Eldonti az idő, most nincs ajánlasom azokban a papirokban ulok amik voltak.Most nyaralok, nem is nagyon kapcsolok be.Csak forumot lesek.Akkom nem rossz még.
Ez teljesen egyértelmű volt eddig is. Viszont szűk 3 hónap alatt tudott eladni kb. 700.000 db-ot. És még mindig van neki 2.600.000 m db. Ha esetleg teljesen ki akar szállni és mindet piacon adja, akkor igen sokáig sz*punk még egyhelyben. Én úgy számoltam egyébként, hogy annak a 3.3 m darabnak legalább a felét eladja a jelentésig.
Most eddig mindent megcsinaltak amit leirtak az elozo kozgyulesi javaslatbol, kiveve az srv-t...ennek a b-n es urnak a mennyiségét amit kidobott meg ami nála van kiszívhatnák.
A WING teljesen magának akarja a NEO-t (az AKKO- n keresztül). Ebbe nyilvánvalóan nem fér bele az, hogy egy konkurens (b+n) is nagytulaj legyen. Ugyanez a kiszorítósdi ment Ádámosi ellen. De hogy miért nem OTCn intézik….
Itt jelenleg a duplát az elkövetkezendő 2-3 évben nem látom a papírban. Egyébként napi szinten itt vagyok attól, hogy ritkábban írok. Pusztán reálokat azért írok ritkábban, hogy a jelenlévő tulajdonosok ne azt lássák itt is. Van elég gondjuk anélkül is, hogy én még itt is szemléltessem az esést. Egyébként tartom a teljes poziciómat ettől függetlenül.
Akko fórum