Frisset mutattak legalább? Minek vennék amikor még kell raengedni rvt, jön a választás. Egy 350+ félkört látok benne, de többet nem, mert megint fognak megkeletkeztetni rvt.
Laci ma volt bent rv konyvet nézni.....szerinte lehet egy idozitett bombán ülünk...max Zoli nem robbanik fel🤣. .forgalom az relativ....duffert nem vette senki majd a szerintem semmire volt hogy félmilliard forg volt benne....figyeljuk a bet oldalat itt is és minden papirnál.
Akkoban 4 milliós forgalomnal tételt nehéz eladni szabályosan úgyhogy ne legyen belőle mnb bünti. Erre en mindig figyelek. Ezért nem szeretek kispapirokban nagy pozit felvenni.
Nem figyeled a Clubbot!Milyen tag vagy?Ma már 13 ora x perckor beirtam...reggel èn el is adta a molom nagy részet ami megvolt...be is irtam.A clubba is írj mert úgy nem működik hogy elvezzuk a clubb tagságot es semmit nem teszunk a clubbert.
Köszönöm, hogy írtad! Nem is voltam tisztában ezzel, sőt, mivel nem figyeltem egy ideje, meg voltam győződve arról, hogy kb. 3.000 körül van az árfolyam, ennyi!! Megfogadtam ma záráskor, hogy 10.01-e előtt nem nézek AKKO árfolyamot sem, meg egyebet sem ! A készlet cca.85 százaléka megvan, meglàtom..De nem ezt vártam, ahogy Ti sem...
saját pénzed ellensége ne legyél. én az javaslom üljél a seggeden és várd meg legalább a H1 jelentést. sőt én a helyetben a tavaszt megvárnám, akkor minden mozogni szokott az éves jelentésre. hidd el, a fejedet fogod verni a falba, hogyha bukóban betolod, aztán mondjuk 2 hónapra rá felmegy 360-400 szintre ahol egy kellemes 20% kiszállhatnál.
Akko fórum