Nagyon nem mennék bele ilyen szubjektív, személyeket érintő spekulálásba. Sem Palkoviccsal szemben nem érzem fair-nek, azt sem gondolom hogy ez olyan téma amiben úgy tudok nyilatkozni, hogy arra érdemes lenne alapozni. És a jó csalókat sem arról lehet megismerni, hogy csalónak néznek ki.
Annyit elmondok, hogy a közgyűlés kapcsán több olyan megnyilvánulást, eljárásbeli rendellenességet láttam, amit soha más közgyűlésen nem tapasztaltam. Ha akarod, ezt betudhatod annak, hogy vidéki XTEND-es cég, és nincs tapasztalatuk kisrészvényesek fogadásában. De voltam sok hasonló, vidéki XTEND-es cég közgyűlésén, és egyik helyen sem szereztem ilyen benyomásokat. Pedig volt sok minden, könyvvizsgálós problémás cég, cash flow problémákkal küzdő cég, gyanús manővereket végző cég, de mindenhol azt éreztem, hogy partnerként kezelnek.
Én _kt_ által leírtakból vontam le a magam következtetését. A hivatkozott hozzászólásában az is le van írva, hogy a cégtől és tőle független szakemberek számításai alapján jelenleg 1,5 Ft-ot érhet egy részvény. Ha Te ezt 'minden alap nélkülinek' nevezed, akkor bizonyára többet tudsz, jobban értesz hozzá. Ez esetben megoszthatnád hogyan működik a gazdasági élet és szerinted mire lehet árfolyamilag számítani rövid és középtávon.
Nem rózsaszín ködben élek.Az MVM.első körben adott 50 millát a fejlesztésre,és nemrég stratégiai megállapodást is kötött.Biztos nem az irodából kötötték,hanem a szakembereik megnézték a készülő projektet.Azért,mert ti gyártjátok itt az összeesküvés elméleteket,mert 5 Ft-ért akartok venni,nem biztos,hogy úgy van.Majd a közgyűlés után lehet, hogy okosabbak leszünk.
A vita lényege az volt, hogy a szabadalmi hivatalnak leadott dokumentumok (szerintem) mást írnak le, mint amit a cég kommunikál a találmányról. Palkovics egy butatelefon-okostelefon hasonlattal érvelt, hogy elindultak a nyomógombos telefonnal, és aztán továbbfejlesztették okostelefonná. A levezető azzal állította le vitát, hogy a részvényesek egyenlő bánásmódja miatt nem lehet többet mondani, ezzel véget ért a közgyűlés.
A jegyzőkönyvet sajnos nem ellenőriztem, szerintem semmi nem lesz benne ezekből, mint ahogy a közgyűlés határozataiban sem sikerült megemlékezni arról, hogy nem szavaztam meg a jelentéseket, pedig a levezető elnök megígérte.
Nagyon gáz,amit itt művelsz.2 hónappal ezelőtt még odákat zengtél róla.Gondolom,hogy az MVM hírnél eladtad,azóta pedig 5Ft-ra várod.Olyan vagy mint Vicus cicus.Ő is amikor eladta,azóta azt hangoztatja,hogy 5Ft-ot ér.De lehet,hogy az ő klunja vagy a friss regeddel
Szerintem ez nem ilyen egyszeru. Talalmanyi vedettseget, szabadalmi oltalmat nem adnak a semmire. Amit az MVM mint tanulmanyt toluk rendelt 50 millioert az sem "csak" egy pdf. A cegnel szerintem is keszpenz gondok vannak, tobb kpt egetnek havonta mint amennyi befolyik hozzajuk, de ezt majd az eves cash flow jelentesbol fogjuk pontosan latni, ugyanakkor kenytelen vagyok elhinni Palkovicsnak amit tavaly szeptemberben az interjuban mondott, hogy IFRS alapjan konyvelnek mar evet ota es at tudnak kerulni a Standard kategoriaba ha akarnak, de jelenleg nem ez a prioritas naluk. Sajnalom, hogy nem ertem oda a marciusi kgy-re, mert szivesen vegighallgattam volna _kt_ es a vezetoseg vitajat, amit vegul a levezetonek kellett felbeszakitania...
Ez teljesen logikátlan...nézd meg, a 8 ft környéke hányszor dobta már vissza, hírrel, vagy mint ma, hír nélkül..legalábbis egyenlőre, de zárás után is tart még a nap... :-)
Köszi a részletes választ. A 3. és 4. pontban leírtak alapján az tűnik valószínűbbnek, hogy a GeoAkku egy próbálkozás, kísérlet, ami nem lesz működőképes. Ha így lesz, akkor az bukta. Ha pedig mégis működőképes lesz, akkor még mindig ott a versenyképesség kérdése.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995