Egyelőre nincs ami kimozgassa a dagonyából ezt a papírt. Tavalyi éves jelentés nem lesz olyan ami meghozná a Vevőket, osztalékot rallye.... ugyan már... éppen hogy lélegzik a cég , akvizíciót felejtős, építőipar felejtős, MVM story bizonylat, mint a kutya vacsorája. Megkérdezem magamtól.... miért is vagyok még itt? Miért vagyok még ebben a papírban?
Ez a cég irtó messze van a standardtól és nem is járna vele túl jól. Közkezet meg ilyen illikvid papírban nem így kell növelni. Tőzsdén kívül, nagy tételekre kiírok egy aukciót aztán szevasz. Az itteni napi forgalommal 20 év alatt sem lesz meg kívánt közkéz. Amúgy meg szerintem jelenleg egymásra borogatják a kisbüfik. 50-100.000db az pogácsa.
Az Európai Bizottság legfőbb feladatául azt tűzte ki, hogy csökkenti az ipari termeléshez szükséges energia költségeit és biztosítsa az ellátás függetlenségét.
Mert nekem nem kérdés, hogy 2025-ben ez a cég nem ér ennyit. Amíg nem tudnak információt adni, a 1. Algír üzlet sikerességéről 2. Az MVM protoról vagy hogy kapnak-e rá egyáltalán zsozsót addig ez egy halott üzlet. Nem beszélem fel, de nem is picsogok. Amúgy ahogy beálltam 1000000 darabbal, rögtön jöttek elém vevők. És én meg valóban megvettem volna 3,8-ért de emberünknek jobb lefelé adni 50.000 darabonként. Ezért van a szüttyögés.
miért venném már. Tovább nem akarom építeni ebben a pakkom. Most másolt építkezem, oda kell a tőke. Ja , amúgy nem szoktam és talán soha sem volt ré példa , hogy beírjam miből mennyi papírom van. Átlagom itt 40 Ft/rv. körül van , most vagyok nulla környékén. Nem a stagnálás zavar, az zavar itt , hogy lassan nincs olyan nap , hogy ne lenne a vesztes kategóriában és ráadásul a TOP 3-ban. Szerencse , hogy egyéb más papírjaim szép emelkedése vigasztal meg.
de ez nem az ő dolguk hogy tartsák. a piacnak kellene tartani. én ma beálltam 1000,000 darabbal 3.8-ra miért nem adtak akkor rám a nyomorult? ha szerinted többet ér akkor te miért nem veszed? az egész árfolyam pár millióval mozgatható fel le. lássuk be, az itt picsogók közül sem akarja venni senki. de persze eladni sem nagyon, mert az a szaros 3% nyerő az kell. szóval ameddig ez az "álkereskedés" megy és valójában mindenki csak ki akar szállni minimális nyerőkével, addig ez a fos ez bizony fos marad.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995