Én sajnálom 😔. De tényleg! De mit keres itt a fórumon?🙃 Hát nincs még kijelölt gondviselője, főleg, hogy a külső megnyilvánulások alapján a betegsége már ennyire előrehaladott???🙄 Remélem kap majd megfelelő segítséget, mert ha így megy tovább lehet jelentenem kéne...
Huh... azt hiszem, magát inkább nem minősítem. A maga lelki állapota miatt viszont komolyan aggódom! Nem kell szakértőnek lennem, hiszen a maga kereskedési stratégiája verhetetlen/(szóval ez a hely foglalt Önnek...)... annak viszont tényleg nem örülök, ha még sok részvényt kell magától megvennem 🤣, bár ha jobban meggondolom, lehet mégis. Ez a pelenkás sztori nem tudom honnan jött, mert nem ismerjük egymást, sem egymás korát, de legyen úgy! (Akkor maga áll ehhez a korszakhoz ismét közelebb, vagy nem?). Rettentő irritáló stílusa van, de ezt betudom a korának és a habitusának...
Ha jól viseli magát, akkor a Tokatöke club beveszi magát szakértőnek! Nekem már akkor volt plotinusz részvényem, amikor maga mêg pelenkás volt! Most is van belőle bőven! Sajnos VS szerencsére, majd kiderül! Hogy mikor? Ne miattam legyen flusztrált hanem az árfolyam miatt! Ha repülne az árfolyam, akkor biztosan nem velem foglalkozna..
Zoli! De hisz neked már nincs 😁. Vagyis remélem, hogy nincs 😉. Visszaveheted, de még mindíg rossz helyen állsz!!! Én viszont jól döntöttem, annak ellenére, hogy ma sok papírban kitáraznak! Amúgy meg szerintem rontsd ott a levegőt, ahol most beszállsz, mert a naponta változó pávatáncoddal csak ártassz!!! Sok sikert máshol!
Akko fórum