Kb. 310-ről leesett az Akko 250 alá, de folyamatosan ment, megy ne adjátok el az értékes papírokat, értékes fundás papír stb. akkor a TA-s chartok csak kric kraccok. stb stb. Szárnyas akko ami aki búvár ruhát vett fel.
Mindenszentek napja van, semmi kedvem most hosszan foglalkozni se farkassal se piroskával. Örülök hogy egymásra találtatok, megfértek egymás mellett :) Én a magam részéről már épp elég álszakértővel találkoztam életem során...
Én elvagyok nélkülük TA-hoz egyáltalán nem értenek, én próbálom tanulni, azt tudom, hogy a 8,5 ft pl. fontos támasz a Vertikálnál. De A Fundához legalább értek.
Te állandóan hazugságokat terjesztesz rólam, hogy felbeszélő, meg szándékosan beültetem az embereket, ráadásul fenyegetőzöl, hogy ezt nem hagyod stb. Követsz is mindenhová és farkasozol egyfolytában. Akkor miért gondolnám azt, hogy te jószándékból kérdezősködtél Marikát illetően?? Hetek óta ez a téma, hogy jön vissza Toka, Marika meg repül. Te meg egyből figyelmezteted Tokát. Ne viccelj már, ez a napnál is világosabb.!!! A rosszindulat dől belőled, ez még a holdról is látszik...
Általánosságban nem értitek, se a fundát se a TA-t. Ezért van az egész "veszekedés". Kijön FF az 1000 ft-os Akko-s 2030-as célárral az a baj, ha nem jön ki az a baj. Persze ezt a hírek, politika, menedzsment befolyásolja, nem minden MATEK. Minden cégnek van alsó és felső waterloo-ja. Tetszik nem tetszik ez tény.
Akko fórum