A csúcs 396 ft körül volt innen indult a lejtmenet, csökkenő trendcsatorna, esőben van. 240 a főtámasz, ha letörik akkor újabb mélypont jöhet az meg a 200 ft. Felfelé meg minimum van 4 ellenállás de inkább 5. Ha kitart a 240 akkor 320 környéke lehet. FF ebben nagyobb szakember.
Maga mit köszönget, papir nélkül....ez olyan mintha Farkas Ur lerajzolna pl a nutexet a forumába én meg ott megkoszonném, pedig 1 darab sincs.Mondjuk szórakoztató hogy itt turbékol nap mint nap.Menjen azt vegyen Otp-t.
A csúcs 396 ft körül volt innen indult a lejtmenet, csökkenő trendcsatorna, esőben van. 240 a főtámasz, ha letörik akkor újabb mélypont jöhet az meg a 200 ft.
Meg sem szólaltam 2 hétig Farkas Úr.A Bauwert meg az Echo egy brand volt Németországban es Lengyelországban, azokat nem valtoztatták meg.Akko ugyben ez nem mondhato el, a Neo is ismertebb mint az Akko maga.Ezt biztos megváltoztatjak.Amig nem voltam azert olvastam, sok hir volt a Wing korul, jól promozta magát mostanság.Szeretem az Akkot, nincs mese.
Azon mérgelődőm hogy az akko-nak kinő a másik szárnya is! Mi lesz ha egyformára nő?? hmm ..én hülye, meg már megdupláztam a pakkom "(jó helyen)"! :)) Lehet újból duplázni kell, ha teljesen kinő a szárnya... hmm "(akkor nem jó helyen)"
Szóval ez lenne a zászló (negatív irányú), vagy másképpen a szárnyas Akko..!!!!!!!!! Felpattant 266-ról a 0.382-ig (tankönyvi), majd nagy íramban letörte az emelkedő trendvonalat és az alsó célár támaszáig esett. Ez mind annak ellenére, hogy egyfolytában próbálod feldumálni a szárnyast a "10Mrd" és egyéb felesleges hitegetésekkel. ...majd az árfolyam visszatesztelte az emelkedő trendvonalat egy felszúrással!
Ha tovább nő a "szárnya" a zászlónak, akkor leszáll 🦅 az Akko, na meg a tokom is.... 🤣🤣
Ez Akko forum Farkas Úr, próbáljon erre koncentrálni.Ha van papirja jobb, ha nincs akkor is irjon csak, hozhatja Colombot is meg Statics Urat is, Marika is besegít majd.. irhatnak ertekezést az intangible eszkozokrol....de ott a cégértéket pl neot azert adják hozzá a végén sacc per kb ra......Kozben belépett a Wing a szulinapi fázisba, mivel okt 29.-én alakitották, igaz az unnepség tavaly decemberben volt ahogy emlékszem.Továbbra is bizom az Urban beats next level-ben, a kisfilm is forog a Wing.hu-n.
Akko fórum