Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 02. 05. 10:00
Előzmény: #3879  signal2
Nem én hoztam fel 
De amúgy egy jó probagandahoz se kell a Fidesz hez menni. Elég csak a szivárványos baloldalthallgatni.. Amit lehet a szivárvány koalicionak azt nem lehet a Fidesznek? Hmmm ez demokrácia? 
signal2
signal2 2022. 02. 05. 09:48
Előzmény: #3877  Törölt felhasználó
Jó, hogy felhoztad Goebbelst. Egészen elkepesztö mértékű, az egesz országot beborító, évi 100 killiárdosnnagyságrendű propagandával borít be minket a komcsi-fasiszta hibrid kormányunk. Ömlik az agymosás minden csatornán. Hatalmas károkat okoznak.
signal2
signal2 2022. 02. 05. 09:45
Újabb tipikus példa, miért nincs jogállam Magyarországon. Miután a bíróság megállapította, hogy az emmi törvényellenesen korlátozta a sajtót a kórházakba való bejutást illetően, hoztak egy rendeletet, hogy ezután az operett törzs jogosult ebben dönteni.
Folyamatos az aljas hatalommal való visszaélés. Sokkal lejjebb süllyedtúnk már, mint ablegrosszabb napokon az elmúlt 30 évben.
Egy aljas, nemzetmegosztó, hatalommal folyamatosan visszaélő brancs pöfdeszkedik csodás hazánkon.
Törölt felhasználó 2022. 02. 05. 09:42
Előzmény: #3875  sanka
Aki nem érti az beszívta a Goebbelsi tananyag. Sajnos  ez a baloldali mantra hatása. 
Törölt felhasználó 2022. 02. 05. 09:39
A CDS felár csőd kockázat mutatói mást mutatott. Gyurcsi tényleg elxxxxxta de Tényleg. 🙄
sanka 2022. 02. 05. 09:28
Előzmény: #3873  Törölt felhasználó
Megint semmit nem írtál, csak handbandázól.
badsector1
badsector1 2022. 02. 05. 09:24
Előzmény: #3872  Törölt felhasználó
a fidesz hazugság szerint 2008-ban került csődbe az ország.
Törölt felhasználó 2022. 02. 05. 09:05
Előzmény: #3872  Törölt felhasználó
Csak a vagy álom néha nem egyezik a valósággal. Ezt nehezen tudja az ellenzék megemeszteni. Kellene már egy jó válság amibe belebukik Orbán Viktort miniszterelnok úrErre vagytak nem tudom már mióta És jött a vírus gazdasági hatásai..... ÉS  eddig jól kezelte a gazdasági részét amire rahatassal lehetet. NEM Úgy Mint elxkxtxk Gyurcsi 🙄
Hajrá Fidesz ❤️❤️❤️
Törölt felhasználó 2022. 02. 05. 09:00
Előzmény: #3869  Törölt felhasználó
A Goebbelsi probaganda pont igaz az ellenzékre. Már rég csődbe került az ország sőt már nem is létezik. Eltűnt felszamoltak. 2010ota mindenevben ezt halljuk. 😁😁😁😁
Accord 2022. 02. 05. 07:36
Előzmény: #3864  realmadrid
A fidesz korrupt és a neres cégek semmi részvényesi értéket nem teremtenek, a főrészvényesek ellopják a vagyont! Az Elios ügy felháborító!
Az oktatás alulfinanszírozásával pedig az egész országot szívatják meg, a leendő munkaerőt!
sanka 2022. 02. 05. 07:12
Mégsem szavazol a változásra, inkáb a fideszt választod.
Törölt felhasználó 2022. 02. 05. 05:13
Előzmény: #3861  zhagar
A 12 év gazdaságpolitikai mérlege egészen drámai.
Az egészen biztos, hogy a második világháború óta a legrosszabb helyzetet idézték elő. Nem sorolom miért, de az összes makrogazdasági mutató ezt mutatja.
