Na ne, hogy nem jön át,hogy mi a bajom,ezzel a helyzettel?? Mert az oroszok,es az ukránok ugyan az. Egyik 19, a masik egy hijján 20. De az USA szerepe bosszant. A láthatatlan kéz effektus. De mi itt az EU ban szívunk. Neked tetszik az emelkedő kamatok, magas elelmiszer árak, inflacio, versenyképtelenség következménye, magas gabona, aluminium,réz, acél, hőszigetelő rezsi árak? USA-t miert nem szankcioztuk, hajaj lett volna miért, az elmúlt 30 evben is . Tapsoljatok akkor a szankcióknak. Hajrá. (Az izraeli miniszter elnök, volt az egyetlen aki békét akar a vezetők közül, ha az ukrán elnökre rászólna, usa, német, francia vezetés. Akkor mar vége lenne, ennek az egésznek. Majd térjünk rá vissza pár hónap múlva. Szép lesz ez gyerekek. Már lehetet volna csinalni egy Minszk 2 paktumot.
Tévedés. Az orosz katonai doktrína szerves része a terror a polgári lakosság ellen. Az oroszok soha nem tisztelték az emberi jogokat, a törekvéseik előtt nem akadály semmi, ami papíron létezik vagy szóban hangzik el, nem érdekes, milyen eszközzel, csak a cél elérése számít. Ezt kezdi megérteni a világ. Eddig nem esett le, nem is értem. Direkt népírtás van, parancsra. Nem elszigetelt esetek, szisztematikus lebensraum elmélet.
Ha már ennyire téma lett, bevallom, hogy az elmúlt hetekben legalább fél tucatnyi hozzászólást megírtam, amiben én is rákérdeztem volna erre, de végül töröltem, mert teljesen mindegy, hogy orosz kötődés vagy más miatt tolod a propagandát! Egyszer írtad, hogy milyen mély történelmi ismereteid vannak, ezért gondolom nem ismeretlen számodra a "hasznos idióta" kifejezés... szóval nem kell orosznak lennie senkinek se!
Nézzél hülyének mást! Veled befejeztem a további társalgást! 10 km ről kiszúrom a sunyiskodást! De bennem volt annyi tisztelet, hogy szépen, ékezettel irtam most neked, kb 2 szer olyan lassan, mert mobilrol írok. És már 2 éve a lakás topikba , es a tőzsdei topikokba is így írtam, mikor még sehol se volt az orosz háború. De tudod te. Szerintem ne erőltesd! Átlátszó
Nem az ékezetekkel volt baj, azt észreveszem, ha valaki anélkül ír. De érzékelek további nyelvtani hibákat, és látom, hogy kedvedre van az orosz háborús narratíva. Ezek keltették fel az érdeklődésemet, és rákérdeztem. De el tudom engedni a témát, ha azt mondod, rossz nyomon járok.
Bojo vajon milyen üzenettel érkezett? Ő mégis egy putyinorbáni típusú vezető. Érdekes. https://hvg.hu/vilag/20220409_Varatlan_latogatast_tett_Kijevben_Boris_Johnson
Egyébként, az empirikus tapasztalatról jutott eszembe, én sok itteni fórumozóval ellentétben éltem kemény diktatúrában is (egy keveset) és nincs kedvem arrafelé haladni, abban élni nyugdíjasként, vagy azt nézni, hogy a gyerekeim és esetleges unokáim abban éljenek! Ez nem vélekedés, vélemény hanem egy tény!
OROSZ-UKRÁN háború