Lehet, de jó lesz vigyázni, ha nem lesz kontroll, fene tudja mi lesz még. Másrészt, HVG: "Trump lenyomni akarta, de hőst csinált Zelenszkijből" https://hvg.hu/elet/20250301_Trump-lenyomni-akarta-de-host-csinalt-Zelenszkijbol Jó dolog ez a független újságírás, ennél xarabb, ostoba, gyomorforgatóan propagandista cikket már régen olvastam, de hát ez már a vegytiszta dollármédia. Talán nem véletlenül távoztak a Dezsőék.
Tartok tőle, hogy az ukránok most mennek át amolyan elszabadult hajóágyú kategóriába, jó lesz vigyázni. Magyarország toplistán lesz, tökmindegy hány menekült lett befogadva, ellenségként fogják kezelni. Remélem megfelelő mennyiségű békefenntartó emberke jut majd Kárpátaljára is.
Ez szerintem is egy egész jó elemzés. Ahogy korábban írtam, nem Ödipszival és az SMS-es Ursulával tárgyal, de ezt nem fogta fel. A diplomácia a kompromisszumok tudománya annak érdekében, hogy valaki elkerülje a még rosszabbat!
Ez kb. az a filozófia, mintha valakit a sötét mellékutcán közrefog három cigány, késsel a kezében és azt mondja, üzleteljünk, ne moralizáljunk most, add ide a pénzed vagy megszúrunk.
Persze, az volt a demokratikus és szuverén, amikor Fletóék a magyar nemzetbiztonsági szolgálatot orosz titkosügynökökkel világíttatták át! Ha kettőnk közül valami valamelyik más államnak a titkosügynöke, akkor az nem én vagyok!
"csak az ide irogató globalisták próbálják mentegetni Zelenszkiéket, hogy ó az csak orosz propaganda, " . Ez hazugság, nem írogatnak ilyet az ukránbarátok, csak azt, hogy nem mindenkit visznek el így, hanem vannak ilyen esetek is és senki nem tudja milyenek az arányok. Troll módszer, hogy vádold olyan dologgal az ellenfelet, amit nem követett el.
Felháborító, ugye! És valóban az. Mint az is, hogy a jómódú orosz ifjaknak nem kell pénzért menni a frontra kockáztatni az életüket, mint a szegény régiók embereinek. Vagy a részleges mozgósításból is valahogy kimaradnak. Vagy mint az is felháborító, hogy az észak-koreai diktátor küldi halálba az embereit egy olyan háborúba, amihez semmi közük.
Nem bírtam tovább nézni a felénél ezt videót. Ezt a sok farizeus dumat. Aranyifjak a tüntetés után beszallnak. a luxi kocsiba.. És le mennek a biztonságos tengerpartra vodkazni?:) De arra semmi értelmes valaszt nem. bírt egyik se kinyogni az interjúban , hogy ők mint életerős hadkoteles Ukrán férfiak miért nem térnek haza, és jelentkeznek a hadkiegeszito parancsnoksagon, hősi hadszolgalatra jentkezve.? Majd a szegények, a csorok, akiknek nem sikerult kilepni az országból már, azok majd meghalnak, helyettük? Vagy hogy gondoljak......? Olyan ismerős ez a farizeus gondolkodás innen is a fórumról. 😉
A legjobb az, hogy bármelyik ukránt megkérdeznek róla, mit gondol a TCKról, mindenki tudja, hogy mit csinálnak (kényszersorozást) csak az ide irogató globalisták próbálják mentegetni Zelenszkiéket, hogy ó az csak orosz propaganda, nem is úgy van. A másik ami tetszik, hogy látszik a fejeken, hogy végig azt próbálják kitalálni a riporter csaj SzBU vagy FSzB ügynök e és az alapján próbálnak válaszolni, hogy vajon a csak mit akar hallani LOL
OROSZ-UKRÁN háború