Eljátszottam a gondolattal, de nem nyugodtam meg utána. Sőt! Előtte voltam inkább nyugodt és miután eljátszottam a gondolattal, lettem ideges, mert akkor kinek adjuk majd el a rakétákat?
Katona célpont nem terrortámadás egy háborúban. Minden hülyeséget nem kellene már benyalnod, ennél több eszed is lehetne! Orosz terrorakciókat a polgári infrastruktúra és civilek ellen mégsem jelzed terrorakcióként?!!! Legutóbb például a gabonaraktárak ellen elkövetett szándékos támadást! Csúnya KETTŐSMÉRCE! Szégyelld magad!
Wall Street Journal: Nem jött be a Nyugat háborús számítása Biden tart az elhúzódó háború kampányra gyakorolt hatásától. Ez pedig nem jelent semmi jót Ukrajna számára a lap szerint.
"MAJD". Mikor jön el a "majd" báttya? 2040-ben? A 3 hetesre tervezett hadművelet másfél éve tart, nem tűnt fel? Biztos azért, mert a (30-40 éves) ruszki cuccok simán szétkapják a nyugatiakat. Pont úgy néz ki.
A kijeviek messze nem ruszkik, bőven tettek érte, hogy ne legyenek azok. Ami azt illeti, ezzel az erővel a budapestiek sokkal inkább ruszkik, mint a kijeviek (Bp alatt természetesen a teljes országot értem, nem magát Bp várost.)
Ruszki kényszermunkásokkal olcsóbb és gyorsabb is lesz az. Javaslom, te is kezdj el utánanézni a biztonságos aknaszedés módszereinek, mert a trollok az első sorban lesznek.
Istenem, min kell keresztül mennie ezeknek az embereknek. Végignézni a társaik halálát, önmagában traumatikus sokk. Aztán újra és újra lelkesen kéne harcba szállni. Szegény emberek, aki túléli a háborút, az is tönkremegy benne :(
Igen, pl a londoni arisztokrácia egy jó része is határozottan rokonszenvezett Hitlerrel - egész addig, míg el nem kezdte bombázni őket.
Törölt felhasználó2023. 07. 24. 12:43
Washington Post: 757 évig tarthat Ukrajna aknamentesítése és az első 10 évben ez 37,4 milliárd dollárba fog kerülni Ne riogassák má népet , ki fog akko visszamenni Đ
AFD - szélsőjobb párt - Teljesen mindegy a topik témája itt hírdeted őket és nem először, biztos nem azért, mert nem támogatod őket, nem egyezik a nézeteiddel vagy sem a szélsőjobb, sem a neoliberalizmus fogalmával nem vagy tisztában... de ez nem topik téma, majd egy másik topikban elmagyarázzák neked!
Én a véleményemet írom le te pedig felkérdezel,bíràlsz màsokat a véleményük miatt.Oriàsi különbség..
Törölt felhasználó2023. 07. 24. 12:18
11:36Ukrán lap: megroppant az ukrán hadsereg morálja, egyre elkeseredettebbek a katonák Ukrán lap: megroppant az ukrán hadsereg morálja, egyre elkeseredettebbek a katonák A nyári ellentámadás súlyosbodó veszteségei, a viszonylag limitált harctéri sikerek és az összfegyvernemi képességek hiánya miatt jelentősen romlott a fronton harcoló ukrán katonák morálja – írja a Kyiv Post. Egy hónap alatt másfél kilométert tudtunk haladni. Hüvelykenként haladunk, szerintem ez nem éri meg azokat az emberi erőforrásokat és hadianyagot, amit elhasználtunk” 100 MÉTERNYI VISSZAFOGLALT UKRÁN FÖLDÉRT 4-5 EMBER ÉLETÉVEL FIZETNEK. Ha haladunk, komoly veszteségeink vannak. Kilométerenként elveszik egy fél egység. Aztán semmi nem garantálja, hogy később meg is tudjuk tartani ezt a kilométert”
Nekem nem az ukránok a fontosak elsősorban, hanem az idegesít, amikor fals érvek mentén védik sokan az agresszort vagy egyszerűen közömbösek a megtámadott ország iránt. Bennem van együttérzés, sajnos sokakban nincs, mindegy nekik több tízezer ember haláa, csak az ő életük nyugalma a fontos mindaddig, amíg egyszercsak bekopog a baj hozzájuk is. Egyébként te mit koptatod a billentyűzetet az oroszok oldalán?
Figyelj ha ennyire fontosak az ukrànok miért itt koptatod a billentyűzetet? Miért nem fogsz fegyvert?Zelenszkij még talán meg is fizeti. Igen itt sokan leszarjàk Ukrajnàt.
Játsz el a gondolattal, hogy holnaptól nem adnának több muníciót a nyugatiak Ukrajnának, mi történne? Pár héten belül döntő fölénybe kerülnének az oroszok és két hónap múlva elfoglalnák Ukrajnát. Persze ez téged nem zavarna, hogy egy országot, egy népet leigáztak, te megnyugodnál, hogy nyugalom és béke van. A te szempontod a legfontosabb az ügyben, ugye?
OROSZ-UKRÁN háború