Mondjuk így persze jobban megértelek. Ha egzisztenciára kell, akkor nagyon nem mindegy, akkor bizony könnyen ideges lesz az ember, ha valami nem úgy hajlandó menni, ahogy szeretnénk.
Az utóbbi időben azért nem annyira köpködtem sőt hígítottam, mert azért bízom benne hogy 75 körül meglesz ez éven! Viszont ebben nagyon kicsi az esély hogy akár 300 meglesz fél éven belül!! De tudod mit legyen akár 500 is, legalább nagyon sokan kiolvadnak, engem már teljesen hidegen hagy ez a szar. Nagyon pici tétellel vagyok már benne, úgyhogy nem oszt ,nem szoroz semmit. Csak néhány ismerősöm van akik szinte mindent erre tettek fel, és ők már total maguk alatt vannak a nagy veszteség által!!
Ez nem ilyen egyszerű. Választások előtt ki ilyen ki olyan utat választ .. Aztán az is lehet hogy a delta / amennyiben elfogadják/ lesz az első fecske, aztán sorban jönnek majd a többiek . Láttad mi volt tavasszal? Egy elkezdte hogy nem fizet, követte a legtöbb . Szóval fifti - fifti 😂
A kommunikáció hiánya nem feltétlenül rossz jel, hanem inkább azt jelezheti, hogy valami komoly, átgondolt és előkészített folyamat van folyamatban, amihez a cég visszafogja az információszivárgást.☝
Na jó, akkor nem szar hanem gagyi ,már hogy olvasott legyek😉 Amúgy olvasom a tőzsdét és kereskedem is rajta 27 éve. 19 éve csakis ebből élek ,semmi más jövedelmem nincs .
Akko fórum