Persze, de sokan vesznek vmit azt azt hiszik egybol felmegy, 90 szazaléka kisebb minusznál már kidobja.Molt is ugy adták mintha nem lenne holnap, legnagyobb ertékben mikor volt kicsivel tobb mint 100m volt benne.Mindjuk azt eltalàltam az alján.
Mire a tobbiek eszbekaptak nálam voltak az olcso papirok.Molban 2700 al vagyok...sok van de ott adtam el kb 20 szazalékot. ..ott sok pénzt tartok, de az folyamatosan van is.
Minden dontésem uzleti alapon hozom meg, nem vagyok szerelmes beléjuk, de turelmes vagyok.Olvassa vissza a bif et és a Mbh-bankot...kivártam a sorom...volt hogy csak en vettem őket...aztán az 1ik duplázott a masik triplázott...pedig még 1 évig se tartottam őket.
Én mikor ezt felfedeztem 216 volt ott vettem elosszor, azota sok minden változott, foleg most.Én mikor elosszor vettem azt se tudtam mi ez.Volt itt egy srác azt hiszem Keszi...vele dumalgattam.Azota a klubbomban vagyok meg itt, itt eleg normalis emberek vannak.Mol-bol van legtobb, de én pl Balint szeretem, a tobbiek meg ezért beszologatnak.
Azt nekem is szokta, sőt hiába van a folyoszámlán sok, a technikairol tudtam venni.. de ahhoz meg el kell adni vmit...molt szoktam olyankor.Na nezzunk a bet.hu-t meg a hireket.Hol lehet Laci?
Ki akartam venni 308-ig az az 1000 db nem oszt nem szoroz, de az otp megint baszakodott. Mostanában kb. Minden második vételemnél azt írja hogy fedezetre vár....
Akko fórum