Innentől amiket írsz, az nagyjából lényegtelen, mert semmi köze a valósághoz. Egy marketingesek legyártott világmagyarázatot melegítesz újra és újra fel. Ez arra az érzetre épül, hogy jobban élünk, mint korábban. De ha nem is élünk jobban, akkor Gyurcsány alatt sokkal rosszabb volt. Ha ez sem elég, akkor az ellenzék is korrupt. (ez az a b c pontod)
Csak az a gond, hogy egyik sem igaz a fentiek közül. Bár ez nem is lényeges, mert ha elégszer sulykoljuk, akkor el fogják hinni az emberek. Már Goebbels is rájött erre. 
15 éve ezt sulykolják, és tényleg működik.
Más kérdés, hogy ugyanaz lesz a vége, mint a goebbelsi propagandának...
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 05. 00:24
Még szerencse nem történt nagyobb baj.
HPeter76
HPeter76 2022. 02. 05. 00:11
Előzmény: #3866  Istvan78
https://www.youtube.com/watch?v=ilKKozC5gqc
 Ez mi, Gyurcsány felbérelte a Nénit,hagyja már abba(MZP) EGÉSZ ORSZÁGOT MEGSÉRTETTE.Ez kampány annak nevezik!
Ennek az embernek(MZP)soha nem jön már meg az esze!!
 Én a helyébe nem mondtam,folytattam volna tovább a kapányt az bíztos.
 Maga alól rugja ki a széket. Tekintete mintha nem is ott lenne.

Istvan78 2022. 02. 04. 22:43
Igen, kétmondatos összefoglalókat írsz a Fideszről hetente egyszer, aztán az összes többi részletekbe menő hozzászólásod mind az ellenzéket kritizálja.
Istvan78 2022. 02. 04. 22:41
Előzmény: #3861  zhagar
Honnan következtetted, hogy szerintem a Fidesz a jó kormányzati teljesítménye miatt győzött. Több mindent felsoroltam ott és nem ez volt az első helyek egyikén. Hanem például az ellenzék gyengesége, szétaprózottsága. Második helyen a szavazatvásárlás, a propaganda, stb.
Botkára hvatkozol, hogy ő is vásárol szavazatokat. Nem azt mondtam, hogy Orbánnak nem szabad ezt tenni, csak annyit, hogy emiatt is nyert és nem csak a kormányzati teljesítménye miatt vagy mert a társadalom inkább konzervatív mint balos/liberális.
2006 utáni időket említed. Említed, hogy akkor balos média fölény volt. Igaz, de hol mosták akkor az emberek agyát 100 milliárdokért? Olvasom, hogy idén már 21 milliárdot költöttek propagandára. Nem összevethető dolgokról beszélünk.
Írod, hogy a választó elégedett a kormányzással. Elégedett, mert széles rétegek agyon vannak manipulálva. 
realmadrid 2022. 02. 04. 22:38
Előzmény: #3863  Istvan78
Arról nem tehetek ha azokat az írásokat nem olvasod ahol a kormány mérhetetlen korrupcióját emlegetem. Tehát mégegyszer, a kormány korrupciójával teli a tököm  , a másság elleni gyűlöletkeltést utálom. A járvány kezeléssel nem értek egyet. Borkai  szájer, kaleta ügyek nálam is kiverték a biztosítékot. Az oktatási rendszer úgy szar ahogy van , mondjuk ez már Orbán előtt is így volt.
Istvan78 2022. 02. 04. 22:28
Előzmény: #3858  realmadrid
Én még nem hallottam tőled 2 olyan hozzászólást, amiben a Fideszt kritizáltad volna. Most is csak az ellenzék van porondon. Pedig független vagy és ugye a Fidesz kormányoz 12 éve, talán aktuálisan ők követtek el több hibát. Persze, erre se fogsz reagálni. Amire nem tudsz, elengeded a füled mellett.
