Topiknyitó: lea39 2021. 01. 25. 09:52

Akko fórum  

Moderált topic
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
orbitalis kedd, 11:42
Én személy szerint örvendek, ha Steiberg Úr helyett egy valódi vezető kerül a cég élére.
Annak is örvendek, hogy végre megfogalmazódott bármi a céggel kapcsolatban.
Ne feledjük, egy éve SEMMILYEN érdemi hírt a cég nem közölt.
Toka kedd, 11:42
Előzmény: #21697  _kt_
Igen mashol volt jogviszonyban...jol latja...az apr végén szunt meg.
_kt_ kedd, 11:39
Előzmény: #21683  Toka

A közgyűlésen egész nagy mellébeszélés volt azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet Gyáfrás AB tag ha közben vezérigazgató is. (Ahelyett hogy a nyilvánvalóan jogszerű újonnan választott független IT tagot jelölnék az előző független IT tag helyére.) Valószínűleg nem lehetett valamilyen okból alárírni vagy nyilvánosságra hozni, pl. mert Gerő valahol máshol jogviszonyban volt április végéig, ezért volt ennyire furcsán megoldva.
Toka kedd, 11:32
Előzmény: #21695  fiftififti
Látom Önnek a beirasaibol milyen papirja van.Majdnem minden forumot vegigolvasok.Nezze, jol lehuzta allandoan az Akkot es a Wing et is.Ez nyilvanvalo hisz Ont csak vissza kell olvasni.Ez remekul termeli az eredmenyt, ez evben rekord lesz ujra...66m rv szammal a 300 ft az mennyi?kb a neo akkori vasarlasi erteke, ha eleri a 100mrd-t akkor mekkora lesz ez?Elerhet tobbet is hisz a B+n en kivul nem sok cég van ami azokat a feladatokat megtudja oldani.Mindig is 2.volt az Akko mert ahol indult a B+n elvitte...ennek vége lesz...MP már tobbszor emlitette a B+n-t....szóval a Miniszterelnök Ur nagyon is tisztaban van a helyzettel.
fiftififti kedd, 11:10
Előzmény: #21692  Toka
De kedves Toka úr!!
Hát én magasról szarom le a winget ,nekem akko részvényem van, és hiába van kapcsolódás köztük, az árfolyamba és forgalomba szar sem látszik!!
Egy szavam sem lenne ha 280- 300 körül állapodna meg az árfolyam ,értelmezhető forgalommal, akkor talán lenne hitem -hitünk sokaknak hogy mégis lesz valami a jövőben!!
Persze maga szerint jó lesz ez, csak kis türelem még várni ,na de meddig ,évekig nem akarok várni még ezentúl 1 évet sem!!!
orbitalis kedd, 11:09
Most ott tartunk, hogy egy 270Ft árfolyammal az MA200-ast le lehetne keresztezni felfelé.
Az nem lenne rossz jel.
Toka kedd, 11:02
Előzmény: #21690  fiftififti
Neha irjon mar vmit ami nem ellenorizheto, multkor a wing-et is lehuzta, nezze már meg a jelenteset, de van rola cikk is, nezze meg a novekményt.Ja es most jol figyeljen mert Steinberg Ur tovább terjeszkedik Europaban.
fiftififti kedd, 11:01
Előzmény: #21687  orbitalis
Szerintem már évek óta nem teljesíti ,érthetetlen hogy miért tartják mégis itt!!
Valószínűleg valami csókos lehet a háttérben hogy így tudják ellopni a kisrészvényesek pénzét, mint anno ott1- nél!!
Rég nem itt lenne a helye ,sőt talán a tőzsdén sem!!
Nincs szerintem semmi tevékenység, semmi kommunikáció, ezt csupán egy fedőcég!!!
fiftififti kedd, 10:57
Előzmény: #21689  hiszekenyur
Na ,hogy a tőzsde a jövőt árazza az akkora baromság, nem is tudom miért találták ki a magukat nagy okosnak gondolók!!
Már hosszú évek óta nem állja meg helyét ez az állítás, talán régen 15-20 éve volt benne némi realitás!!!
hiszekenyur
hiszekenyur kedd, 10:43
Előzmény: #21688  Labanc
Abszolút így van, de tovább megyek. A tegnapi könnyes szemű pentitót nézve még kinek nem esett le, hogy valójában mennyit is érnek a ner-es cégek? Gondolom láttátok azt is, ahogy kirúgták az App vezért a ferencvárosi önkormányzatról. Ezekután kell még magyarázni, mi vár ezekre Patyomkin Nyrtkre? Eközben itt van egy, a piacról működő, nyereséges cég nulla forgalommal, és egyes befektetők tíz körömmel kapaszkodnak a süllyedő hajóba. Komolyan mondom, hogy megáll az ész.. Ha igaz lenne, hogy a tőzsde a jövőt árazza, ennek pont fordítva kellene lennie.
Labanc
Labanc kedd, 10:08
Előzmény: #21685  LACI82
Azért az árfolyam jelenlegi állapota valahol a befektetők felelőssége is...
Az elmúlt hetekben több füstjelet is küldtek Gyáfrásék, amiből finoman jelezték, hogy mi várható... a tőzsdének pedig elvileg a jövőt kellene áraznia... ehhez képest még a jelent sem sikerül... volt egy portfólió tisztítás, B+N a süllyesztőben, kezdenek a tervek körvonalazódni, és még mindig béka segge alatt az árfolyam...
orbitalis kedd, 10:05
Valaki esetleg vizsgálta már hogy az AKKO tényleg teljesíti-e forgalom szinten a premium kategória elvárásait?
marlowe01 kedd, 10:02
A BÉT honlapja tegnap óta szisztematikusan kihagyja az AKKO-t az előző napi záróhoz mért növekedés/csökkenés mutatóból....
LACI82 kedd, 09:52
Remélem SRV vagy elemzés a cégről is ilyen hamar jön, mert ez így nagyon nyögvenyelős...
Donqatto
Donqatto kedd, 09:04
Előzmény: #21682  Blaser
Ráadásul 1 millió forinttal
De majd eljön a mi időnk is
Toka kedd, 08:25
Előzmény: #21682  Blaser
Blaser Ur ezt nem tudták, mondjuk kis mennyiség volt, egy része nálam kötött ki.Érdekesebb az hogy ez a kinevezés miért nem a eves kgy-n történt meg.Mondtam már ez már most nagyobb mint amit látunk.(amit akarnak hogy lássunk)...élelmesebbek sétaljanak el a greenway helyszinére, még ha a kivitelezo tábla nincs is kint, a bontási munkálatok autoin biztosan van felségjelzés...
Blaser kedd, 08:19
Még mindig ott tart ez a prémium gyöngyszem, hogy egy ilyen hír előtt 5%-kal bebasszák az árfolyamot... Ez még mindig a balkán! 
Labanc
Labanc hétfő, 21:32
Előzmény: #21679  Donqatto
Balásy Gyula interjúja után bármit el tudok képzelni...
Nem hittem volna, hogy a választási vereség lehetősége ennyire felkészületlenül fogja érni a nert...

Topik gazda

lea39
lea39
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek