Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 2025. 05. 17. 15:58
Előzmény: #71276  Fsociety
No1. Nem iszok alkoholt csak 0%Drehert, azt is csak nyáron. Már kB másfél éve minimum.
No2. Fogalmatlan az te vagy, de ha nem tudsz szöveget értelmezni, akkor olvass sok könyvet....
No3 ""Szóval akár 300 ezret is odaad Kim, ha kérne Putyin, mert igen sok nyersanyagot, búzát, kaját, olajat, adna érte az Orosz. Olyan" jólét" lett pont az Oroszokkal való együttműködés miatt eszakoreaban, hogy a nép csak pislog hogy van kaja választék a boltban...... "
Olyan" jólét"!!!? ÉRTED?? az vazze nem ok nélkül van idezojelbe!!!?? , anno pont CNN olvastam, hogy komoly  Amerikai vérprofi háborús stratégák, geopolitikai szakértők..!! Nem ám itthoni mindent benéző, és elvéto "szakértők", meg vágyvezérelt most neoliberális, 40 éve pedig volt igazi kommunista elites volt káder " szakértők", akiken csak  🤣🤣
. Akik szinte semmit se találtak el evvel proxy háborúval kapcsolatban.?
Szóval komoly  Amcsi szakértők, már arról beszéltek, hogy a Észak Korea - Orosz  megállapodás, azaz. Koreai orosz kompatibilis   lőszert, cserébe Orosz  elelmiszerért, gépekert, konzervekert, gabonaért,  (raketa-technologiaert), Kim, Korean belüli erosodosehez vezet. Mert Ruszki"" átcsomagolt"  konzervek gyümölcsök, etc.. kaja van... És ez nagy szám, tehát a múlthoz!! képest Észak Koreában az Oroszokkal való uzletelés oka miatt "jólét van" idezojelben, ahhoz képest, mint a 90 és években vagy akár 2020-2021 ben. Elkezdodott az orosz háború, és azóta meredeken ívelt fel a kereskedelem miatt az eletszinvonal az ehenhalas és az ehinseg szintjerol.... Stimmt???? 
Na ezért imádja Kim elvtárs  Putyint, mert bebetonozta rendíthetetlenul a poziciojat, Korei nép (25 millió) viatahatlanul jobban él mint 2020-21 ban vagy előtte, ha nem hiszed járj utána.. De komoly USA elemzoket olvass. Szép lassan érthetően vezettem le, ha így se érted akkor nem vagyunk egy szinten...., és felesleges lebutitva is már  tovább elmagyarázni neked... 
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 15:11
Előzmény: #71297  Murdoch
A haboruparti velemeny az orosz. Ez a napokban kiderult. De nem gaz. 
Murdoch 2025. 05. 17. 15:07
Előzmény: #71291  Istvan78
Jellemzően semmit nem támasztasz alá, bocs, nem tudom mire a nagy mellény. Csak nyomod, hogy mindenki propagandista, vagy hazudik, vagy fizetik, aki más véleményen van, eléggé átlátszó, ennyire futja. Mondjuk ezt dobta most a nagy liberalizmus nyugaton, csak egy vélemény lehet, a háborúpárti. Oké. 
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 14:09
https://hang.hu/kulfold/kembotrany-orban-mar-a-nato-tol-var-lepeseket-176352
Van abban valami bájos,hogy az elarult szovetsegestol varunk lepeseket. Amikor a kulugy szervereihez az admin jogot atadtuk a ruszkiknak,akkor nem volt ekkora panaszkodas. Szegyen,szo szerint szegyen...
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 13:50
Előzmény: #71294  Shortelek
Micsoda sivalkodas lenne itt,ha nehany nyugati orszag is jogosnak erezne a reszvetelet. Haborupartiak,hatterhatalamak,nyugati aggresszorok,a vilagjaboru kirobbantoi. 
Shortelek 2025. 05. 17. 13:37
https://index.hu/kulfold/2025/05/10/eszak-korea-oroszorszag-egyesult-allamok-kim-dzsongun-vlagyimir-putyin-egyuttmukodes/
Hamarosan eljön az idõ amikor é.koreát meg kell majd állítani a muszkákkal együtt, ez a két agresszor nagyon sok problêmát fog okozni a fõldön.
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 12:43
Előzmény: #71288  Placi82
Majd te kigyujtod,amig en keresek,mindenki a maga szintjenek megfelelo munkat vegzi. Szerinted hany kommented volt,amiben a veled nem egyetertoket becsmereled,neolipsizve,meg ki tudja meg mivel? Ha le neofasiztazlak,akkor meg te kapsz infarktust,hogy ezt hogy kepzelem,nem?Kicsit vegyel vissza,haver,mert tultoltad a bringat,csak nem veszed eszre. Probaltal volna habzo szajjal perrel fenyegetni,aztan mikor mondtam,h oke,beleallok,akkor ugy huztad be mindenedet,ahogy nyugatra is menekulnel,ha baj lenne. 
