"Európa megfog erősödni, nincs más választása !" 10-20-30 év?? A mostani gazdasággal. Muszlim katonákkal? LMBTQ katonákkal? Europának már vége!! GAME OVER
Arra céloztam, hogy esetleg olyan a szerződés amit nem tud benyelni Ukrajna. Ha békét akarnak béküljenek és utána osztozkodjanak.... Miért nem fordítva csinálják ? Nem volna kiabálás stb
"Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken interjút adott az Ovális Irodában történt szóváltásáról Donald Trump amerikai elnökkel és J. D. Vance alelnökkel. Ukrajna elnöke nem kért bocsánatot a történtekért" - persze hogy nem, mi mást lehetne várni...
Tisztázzunk valamit. Trump teszi a dolgát, hogy lezárja az ukrán ügyet, de nem akarta fogadni Z.-ét. Azt Macron sírta ki. Ezek után odamegy ez az agyhalott és ordibál. Egy olyan találkozón, ahol alighanem telefonkönyv méretű még annak a protokollja is, hogy az alárendeltségi viszonynak megfelelően egyáltalán hogy veszel levegőt. Ez már a sokadik baromsága, a tegnapi pedig mindenképpen az utolsó dobása volt. Fel kellene már fogni, hogy más az usa politikai irányvonala, akár tetszik-akár nem. 3x néztem meg a videót, de elég az ukrán nagykövet magába roskadását is megnézni, Z. egy alkalmatlan kiskirály, de ha odavizelt volna az ovális irodába, azt is megmagyaráztátok volna. Most majd egyébként sokkal jobb lesz, Trump leállít majd mindent is, az oroszok meg mennek Kievig. Yenki kommentszekció, hogy a kinti reakciókat érezd: "Breaking news: Putin offers to mediate a ceasefire between Trump and Zelensky"
Na igen, most ln is belenéztem, Z. nem viselkedett elég tisztelttudóan metakommunikatíve. Nem eléggé államférfias, diplomatikus a viselkedése, ezt elhibázta. Azért én nem feledem, hogy mi történt a megelőző hetekben, amikor vérog alázták őt és hazudoztak róla Trumpék.
Megnézted a teljes közvetítést? Én igen. Amire én utalok, és az egészet kiváltotta, és felesleges volt Z-től: What kind of diplomacy J.D. you are speaking about? What do you mean? És hozzá az arckifejezése. Utána jött az, amire te utalhatsz. Eltévesztette a házszámot. A sajtó előtt kezdte alázni enyhén Trumpot majd picit jobban Vance-t.
Én ellenőrizhető, hiteles forrásokból származó tényeket írtam, nem handabandáztam! Kár ezt relativizálni és itt is elkezdeni fideszezni. Persze, értem, ha kifogynak az érvek, nincsenek hiteles bizonyítékok, akkor az következik, hogy a másikat próbálod hitelteleníteni jelzőkkel ahelyett, hogy a hozzászólásban foglaltakat cáfolnád megalapozott, hiteles bizonyítékokkal, de mindegy, tudomásul veszem, mint véleményt.
Nagyon helyesen tette. Aki bajban van, az nem arrogáns, nem diktál. Z. viszont ezt teszi. Trump nagyon helyesen leállította. Micsoda dolog ilyen hozzáállással belépni vendégként az ovális irodába.
Ha csak az orosz probléma lett volna számukra probléma, akkor nem kezdtek volna 22-ben háborút, hisz de facto már náluk volt a Krím és Donbasz fele, amelyik tán a leginkább oroszlakta terület.
OROSZ-UKRÁN háború