zelenszkij dokumentum filmet már kétszer leadták az atv-n.ukránellenes -ugy mint orbán magyarellenes-nem véletlen mind a kettő nem magyar etnikum.bár vannak mostanában álletnikumuak.egyébként a legtöbb ország élén .népellenesek vannak
Szerintem meg inkább azon röhögnek aki nem ismeri a valószínűleg szó jelentését.Szerinted egy gyilkos bírósági tárgyalása elött milyen szót használnak,azt,hogy valószínűleg ő az elkövető, vagy fix,hogy ő az elkövető.Vagy egy másik példa,ha neked azt mondja valaki,hogy valószinüleg pedofil vagy,azzal nincsen problémád ?Mert nem azt mondta,mhogy fix,hogy pedofil vagy. Ami meg Zelenszkijt illeti , az egy barom,ha így folytatja még Orbánt is hatalmon tudja tartani.
Szijjártó a CNN-nek: "Magyarországnak 2,2 százalékos részesedése van az orosz olajexportból. Ez azt jelenti, hogy 97,8 százalékot más vásárol meg” Orbán: Megszületett a Brüsszel-Tisza paktum. Ezzel tönkretennék Magyarországot. Ne hagyjuk, hogy a fejünk felett döntsenek Ukrajna EU-tagságáról! _______________ elhanyagolható __________ Roppant érdekes, hogy mikor mit hanyagol el érveléseiben a kormány. Az EP-nek jelenleg 720 képviselője van, ebből 7 tiszás, akiket magyar szavazók választottak. Ez még 1% sincs és a következő 2029-es ep-választásokig akkor sem változik meg, ha jövőre kormányt váltunk.
Jó szó ez a valószínűleg... Erre erre elindulhatnak mindenféle pletykák. :) Na, akkor indítok én kis egyet :Valószínűleg az ukrán titkosszolgálat szervezte a Bp.-i taxis tüntetéseket. Tessék, nem mondtam, hogy biztosan tudom, de valószínűleg, amire ha pl. Z vagyok, akkor harapnak a hírcsatornák, de mivel nobody vagyok, ezt itt beírtam egy komoly kb. 10 fős fórumba, aminek annyi is a hatása, mint a pisinek az óceánba... :)
OROSZ-UKRÁN háború