"A humánus háború. A trollok álmodjanak a sikító nő hangjával. Kukker meg vezesse le hogy kamu." Annyit tudok, hogy ha valaki fekszik lenn a földön mert elég ha fekszik lenn a földön, ahova nem való, plusz, ha még azt látnám, hogy sérült, én ugarnék oda segíteni. Senki nem ugrott oda a mozgó két nőhöz(?). Miért szaladt el a videó is? Videózgat aki meg sérült és segítségre szorul azt letojta? A katonának kinéző bácsi is csak nézte a fekvő nőt, aki ott mocorgott. Miért nem segített ott senki sem senkinek és ugrottak oda azonnal, hogy mi van? Csak kérdem, nekem ez lett volna a természetes reakcióm.
Putyint a háború miatt elítélem, nem dicsőitem az oroszokat, nagyapám orosz hadifogoly volt a 2. Világháborúban. De a kollektív bűnösség elvével sem értek egyet.
Amennyiben nemes munkának tekinthető hogy a felbujtók által üzemeltetett hírforrásokat kajáló tömeg őrjöngésébe néha próbálsz némi árnyalatot vinni zéró sikerrel.
Itt két beteg van. A tanár. Meg azok, akik bosszút állnak. Egyébként meg ezért dupla annyi rajszög járt volna legközelebb. Mint a viccben. Móricka tegezi a tanárt és káromkodik az órán. Azt mondja neki a tanár: - kisfiam, holnapra százszor leírod: nem tegezem a tanárt és nem káromkodok. Másnap jön Móricka, kétszázszor van leírva: nem tegezem a tanárt és nem káromkodok. Azt kérdezi a tanár erre: - Hát kisfiam! azt mondtam, százszor írd le, miért írtad le kétszázszor? - Azért b@zdmeg, hogy örüljél! :)
Azért nem, mert a jelenlegi konfliktust is a jenkik készítették elő a fulldinka ukránnáci politikusok pátyolgatásával... remélem ez elegendő indok arra, hogy részt vehessek a topik nemes munkájában.
Törölt felhasználó2022. 03. 03. 21:55
Najó én befejeztem mert az okádás elfog a hitlerjugendektől, akik azon hisztinek, hogy hogy merik lefoglalni az orosz oligarchák hajóját, mikor támogatták a népirást. Meg hogy szegény sportoló nem focizhat. BAZDMEG, SZERINTED AZ AZ UKRÁN MEDDIG FOCIZIK AMELYIK ELÉGETT ÉLVE? Remélem hitler tényleg végigmegy rajtunk is, majd akkor is csápoljatok meg hisztizzetek a kitiltott sportolókért, mikor egy bomba kivégzi a családotokat, remélem az is tetszeni fog a sok elmebeteg barom állatnak aki itt nyomja a ruszki propagandát. Viszlát
Akkor szerinted jogos volt a zsidók írtása , plusz ki kellett volna írtani minden németet mert hatalomra juttatták hitlert? Most azzal ne is foglalkozzunk hogy mennyi amerikai állampolgárt büntettek európában az amerikai hadsereg bűneiért (afganisztán irak)?
ki mondta, hogy itt a fórumon állította valaki? te csak kötekedni jársz ide? putyin állítja, hogy nácitlanítás miatt öli többek között az ukrán gyerekeket.
Ezidáig tudtommal csak USA dobott atombombát ártatlan civilekre. Erődemonstrálási célzattal és büntetésképp. Na meg hogy kipróbálja az új fegyverét. Gyorsan felejt az emberiség.
Mit tesz a tanár, akinek az osztályában valakik rajzszeget tettek a székére, mielőtt bejött órára? Miután felpattant a székről, hirtelen felindulásból mindenkivel elő vetet egy üres lapot... röpdolgozat. Igazságos azokkal szemben, akik nem csináltak semmit? Nem. Mit tesznek az ártatlan osztálytársak a bűnösökkel...?
Te nézel sport közvetítést? Most is játszott egymás ellen orosz és ukrán sportoló ( tenisz, foci stb.) Az európai klubok tele vannak ukrán és orosz sportolókkal.
Ma olvasom, hogy a napokban valahol a "művelt Nyugaton" éppen egy Csajkovszkij-szimfóniát készültek előadni a helyi művészetek palotájában, de a közönség az 1. tétel előtt hirtelen hangos fújolásba kezdett... a karmester erre kiállt a színpadra és elmagyarázta a műértő közönségnek, hogy a mű szerzője, nevezett Csajkovszkij úr nem a Putyin-kormány tagja, annál is inkább, mivel kb. 125 éve sajnálatos körülmények között elhalálozott. Politikai nézetei egyébként sem voltak ismeretesek, lévén a cár igen kedvelte a műveit.
A feldúlt közönség erre a nem-várt információra meghökkent, így a beállt csendben végül el lehetett játszani a szimfóniát...
OROSZ-UKRÁN háború