Én azért örülnék ha visszatérne FF, sokat gondolkodtam és igaza volt, hogy fórumtársunk lehetett akit az MNB megbüntetett. azt a linket keresem egy ideje...
Dodo klónokra vadászik, igazi detektív, és most épp Tokára gyanakszik... tök logikus, hogy vki min. 8-10 profilt azért üzemeltessen, hogy magát mínuszolja... mondjuk a farkas még egy ilyen konteót is elkezdett annó terjeszteni rólam xd
hát igen: a céláras TA-kal vigyázni kell. No, de hát olvasni is tudni kell és helyén kezelni ezeket a chartokat. Akkonál viszont csont nélkül bejött az ff-TA és ez egy Akko forum. App dolgokat App-ban kell megbeszélni....látom abból is van jó pár...én várom a Te remekműveidet is. Nem hiszem beszoltam volna rájuk. Amugy ezzel a hozzászólásoddal egyébként egyet is értek. Amugy ki a Dodo, hogy így istenítitek vagy csak azért, mert Toka is említette?
Miből gondoltad hogy én ezt állítom? Szerintem a farkasnak a legtöbb esetben eléggé világosak voltak a szándékai amikor berakta a chartjait, a hozzácsatolt célárakat pedig rendkívül károsnak tartottam, többen ugyanis kb. csak azt olvasták le belőle, és akik erre felültek, azok most jól megisszák a levét... ezt régóta próbáltam elmondani szépen is, keményebben is, nem értették meg, gondolom a kognitív disszonancia vagy a csordaszellem nem tette ezt lehetővé... most láthatjuk a következményeit... a többi megjegyzésedre nem kívánok reagálni. Közben látom a klónok is aktiválva lettek, remélem Dodo már intézkedik 😇
nekem mindegy csak üssön, amugy sem vagyok hozzászokva, de mulatoshoz fog kelleni, meg az EuroV-s dalokhoz. Remélem Labanc amugy lány, de minimum FemBoy. :)
Labanc habtestére ráférne egy kis kőműves munka...na majd akkor ez a Bimbó megmutatja. Talán megnyílik Labanc is, és megosztja a TA-rajzait is....talán....
Akko fórum