A B+N-nek elég kicsi részesedése maradt az akkoban. Bár úgy tűnik egyenlőre, hogy lehet jobban jártunk volna ha ő lesz a nagytulajdonos nem pedig a wing. :)
Egyelőre semmi változás, csak megy a szokásos felduma, miközben ~1 éve esik, csak esik... Én már gyűjtöm a kenyeret, tedd te is ezt, hogy tudjuk etetni a halakat, ha tovább esik... 👍🐟
Clubb ide vagy oda, engem nem érdekel ez az óvoda!! Annál inkább ez a nyavalyás akko árfolyam, mert ezen a szinten több mint siralmas, wing vagy mi a szarság ide vagy oda!!!
A képmutatást utálom, meg hogy olyan eseményekkel próbálnak akár közvetlenül akár burkoltan összefüggésbe hozni, amelyhez az égyeg adta világon nincs semmi közöm... unom már az összeesküvés-elméleteidet is, nem én dislikeolom saját magam (ellenben sejtem ki az, de az nem te vagy), az app vagy akko árfolyamingadozásaihoz sincs semmi közöm... És ezt nem akarom még százszor elmondani...
Mondja ezt az, aki egy jó kis klubbozással indította a napot... ahhoz képest te mi vagy? Független entitás, vagy netán szektavezér? Nem lenne azzal semmi gond ha beismernéd, én kifejezetten örülnék neki, mert ezt az állandó képmutatást már kezdem nagyon de nagyon unni...
Egyszerre kapok vagy 4 dislikeot, farkasfű meg ugyanennyi likeot... micsoda véletlen... ki is üzemeltet akkor valójában valódi értelemben vett klubbot?
Akko fórum