Van, a pontossága talan 1km környéke lehet, gondolom arra gondolsz amikor a muszkák ukrán katonai célpontokat próbálnak etalálni de altalában mindig lakóövezetet sikerül, ez a muszka preciziós rakéta, mosógép proci ehhez kevés.
Másról beszélsz,terelés. Mellesleg ami Fideszes az csalás,hazugság,megvezetés csakazért hogy dolgozni ne kelljen,úri élet a többi ember rovására és az embereken uraskodás bármi áron.
"De az EKB vásárol a állam kotvenyeket te szerencsétlen, a masodpiacon. " Te terelo mezogazdasagi munkas, jo szar fotografikus memoriad lehet ha tolem szerinted azt olvastad, hogy az EKB nem vasarol kotvenyeket, pont ezt irtam. Amit nagyon osszekeversz az a kotvenykibocsatas -ami szerinted az EKB "mozgasterebe", magyarul eszkoztaraba tartozik, pedig tenyszeruen az az igazsag, hogy kotvenykibocsatast az EKB nem vegez- es a kotvenyvasarlas, ez a ketto ugyanis pont ellentetes hatasu. A jegybanki kotvenyvasarlas penzkinalat bovito eszkoz. Egyre inkabb belebonyolodsz abba, hogy magyarazod amit szemmel lathatoan nem ertesz. Marpedig ennek az ismeretehez, felfogasahoz nem szukseges gazdasagi Msc sem -bar tovabbra is titkolod hogy neked milyen van, ugyhogy az alapjan amit itt eloadsz, ketlem hogy gazdasagi-, csupan jozan esz elegendo lenne.
kellene annak némi idő, mire előkészítik, felrakják egy gépre, felszállnak, majd megreptetik a siklót ~150km-ről... egy himmars-t sokkal gyorsabban meg lehetne reptetni.. sztem beáldoznának az ukik egy sorozatot pityun baltás pajtás tiszteletére...? ☺ szvsz
Jó, hát láttuk már letolt gatyával zongorázni és magassarkúban is vonaglani. Ahhoz képest ez egész vállalható. xD Azt nem értem, hogy miért nem szórják meg a területet ilyenkor pár FAB 3000-el.
megnézném egyszer a pityun nevű baltást is ott a különleges műveleteinek fronvonalától ~1km-re önfeledt szefizgetése közben... aztán kissé hátrébb az épp vágóhídra küldendő muszka kiskatonái társaságában pl. 'matrjoskázni'...kinek a kicsi, kissebb, nagyobb, legnagyobb f@c@☺szvsz
Mellesleg a jognak is vannak eszközei a háborus büncselkmények ellen. Tényleg? Én még életemben nem láttam, hogy egy amerikai elnök ellen is kiadtak volna nemzetközi elfogató parancsot vagy épp körözték volna háborús bűncselekmények miatt, pedig lenne rá ok bőven. Amerika annyiszor volt agresszor, hogy elképesztő, csak nem veszitek a fáradságot utánaolvasni. Az teljesen oké volt, hogy 2 várost letaroltak atombombával (gyorsan visszaépült a hit és a bizalom), de ha most P elkezdené szőnyegbombázni Kijevet az maga lenne a megtestesült gonosz. Ennyit a nemzetközi jogról. Mondjuk azt sem értem, hogy ha valaki az oroszokkal kapcsolatban mond valami pozitív dolgot az már egyből elvakult fideszesnek van bélyegezve. Csak szólok, hogy ez nem így működik bármilyen meglepő is legyen, de ti már egyből összekapcsoljátok a kettőt, gratulálok az előítélethez. Egyébként felhívom figyelmed, hogy Ukrajnában úgy van hadiállapot, hogy egyik fél sem üzent hadat, ezt sérelmezi a lakosság is, hogy így nem lehetett volna elrendelni az álatános mozgosítást sem és kényszersorozni sem lehetne, ergó választást is kellene tartani, de kényelmes így. Az ukránoknak is megvan a maguk "veszélyhelyzet meghosszabbítása" kiskapuja.
Szomszédom hangos és betörök hozzá mert többször kértem ne veszélyeztesse a családom egèszségét. Jogilag lehetséges ? Nem Megtehetem ha erős vagyok ? Meg de utána mehetek a dutyiba úgy hogy még de Facto is túlléphettem az igazságomon. A Fineszes logika csapdája mert a jogra hivatkozik a pénz elvételekor ugyanakkor a háborús agressziós jogsértést ignorálja,az önvédelmi jogot sárba tiporva.
Hit és bizalom háborús agresszorral szemben ? Pfú ember hol élsz ? Harcos vagy a Fineszesek kiferdült gondolkodást követed. Látszólag jogilag igazad lehetne mint a harcosoknak de akkor a háborús jogsértés,károkozás hogyan térül meg ? Mellesleg a jognak is vannak eszközei a háborus büncselkmények ellen.
OROSZ-UKRÁN háború