Amúgy azzal egyetértek, hogy Steinberg Úr lapítása vérlázító kezd lenni. Egy tőzsdei cég nem arról szól, hogy szarunk a befektetői kommunikációra és csak letudjuk a jelentéseket, aztán jól van. Ehhez nem kell egy ilyen drága ember, elég egy csirke is (Homer Simpson) helyette. Beatrixunk is minek ül beftanként a cégben ha negyedévente egy kurva hírt nem tud kifosni. Ezért miért fizeti a cég? Lehet ugatni a 4ig-t de allándóan kommunikálnak ha máshol nem a Linkedin-en. Itt még socialmedia oldal sincs bakker. Arra nem veszik a fáradtságot hogy a Neo-ról kiböfögjenek pár eredmény vagy mondatot.
https://infostart.hu/gazdasag/2025/11/05/varga-mihaly-a-lakossag-keszen-all-hogy-meg-inkabb-partnere-legyen-a-tozsdei-cegeknek xy úr is remélem tesz ilyen nyilatkozatot az Akko-ról ahogy Csányi S.: ”Innen is csak azt tudom üzenni a befektetőknek, és egyúttal az ügyfeleknek is, hogy a pénzük biztonságban van, a különböző gazdasági nehézségek ellenére sem volt soha kétséges az OTP stabilitása, ez legalább akkora, ha nem nagyobb érték, mint az árfolyam emelkedése. Az ügyfeleknek élenjáró technológiával próbáljuk a legkorszerűbb szolgáltatásokat nyújtani. A részvényeseknek pedig azt üzenem, hogy tanuljanak azoktól, akik idejekorán eladták a részvényüket, úgyhogy tartsák meg és üljenek rajta vagy szaporítsák” – mondta.
Dongatto Ur ezek jun 30 al soroltak at a francia hotelt...ha kesobb sorolja at nagyon eszre se vesszuk arfolyamugyileg ...foleg meg ha eladja kozben....308,5 on emelt...most a 360 evesen tud....az 327...de megzuhan jovo het vegefele mikor kiesik az a nagytuske belole...zuhanni fog a 360 as...nem emel 327en....308 kozelebe kell mennie...az emeles elott 1 nappal meg johet majd hir hogy a realt felemelje ...ugy egeszseges az apport....
ne terelj már! :)) Nálam abba kötöttél bele pár órája, hogy használtam a nevedet egy témában, ami igazából nem rólad szólt, "tokakörök" és ezt személyeskedésnek tituláltad! Na erre itt mit olvashatunk a mai napon? Nem a te neveddel címkéztek? Toka így , úgy verzió, felhúzza, sok logikája nincs, de illeszkedik a képbe, stb. Ez elég világos! Gondolom másnak is. :) A másik: Amikor én használtam az öreg szót, szleng formában, akkor nekem estetek, főleg Marika clubb társad és kérdőre fogott! Szóval akkor most mi is van?? A net nem felejt! Bye Bye...
Akko fórum