozni.
Shortelek kedd, 13:45
Shortelek kedd, 13:02
Előzmény: #78729  Murdoch
Ez megint egy bullshit!!
berlini
berlini kedd, 12:53
Előzmény: #78729  Murdoch
a kutyát nem érdekel, hogy egy Putyin imádó mit szeretne.
A demokrácia exporttal kapcsolatban meg elmondtam már a véleményem. Annak pozitiv (Korea) és negativ (Afganisztán) eseteit elemezve. Olvass figyelmesen, mert az egy programozó tanfolyamot elvégzett IT-stől is alapelvárás.
Murdoch hétfő, 21:08
Előzmény: #78728  berlini
Maradjunk annyiban, hogy amíg fedőszervezetek alatt lehetett buktatni a kormányokat, lásd usaid/Ukrajna 2014, addig vígan elvoltál gondolom és fel sem merült, hogy hol van itt a probléma. Fő a demokráciaexport, hogy utána megnyíljon az út az exszovjet javak felé. Kicsit bele kéne merülnöd a témába, ha már két diplomád van és ezt (most) nem személyeskedésből írom, hanem mert ezt várnám el. Nem a bullshit videókat.
berlini
berlini hétfő, 20:58
Előzmény: #78711  Murdoch
Phylaxa hétfő, 20:03
Előzmény: #78725  keeper
Szerintem ha itt tartunk a fizika megvalósításában, akkor ezt nagyon figyelik a szakik mindenhol a világon.
Igen komoly üzenet, ha igaz. Hiszen nem tömegek halnak meg, hanem komplett gyárak tűnnek el és befektetések válnak semmivé. Amikor a biztosítóknál is megjelenik, akkor már többen fogják észrevenni, hogy valami megváltozott.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 19:52
Előzmény: #78724  keeper
#78717-ben mit tartasz propagandának?
Tudsz linket adni, hogy én is tudjam, kinek a propagandáját böfögtem vissza?
keeper hétfő, 18:25
Előzmény: #78723  Shortelek
Holnap az ukránok majd kiderítik, hogy Nagaszaki és Hiroshima is kamu volt és te örömmel fogsz neki tapsolni. Alacsony a kerítés...
Amúgy mutathatnának a becsapódás helyéről pár fényképet....
Mondjuk arról, hogy a Lvivi Állami Repülőgép-javító Üzem még mindig áll-e, de lehetőleg photohop nélkül...
Azért ez durva:
"A robbanófejek hiánya azt sugallhatja, hogy az oroszok fő célja nem a fizikai kár okozása volt, hanem inkább az Egyesült Államoknak és Európának küldtek üzenetet amikor kilőtték a hiperszonikus rakétát egy kísérleti telepről, Kapusztyin Jarból."
Most mit akarnak ezzel? Nem tettek rá konvencionális vagy esetleg nukleáris fejet? Nem a fizikai kár okozása volt a cél. :D Végül is csak 13 Mach-al csapódott be.... ezek szerint nem igazán értik az oresnyik működését az ukrán "szakemberek". Csak azt nem értem, hogy akkor Z miért bújkált előle egy atomburkerben...
keeper hétfő, 18:09
Előzmény: #78722  Dehogynincs
Ja, azt veszem észre, mert a válaszidból kiderül, hogy semmit se olvasol el a linkelt dolgok közül, így érdemi vitát sem lehet folytatni, mert csak a propagandát nyomod. Btw egy youtube linkbe azért még nem fogsz belehalni.
Shortelek hétfő, 16:52
https://www.vg.hu/kozelet/2026/01/oresnyik-leleplezodott-szovjet-technika-gagarin
Ez a muszka hazudott csúcstechnikája, még a mosógép procinál is gyengébb.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 14:24
Előzmény: #78719  keeper
Ez az Oscarozás meghaladja az értelmi képességeimet, de tartom magamat ahhoz a szokásomhoz, hogy leírás nélküli linkre akkor sem bökök rá, ha abban rejtőzködik a válasz.
Shortelek hétfő, 14:15
Előzmény: #78714  Dehogynincs
Bár mosxkvát is meg tudnák bénitani.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek