Érdekes, hogy a ruszkikról soha nem teszel említést, veszteségek,letérdelő gazdaság. Ahogy a ruszkik is féltették az érdekeltségeiket a szerbeknél (meg is mondták,mit finomkodjanak), őket sem a szerb nép érdekli. Csak most próbálsz valami nagy megdöbbenést és felismerést kelteni azzal, hogy húbazdmeg, hát itt senki sem a másik két szép szeméért csinálja,amit csinál? Jóreggelt,ez leeshetett volna egy ideje itt neked...,ez kinek volt szerinted újdonság? Galamblelkű Placika haverod sírja el magát,ha lát egy becsapódó rakétát,a háború az háború,mindkét oldalon az,sőt,az egész világon az. Ti sírtok a nagy békéért,mint Orbán,aztán ha béke lenne,akkor az lenne a baj, mert jaj,de ez így nem fair,egyoldalú...stb. Hihető,ja..
Mint ahogy írtam, a nyugatot nem nagyon érdeklik az ukránok. Max az érdekeltségeiket féltik. Nem véletlen a kőkemény cenzúra, valós ukrán veszteség adatokkal nem nagyon fogsz találkozni, mert alighanem dobnának egy hátast a galamblelkű nyugati választópolgik. Három év után ez már leeshetett volna, hát egy túszejtést sem úgy oldasz meg, hogy halomra lődözöl mindenkit. Itt most ez megy, a 800 mrd-os rearm europe is biztosan arról fog szólni, hogy jöjjön a világbéke és szeressük egymást. Hihető.
Elvezettel nezem,ahogy probalod menteni a menthetot,csak sajnos voltak am itt meredek kommentjeid,amik nem arrol szoltak,hogy te hogy sajnalod az ukran nepet. Nagy hazafi,aztan be vagy tojva,ha a hazadert ki kene allnod..
Ha megneztel par videot,akkor higy jon ki a tobb 10.000...? Na sebaj,nagyot szerettel volna mondani,aztan kicsit sok lett. Probalsz terelni,de sajna ez most itt keves lesz.
Mit hazudozol?? Nem sorozatban nézegetem, te rosszindulatú sötét lelkű személyeskedo!! . Hanem, amit ide töltenek fel a forumra, Zed, vagy Murdoch, etc.. telegrammrol,hetente 2- 3 szor arra válaszul, hogy Z-t és csodálatos demokrácia át úgy ajnarozzatok. Én azokon kívül nem nézek semmi mást, az is bőven szörnyű, és szomorú ..Furgonba tuszkolasok az utcán... Több tizezrevel... És erre bezzeg egy szavatok sincs... Csak ami itt meg van osztva ott, én annak drukkolok, hogy kiszabaduljanak szerencsétlenek, és az odafuto ukrán nők elvonjak a pribekek figyelmét..... És az apák, férfiak megmenekuljenek.... Na és Te drukkolsz-e nekik? Na? Akkor ez mit állít ki rólad, ???? De most atmenjek a topikotokba és ebben a topikban. Kigyujtsem az összest amit élvezettel megosztasz? meg milyen stílusban???? ??? és esetleg milyen videót osztol meg, te és társaid, amin esetleg kilonek egy orosz tankot, repulot, szállítót vagy egy bázist....etc...Abban emberek halnak meg. ? Orkoknak nevezitek sokszor őket, tehat targyiasitjatok...... Mint anno a Nácik a zsidókat...... Én soha se osztottam meg semmilyen videót amiben emberek halnak meg!!!! És vajon te??? Na válaszolj!!!!!! Te osztottál-e meg ilyen videókat,?? Na ugye? Szomorkodtal embertarsad sorsa felett vagy ellenkezőleg? Na? Én viszont csak annak drukkolok hogy ne jöjjön össze a furgonba dobás... De elég visszamenni pár hónapot, hogy ti mit és milyen stílusban hogyan osztotok meg... Szégyen és gyalázat. Sötét személyeskedésed meg kritikán aluli... Amugy sejtem, hogy titeket nem erdekelnek az ukránok sorsa.. . Sajnos. Szörnyű helyzetbe kerültek... Ha holnap hazamennek az Oroszok..... Mi lenne a szakadár koztarsosagban?? Mi lenne a. "Kollaborans 8 milliós " kisebbseggel? És mi lesz Ukrajna népevel és a több száz milliárdos hitellel, amit vissza kell fizetni szerencsétlen ukránoknak, a népnek. ... És a több százezres katonai áldozattal...... Csak a globalista neoliberális érdekek mentén, megy a bullshit szöveg... Ukrán népnek a beke lenne az érdeke.... Isztambulban békét kellett volna kötni.!! . Jó alku pozícióban voltak 3 éve.!! . De hát téged ez nem érdekel!!! De hát kit érdekel hogy 500 mrd usd vel beljebb lennének és tobbszazezer, apa férj, fiú, halott, se lenne..... Ja,bocs de hát ez se érdekel. Igaz? Miért is?
Arról nem is beszélve, hogy ki az aki sorozatban nézegeti, hogy a putyin által az ukránokra kényszerített(!!) sorozás hogyan is történik. Elég egyszer vagy kétszer megnézni. Persze ő azt mondja, hogy mennyire szörnyülködik rajta, de folyamatosan ezen élvezkedik, még ha csak nem is tudatosan, de kívülállóként mégis feltűnőnek tetsző perverzitással. Jó, mondjuk ismerjük a lekezelő stílus melletti kezelésre szoruló problémáját, de valami mértéket azért tarthatna.
Ha valaki levágja a saját kezét, azt kegyetlen őrültnek gondolnánk. De ha valaki odaláncolna valakit valahová, és csak ezen a módon szabadulhatna, akkor mégsem őt okolnánk, hanem azt aki őt odaláncolta. Az ukránoknál ugyanez a helyzet, és nem tudom hogyan is tudná ezt bárki, legalábbis valamilyen szintű értelemmel ekkora hévvel kritizálni. Tehát (a láthatóan itt néha megjelenő gyengébb értelműeknek): - a sorozásra putyin kényszeríti az ukránokat, és nem pedig más! - az ukránokat is putyin pribékjei ölik meg tömegével a saját(!) hazájukban, nem pedig más! Aki ezzel ellenkezőt gondol, az saját magának (is) hazudik! : ezt már többször leírtam, de a "magasztos putyinista szellemeknek" ez annyira magas, hogy lepereg róluk, és kényelmesen pöffeszkednek a saját felsőbbrendűségük hitében.
(megj.: az odaláncolt példának megfelelő történetet nem ismerek, csak olyant, amikor egy hegymászó [Aron Ralston] karja beszorult, és a saját karját vágta le azért, hogy megmentse az életét)
Placika,igyál valamit ismét. Véleményünk van jellemzően, nem bekészített linkjeink. A hülyeség meg dől belőled, fogd már fel, hogy egyszer sem olvasom végig ezeket a bullshiteket.gyakorlatilag magadnak siránkozol... rossz még olvasni is.
Nomen est omen... Mi az hogy pfejjj? Stílusodhoz gratulálok..... Orosz ember és ukrán átlag ember számomra ugyanolyan. Egy fokkal se kedvelem jobban az egyiket a másiknal. Mind kettő szlav bátor rokon nemzet. Ahogy az Ukrán-magyar barátaim mondták sokszor aki tud ukránul az tud oroszul is... Ennyi. Akkor miért örülnek, ukránok halálnak,???? sose osztottam meg csúnya videókat, ahogy kiegnek tankok, vagy felrobbann egy szallitoharckocsi.... És te???? Te, és Ti hány videót osztottál, vagy osztottatok meg ahol találat ér katonai járművet, gépet amiben velhetoen meghalnak emberek, oroszok???? Na?? Na erről ennyit.!!!!!!!!! Én egyet se, nullát, zerot, semennyit, sose, Ukranokrol se!! oroszokrol se.!!! Sose örömkodtem, senki halálán...és sose osztottam meg.... Mert minden ukrán és orosz élet fontos!!!!!!!!!!!!!! Ukrán vezetést nem értem, azt biraltam. Ennyi.. És a békére törekvés hiányát.... Ennyi.. Szóval magad kérdezd meg, hogy Te osztottál e meg videót ahol tálalat ér olyan dolgot amiben ember halhat, vagy halt meg nagy valószínűséggel, akár sok ember is??? Na??? Osztottál meg Te??? Én SOHASEM!!!! És sohasem örültem neki!!!!!! Akkor kinek is mondod hogy pfejj???
Eddig azt hittem, hogy simán csak ennyi a tudás, de itt már nettó hazugságok jönnek Placikától(is). Mikor móva intettek , hogy kik irogatnak itt, nem akartam elhinni, de sajnos beigazolódott.
Döbbenet,hogy elsírja magát,hogy besorozzák az ukránokat, de közben nem érti, miért nem adják fel a területeket. Arra persze nem jön rá, hogy ha felteszik a kezüket,onnantól nekik qrvára nem lesz jó...ha elfoglalná valaki a lakását, önként átadná a kulcsokat,és inkább kiköltözne, hogy tessék,elnézést, hogy eddig ellenálltam.
Neked baromira fáj Trianon, de azonnal elpucolnál az országból, ha megtámadnának bennünket! te mondtad. ennyit a te hazafiasságodból, ömlik a hazugságáradat belőled, de valójában leszarod a hazádat.
"Fogynak a keresztény ukránok, sokan meghalnak sokan elhagyjak azt az országot, hisz tudják hogy meg nehezebb lesz az élet háború után mint 2022 előtt volt. Ahelyett hogy szaporodnanak és sokasodnanak.... " . Ez a végtelen egyszerűségű, hazug propaganda megy tőled három éve. jaj, miért harcolnak az ukránok, miért nem adják már meg magukat, hagynák már győzni az oroszokat. . Kicsit durva: mi a f@szt érdekel téged, hogy meddig akarnak harcolni a hazájukért az ukránok, fogd már be végre a hazug szádat!
OROSZ-UKRÁN háború