Istvan78 2022. 02. 04. 22:24
Előzmény: #3852  1valaki
A Mandiner egy 17-es ötlettel jön. A valóság az, hogy nincs még végleges program, de előzetesen ilyen fő pontok vannak ebben a cikkben. Lantos neve meg sincs említve. Magán egészségügy sincs, de a Fidesz leaglább annyira akarja bevonni a magánegészségügyet, mint MZP.
-
https://index.hu/belfold/2022/01/04/ezeket-a-pontokat-mar-ismerjuk-az-ellenzek-programjabol/
-
  • Tovább emelnék a béreket. Egyszeri jelentős, majd az éves átlagot meghaladó szakdolgozói béremelést biztosítanának.
  • Visszavonnák az új szolgálati jogviszonyt.
  • Önálló egészségügyi minisztériumot hoznának létre.
  • Csökkentenék a várólistákat. Átmenetileg, a várólisták ledolgozásáig a megfelelő minőségbiztosítási garanciák mellett megszüntetnék a teljesítménykorlátozó intézkedéseket.
  • Megelőzéssel, korai felismeréssel növelnék a daganatos betegek gyógyulási esélyeit. Bővítenék a szervezett szűrővizsgálatok rendszerét, államilag fizetett szabadnapokat adnának a szűrővizsgálatokra.
  • Az egész országra kiterjesztenék a képalkotó vizsgálatok kapacitásbővítését.

zhagar 2022. 02. 04. 22:07
Előzmény: #3835  Istvan78
ok, azt tehát elismerted, a fidesz azért tudott győzni 18-ban is, mert jobb kormányzati teljesítménye volt/van (ha most is győzne még újra), mint a 2010-ig tartó kormányzatnak.
de kiábrándítalak: nemcsak a fidesz „vásárolja meg a politikához nem értő tömegeket” – hanem minden hatalom, minden országban és ha tudja, akkor mindig! konkrét hazai példa: a full ellenzéki szegedi polgármester, Botka, már sok év óta, karácsony előtt minden városi nyugdíjasának ad, csak úgy, 10000 Ft-ot, „Szeged segít” címszóval (még most is tele van Szeged ezekkel a plakátokkal), hogy megvegye a szavazataikat! tehát Botkának szabad, Bidennek is szabad, de orbánnak meg ne legyen szabad? ne viccelj már!
 „nem tesz igazsággá valamit, hogy hányan szavaznak valamire”
elvileg persze hogy nem! de gyakorlatilag mégis, a győztes párt programja afféle kényszer-igazsággá válik: mert a demokráciában nem tehetsz mást, csak azt, hogy elfogadod hogy a többség dönt, hiszen:
1.    ha gyenge a kormányzati teljesítmény akkor könnyedén kialakul a kormányváltó hangulat, ÉS ezen a propaganda sem segít!! (2006-10 ig is így volt, hiába volt médiafölénye az mszp-szdsz-nek, nem hitt nekik már senki, zuhantak, megbuktak és messze nem csak az életszínvonalcsökkenés miatt),
  2. ha viszont relatíve, de jónak mondható a kormányzati teljesítmény, no akkor van gondban az ellenzék, ezt látjuk most is: meg kéne tudnia győzni a társadalmat nemcsak arról hogy a) orbán szarul kormányoz, b) hogy ők jobban csinálnák, plusz c) hogy  „megszűnne / szinten maradna, de legalábbis nem nőne a korrupció”
3.    ÉS ez, úgy tűnik, nehezen megy! ennek okát már leírtam: ha a választó ma elégedett vagy inkább elégedett a fideszkormányzással, akkor 3x is meggondolja, átszavazzaon-e a másik oldalra, hiszen ezekre az a,b,c pontokra nem tudtok garanciát vállalni!
                      azt tehát tényleg nem tudjuk eldönteni hogy orbán az negatívban van vagy pluszban, mert ha egy ellenzékit pl. téged kérdez vki akkor  mínuszban van, de ha egy fideszest, akkor meg pluszban van, mindkét vélemény legitim – de azt meg fogjuk látni majd most is, hogy melyik tábor tudja majd jobban meggyőzni a többséget a „maga igazáról”. 

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek