Éhes disznó makkal álmodik!De nem kis tételben,hanem zsákszám.A kereskedési napok hiányával egyenes arányban nő a feszültség.megy az arany,a gáz,jönnek a szépreményű előrejelzések,ha kinyit a bolt 5-én elszabadul a pokol-akarom mondani-az ár.Szerintem márc elejéig megyünk mint a rakéta,onnan választásokig toporgás lesz,választás után ereszd el a hajamat.Kezdetnek long pozikat vaszek fel,de nem ülök bennük a végtelenségig.Elég lesz,ha 1 Ft költségre 10Ft hasznot hoz a bolt.Csak likviditás és jó irányfogás legye!Elég lesz,ha 1 misi jutalékot boltolok össze az első 3 hónapban. Hs!!!
Szerintem talán megveri 8-10% hozhat ez De sokan adni fogják hisz volt egy ígéretük nem jött azt az évnek vége már. Jövőre lesznek jobb papírok ez sajnos kifutotta magát!
Nincs ebben semmi meglepő, Xtendes részvényt nem szoktak ilyen cikkekben megemlíteni. Mondjuk nem lett volna rossz reklám az Épdunak, felhívta volna rá azok figyelmét akik alapvetően nem kereskednek Xtend részvényekkel…
ez ha ugrik nem 7ft fog hanem 40-45-és 32 lesz az alja -aztán jöhet a 70-80ft -többet nem várok az már lehet a teteje lesz -kivéve ha tiborc vagy mészi-vagy ki tudja ki jön ide
Sajnos amire spekulaltam a novemberi veteleimmel az eddig nem jott be. Remelem jovore a 7% fix allampapirkamat felett lesz a reszveny arfolyamemelkedese , akkor megerte TBSZ szamlara tennem. Boldog Karacsonyt kivanok minden forumtarsnak!
Közelednek az ünnepek, amikor a legszebb ajándék a gyerekek csillogó szeme, amikor megtalálják a Mikulás ajándékát, vagy meglátják a karácsonyfát. Találtunk egy képet, ami nem Mikulás és nem karácsony, de gyerekek, az 50-es évek Sztálin városában. Ilyen is volt.(kép forrása: Fortepan / Peti Péter)
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995