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 12:21
Előzmény: #71291  Istvan78
Poacika hamarosan megtapasztalhatja majd,milyen fasza a vilag a ruszkiknal,ehhez nagy segitseget fog kapni a hazai torvenyhozastol. Bar eddig sem tunt fel neki,hogy a teljes minta full orosz,es a nyugattal szembemegyunk EU tagkent,de majd hamarosan vilagos lesz,amikor elhuz Ausztriaba menekulve,vagy Uj Zelandra,hogy ezt bizony sajnos nem latta elore.
Istvan78 2025. 05. 17. 12:16
Én nem tíz oldalt néznék vissza hanem ezret, abból az derülne ki, hogy ti voltatok, akik az ellenoldal szellemi képességeit, tudását folyamatosan szapultátok. Ha én hazugnak mondok valaki egy állításával kapcsolatban, azt egyértelműen alá is szoktam támasztani. Te meg ahelyett, hogy meaculpáznál, amikor hazugságon vagy tévedésen kaplak, inkább egy hosszú, a témához nem kapcsolódó zagyva szöveggel reagálsz.
Istvan78 2025. 05. 17. 12:12
Előzmény: #71287  Placi82
"akkor már régen vége lenne a háborúnak, mert a szegény csóró ukrán népnke igencsak, elege van ebbol."
.
Ez csak egy légből kapott oroszbarát propagandaszöveg. Semmivel nem tudod bizonyítani, hogy így van. 
A legújabb közvéleménykutatások  szerint is a többség nem helyesli a területekről lemondást. Persze szerinted ez kamu közvéleménykutatás, de egyikünk se tudja bizonyítani. Én inkább hiszem, hogy az ukránok nem akarnak engedni az oroszoknak, mert ez a természetes, hogy a hazát meg kell védeni. Tudjuk, te másképp gondolod.
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 12:08
Mi volt a serto? Az,hogy valaki a nyugatot szidja,meg a hatterhatalmakat,de ott el,es felhetetoleg penzt is kap onnan? Hat ez valoban atom serto. A fidesz mondta,h aki kulfoldre ment,az hazaarulo. Mi a bajod neked?
Placi82 2025. 05. 17. 12:05
Előzmény: #71286  Istvan78
Nem magamra. Gyűjtsd ki a " a hazaárulozo, orkozo, putyinberencezo, fszbsezo, rubelozo, fizetett ugynokozo, Putyin propagandistazo, " pajtasaidat is. Ja és pont tegnap írtál Murdochnak valami szép sertot  keresd ki......
Na szóval röhejes amit írsz..... 
Pár 10  oldalt olvastál vissza.... És úgy nézd az egészet.. 
Placi82 2025. 05. 17. 12:00
Előzmény: #71283  Istvan78
"" Mintha az alkotmány nem lenne módosítható egy népszavazás alapján!"" 
Pista!!!! Népszavazás???? Ne szórakozzunk már mert ehhez még korán van. Arról f.szért nincs akkor népszavazás ki szavazz a háború folytatásra és ki a végére és a  teruletinengedmenyre, mert csak így lehet Z nek tárgyalni a racionális  bekerol..... 
Hát itt Krimet is 2 hete még kérte vissza azt se adjuk felkiatassal, nem hogy a többit.!! Pista. Ne már... Szóval ha lenne népszavazás, akkor már régen vége lenne a háborúnak, mert a szegény csóró ukrán népnke igencsak, elege van ebbol. Persze van egy szűk réteg akiknek jó üzlet volt ez a 3 éves háború  csilliardokat kerestek rajta.... 
Na de ők a felső 0.1%a az Ukrán társadalomnak... 
Istvan78 2025. 05. 17. 11:58
Előzmény: #71284  Placi82
"Aztán megjelentek ezek a sunyin, ostoban személyeskedo figurák, akik szét trollkodtak az egeszet, azért is lépett le a fórum alapító is...."
.
Szerintem itt magadra gondoltál. Pár hónapja már nem annyira személyeskedsz, de előtte azt tetted elég durván.
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 11:58
Előzmény: #71284  Placi82
Placika,en alig par honapja vagyok itt talan. A lelki frusztracioidat szerintem annak mondd,akinek kell. Mire ideertem,mar a legalja kategoria volt itt a beszedstilus,es te is benne voltal nyakig a neolipsizeseddel,par kommentedet lementettem a biztonsag kedveert,jo lesz az meg kesobbre. Szoval nem ertem a hisztikezesedet. Illetve hat mast sem latok toled,minthogy sajat szavaid alapjan is elsirod magad ezen-azon,bizony,ezt te mondtad. Szoval egy kis onvizsgalat nem artana. En lekereskedtem ugyesen a vedovamokat is,keresni vagyok itt ,nem sirankozni. Boolet valoban lehet dicserni. Nagyjabol ennyi, a topic sorsanak alakulasa a legkevesbe sem erdekel,elore nezek,nem nosztalgiazok. Azt,hogy be akartal perelni,azt meg eltesszuk ev vegi humorosba.
Placi82 2025. 05. 17. 11:50
Előzmény: #71281  Fsociety
Mikor ez a fórum megalakuklt, akkor még kultúr emberek utkoztettek a véleményüket, és inkább gazdasági szempontból, másodsorban tozsdei jelentősége, és geopolitikai szempontbol értekezünk. 
Aztán megjelentek ezek a sunyin, ostoban személyeskedo figurák, akik szét trollkodtak az egeszet, azért is lépett le a fórum alapító is.... 
Na azóta mocskos szájú, alpári vadaskodo, "" Putyin szopozo, orkozo, FSZb-ezo ve "" vált ez a fórum.... 
90% köztük például Boole, akit múltkor úgy dicsértel pont te, képzeld  egy állásponton voltunk, itt a fórumon a háborúval kapcsolatban.... Csak kapott pár 100 súlyos személyeskedést és  lelépett...... Ha nem hiszed, kerdezd  meg őt magát.... Stolz, etc.. és még sok sok volt forumtárs..... 
És végül  azon a vitathatatlan racionális Tényen akkor se változtat, hiába személyeskedsz, hogy 3 eve megjosolt dolgokban mindenbe  igazam lett orosz ukrán proxy háborúval kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!! Ez elvitathatalan!!!! Ha a fejeden pörögsz, és ha anyázol engem akkor is...... Így van!!! 
Istvan78 2025. 05. 17. 11:49
Előzmény: #71282  Placi82
Úgy látszik "elfeledkeztél" arról a hazugságról, hogy nem tiltja az alkotmány a tárgyalást Putyinnal és a rendeletet felülrjí az alkotmány, miszerint az elnök bárkivel tárgyalahat.
.
Hogy mit mondott Z., erre leírom neked Putyin két fontos kijelentését:
- Z. nem legitim, majd választások után egy új elnökkel tárgyal
- Az Alkotmány tiltja, hogy területet adjon át Ukrajna, akkor miről tárgyaljanak. Mintha az alkotmány nem lenne módosítható egy népszavazás alapján!
.
A tűzszünet/béke előtt mindenki mond mindenfélét, a tárgyalások arról szólnek, hogy valahol középen megegyezzenek.
Placi82 2025. 05. 17. 11:38
Előzmény: #71277  Istvan78
"" HírekVéleményekHetilapVolodimir Zelenszkij ukrán elnöknek a május közepén Isztambulban tett kijelentése, miszerint kész közvetlen tárgyalásokra Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, felvetette a kérdést, hogy ez ellentmond-e korábbi rendeletének – írta meg a The Kyiv Independent.2022 őszén Zelenszkij egy rendeletet írt alá, amely „a Putyin orosz elnökkel folytatott tárgyalások lehetetlenségét” hirdette ki, válaszul arra, hogy Oroszország jogellenesen annektálta Donyeck, Luhanszk, Zaporizzsja és Herszon régiókat. Zelenszkij akkor azt mondta:Készen állunk a párbeszédre Oroszországgal, de egy másik orosz elnökkel.”"" ""
Te cikkeben van benne.!!!!! Akkor még azzal biztazzak Z-t a deepstate, hogy lesz majd új orosz elnök Navalnij, vagy akarhogyis hívják bábuska... Aztán nem lett!!!! Hoppá . A cikk első mondata, ugyan az amit én is mondok neked magyarázkodol és csurod- csavarod.!! 
Te egy ilyen után targyalnal?? Aztan utána, mégis " érvényes a rendelet", "nem a szavam, es a megalopadasunk" " és kezdődik minden elölről.... Csak addig volt egy kis tuzszunet. Az utánpótlásra, és újabb sorozasra....,es uniós milliárdok beerkezesere.... 
Ehhh, komolytalankodsz itt..... 
Olvas el hogy működtek a tiszunwtek a múltban, Compiegnei tuzszunet etc... Van győztes és van vesztes fel... Enyi
Kivéve a konfliktus újkori módon való  befagyasztasa, mint Koreában, de itt az nem igen működne.., csak ha lenne 4 megye demarkacios terület, és pufferzona. No de hát 1m2 talapalatnyi ukrán földet se  kijelentések után, hogy is???? 
Ergo megy az orosz előre, míg Z t le nem váltják. Trump le akarja választani Oroszokat cukormazzal edesgetve  Kínarol. Ez okos gondolat. Bölcs gondolat.... De már túl  késő.. Biden  adminisztráció elcseszte anno... 
Fsociety
Fsociety 2025. 05. 17. 11:28
Előzmény: #71280  Placi82
Hat,biztosan azert nincsenek meg a joslataim irasban,mert az fszb csoportba nem irogattam harom eve..ha ezt felfogod,akkor rogton utana kicsit vissza is vehetnel az altalanositasaidbol,mert kurva ciki. Egy klasszikust idezve,mega ciki. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek