A D részvények jelenleg az eps es a diluted eps vonatkozasában ertelmezhetők.A ráengedés csupán c sorozatra váltast eredményez, a tőzsdén nem kereskedik vele mert ha megvennék az irányito tobbség oda, inkább 66.66 ra kellene felmennie mert akkor még azt a kevés dolgot is megtudja csinálni amit még nem.Ne aggódjon hisz Önnek nincs ilyen papírja.
Amúgy van valakinek plauzibilis magyarázata, hogy miért tartunk ekkora iránytangenssel délnek? Ez nekem nem sima szokványos érdektelenségi csorgásnak tűnik, annál sokkal erősebb. Tán a D részvényekhez van köze?
Szerintem multihomot vasaroljon tovább.Pénzintezetek 1 hete kaptak 1 duplát, a költségvetés elszállt, a lyukakat be kell foltozni 2025 januárjától a pótadó (a távközlési adón kívüli különadó) kivezetésre került, Márton éjjel megálmodja és vissza is hozhatja-ez jelenleg egy igen nagy bizonytalanság jónéhány szektorban.
Én is nagyon várom, hogy Steinberg úrból kiszedjék végre a dugót. Ha hírek jönnének belőle kifele, az segítene az árfolyamon.
A piac jelenleg szemlátomást nem áraz egy esetleges wingesedést. Erősen megyünk délnek.
Én már az indokoltnál többet bevásároltam réges rég, részben igen magas árfolyamokon, átlagban kábé 16% minuszban ülök. Itt nekem jelenleg nincs jobb ötletem, mint kiülni, és Steinberg úrért imádkozni.
Amúgy Steinberg úr hangja nélkül sem zárnám ki teljesen, hogy október 20-án esetleg láttuk is az alját.
Akko fórum