Jaaa, hogy a demokrata politikusok egyre bővülő köre mellett még a népakarat is ez? Akkor sakk matt a háborúpártiaknak. Hála az Úrnak a BÉKE nemsokára beköszönt.
elkezdtek csomagolni a muszkák? ill. törlik a pár hete elfogadott annektálós törvényeket? aztán majd miről akarnak tárgyalni? arról pl.,hogy hány évig fognak ingyen gázt, olajat, cementet,(is) stb. szállítani ukrajnának, jóvátétel címén?? szvsz
demokrata politikusok szűk köre az, akikről beszélsz, akik csak egy kis pozitív választási eredményért játszák az agyukat, eszük ágában sincs se a demokratáknak se a republikánusoknak elszalasztani azt a történelmi lehetőséget, hogy szaré'-húgyé' megfingassák a ruszkikat
Te viszont eleget álmodoztál a háború végtelen folytatásáról, legyen elég! Keress kevésbé alantas energiaforrást! Persze, hogy ráéreztem, végre a napfényes Itália is rálépett a helyes útra Magyarország barátja és szövetségeseként.
Persze, persze szegény Jensy mutatná az erőt ami van is bőven a NATO-ban, csak egység nélkül nem sok szart ér. Unalmasak, átlátszóak az üres fenyegetőzések, csatlakozom a demokrata politikusok véleményéhez, itt az ideje leülni tárgyalni, minél előbb annál jobb.
Ne reménykedj! Szerintem nagyon bíztató jel, hogy már párton belül is szakadás van az ügyben, ami a demokratáknál ritka, mint a fehér holló, csak már a vak is látja, hogy ennek az őrületnek (nem csak a háborúra értem) ennek a formában örökre vége.
Egyetértek, sőt a legerősebb a brigádból, lenyűgöző tudással, csak az a fránya szemellenző néha megvicceli, de ahogy mondani szokták senki sem tökéletes. :)
ahogy írják is a cikkben: "A Biden-kormány külügyminisztériuma azt reagálta a levélre, hogy ők szívesen tárgyalnának, Ukrajna is, de Oroszország nem hajlandó „jóhiszemű dialógust kezdeni.”
........... az előző végét javítva: Te a három legértelmesebb hozzászóló között vagy. (Tíz ujjal gépelek, és néha gyorsabbak a gondolatok, mint az ujjak :) )
Köszönöm az aggódásod, de azért megnyugtatlak, nem kell féltened engem. Nyugger vagyok, 67 éves, elég szabadidővel ahhoz, hogy leírjam a véleményemet napközben is. Azt azonban el sem tudom képzelni, bár jó a fantáziám, hogy Nektek honnan van annyi időtök és energiátok, hacsak nem vagytok Ti is nyuggerek, hogy folyamatosan fent vagytok a fórumon. Erre egy, megalapozott válasz lehet, Ti vagytok a propagandisták. Szerintem az én "hadoválásom" sem rosszabb, mint a tiéd. Az, hogy milyennek minősíted átvitt érelemben az "arcom", illetve az egóm, az pedig a Te dolgod, mint ahogyan az is, hogy propagandistának minősítesz egy olyan, intoleráns propagandaoldal oszlopos tagjaként, mint a "trollmentes Orosz-ukrán háború, vagy éppen az Orbán takarodj oldal oszlopost tagjaként - ahol az én meglátásom szerint Te a három legértelmesebb hozzászóló vagy.
OROSZ-UKRÁN háború