Ha figyelted korábban az itteni beírásokat akkor tudnád hogy az öt Fidesz támogatású műsor, Schiffer és Hont pedig Fideszes. Az ide írók szerint. Egyébként én úgy tudom hogy 2018ban pl. a listán elvesztett 1 mandátumot a Fidesz a Kárpátaljai szavazatok miatt. Anno volt is erről elemzés. De sok ellenzéki szerint miattuk nyer a Fidesz. Sokan nincsenek tisztában a választási szabályokkal. Azt sem értik hogy lesz 2/3 ha csak 50%ot kap a Fidesz listán, mert nem fogják fel hogy az egyéni körzetekben tárolt a Fidesz.
Milyen érdekes, Orbán emlékezne mint mondott 2008-ban Navalnij a grúzokra? Szerintem nem életszerű, az már inkább, hogy az oroszok felkészítették mit kell mondani ilyen helyzetben...
Te most bizonyítod, hogy nem igazán érted a választási matekot, de azt sem, amit írtam! A "külhoni magyarok" Kárpátalja lakosságának 12 %-át teszik ki, és ők a magyar nemzet részét képezik, és ők kapják azt, amit a nemzetben gondolkodás eredményeként megilleti őket. Vajon miért nem kapnak több külhoni szavazatot a nemzetárulók? Ezen el lehetne meditálni! De ugye a levélszavazatok csak listára érkezhetnek, és maximum egy-két mandátumot jelentenek, ami nem magyarázza meg a baloldali ellenzék katasztrofális szereplését. Javasolnám ma este az Öt c. műsor megnézését az ATV-n! Nem lehet Ceglédit, Schiffert, Konokot és Hontot kormány iránti elfogultsággal vádolni!
"Orbán Viktor megköszönte a kormánypárti képviselőknek, hogy Navalnij-ügyben önmérsékletet tartottak (nem álltak fel, amikor az ellenzék egyperces néma főhajtást kezdeményezett). Sovinisztáknak nem jár tisztelet– jelentette ki Orbán Viktor, majd azt is hozzátette: aki a grúzokat patkányoknak nevezte, annak nem állnak fel a Parlamentben, végül megjegyezte: Egyébként meg nyugodjon békében."
Felesleges, bőven elég a Dnyeper vonala. Az összes ritkaföldfém lelőhely itt van, nem véletlenül öntik a blackrock utasítására a háborúpárti országok a közpénzt a háborúba, a kényszersorozásba. Kijev pedig csatlakozhat az EU-hoz, ha akar. Nincs már egy év hátra, zelenszkij elvonulhat a magán szigetére nyugdíjba.
Kemény 600 fő lakosú falu volt : D Azért nézegesd közben azt is mekkora az orosz veszteség. Mennyi harckocsi veszik oda mert Putyin virítani akar vmi területszerzési eredményt a " választásokra"
Az EU-nak, és Magyarországnak elemi érdeke, hogy az oroszok veszítsenek, ez olyan evidens, hogy meghűlve olvasom az ilyen posztokat.Elképesztő, hogy emberek mekkora arccal tolnák vissza Magyarországot a lecsúszásba és reménytelenségbe, ez egy az egybe az oltástagadók magabiztossága....Épp elég baj nekünk a maffiaállam, ez miatt is csúszunk lefelé, az orosz határ, és az ezzel járó még nagyobb orosz befolyás az utolsó szög lenne az ország koporsóján.
Te most megint előadod, hogy a semmiért tömi közpénzzel Orbán a külhoni magyarokat? . A fitgyesz több, mint 250 000 szavazatot kapott a külhoni magyaroktól. Ez az összes levélszavazat 93,89%-a. A fityeszre leadott szavazatok több, mint 8%-a! Tényleg semmi...
OROSZ-UKRÁN háború