Igen, jobb is ha megmaradna az építőiparnál, nem pedig ilyen sci-fi kategóriába tartozó baromsággal foglalkozna!! Ezzel ősszel behúztak sok embert a szopórollerbe 😟
Azért nem kellene összehasonlítani a te álltalad említett 2 céggel! Azért az Épdu egy jó működő építóipari cég, míg amiket írtál sose termeltek egy ft se csak bűvészkedtek a számokkal!
Én úgy képzelem el, hogy van egy nagy telek, körbekerítve, a kapun egy nagy lakat, mindenfele vezetékek vannak meg csövek.Az igazi kincs a geoakku nem láthato mert a földben van.A földfelszin felett egy doboz van sok kapcsolóval es kijelzőkkel.
Rendben, persze az is benne van hogy nem kapok 10-11 ft on. Annyira nem érdekel ez a papír, csak ránéztem, aztán eszembe jutott nemrég 19-20 ft-on adták- vették. Ez a geoakku műsor is hasonló lehet mint anno futurnál a coinok, vagy setnél az eticar😆😆
Megint valami jól értesültek egy lépéssel előrébb járnak mindig, és inkább szabadulnak a még rosszabb kilátásoktól!! Talán 10-11 ft körül érdekelni fog ez is. Talán megcélozza a standard kategóriát, ideje lenne már!! De addig még a leverik jelenlegi színt alá is. A Goodwill is akkor lett nekem érdekes mikor felkerült standardbe, be is vásároltam a napokban rengeteget 600-650 közt. Minimum egy dupla simán benne van az idén tavasszal. Sőt egyre többen felfigyeltek rá, a forgalma alapján látszik is. Ez is jó lesz, csak még nem itt!!!
Én azt gondolom,hogy 1-2 ember dobta,aki bízott a gyors meggazdagodásban.Inkább Molba meg OTP-be átmegy.Többször volt 20Ft környékén 500K-s nagyvevőnk,alapok is vannak a papírban,valamit aki 10millát átvett 18Ft-on,nem azért ugrott bele,hogy egy jó nagyot bukjon.Ha jól emlékszem a vissza nem téritendő pályázatok elbírálását januárról februárra tették át.Én nem aggódom,pedig van belőle nem kevés,de tudom,hogy a türelem meghozza a gyümölcsét.
Ez is jó cég de nem lehet érteni h 16 alá ment mikor FF kolléga is be rajzolta h kb ott a meder alja Vertikal sztem ennél is többet kellene hogy majd menjen Ne felejtsétek “ pesti ember mindig egy lábbal a vidéki előtt jár “
Ma kb 3.2M db cserélt gazdát, ami ha jól tudom a közkéz kb 1%-a. Szóval ezzel nyugtatom én is magam, mert nagyon nem erre számítottam, sajnos a vétele Im többsége 20 Ft felett van…
Én utána veszek vmikor 7-8 Ft ért is Látszik nem pesti emberek cége mert ők előbbre járnának mint a vidékiek Mostmár amondó vagyok oruljetek , ha lesz 23 újra az életbe
Ha tudtam volna novemberben, hogy ilyen melyre esik januarban, en sem vettem volna 18.51-en, teljesen megertelek, ugyanakkor a volna a soha kistestvere...
Rendszeres olvasója vagy a topic-nak? Szerda este Ff feltett chart-okat, utána írt magyarázatot hozzá. Októberben és azóta is tett fel chart-okat és vázolta a technikai képet mindkét irányba. Csak olvasni kellene.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995