Topiknyitó: Lorne_Malvo 2020. 05. 25. 21:13

Wizz Air részvényesek topikja  

Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
treff
treff ma, 11:42
Előzmény: #5084  FeherTibi
Az!
Egy komplett idióta.
Most meg a spanyolokat cseszteti hülyegyerek módjára - és ez a világ (2.?) vezető hatalmának elnöke!!!
FeherTibi ma, 11:40
Előzmény: #5084  FeherTibi
Szőke -> vörös 
FeherTibi ma, 11:39
Előzmény: #5082  treff
Még a FIFA dolgába is beavatkozott a szőke. Hála istennek Belgium 4-1-re kiverte az Egyesült Államokat a vb-rol. Még jó, hogy nem rendel el szankciókat Belgium ellen. Bár ki tudja...
treff
treff ma, 11:32
Előzmény: #5081  Plafon
Ők már látták tegnap, mivé fajulnak mára a folyamatok.
Így ne nézzen híreket 1 napig az ember...
treff
treff ma, 11:30
Ez a nyomi szőke Torgyán feszt beletromfol páros lábbal a pozitív folyamatokba.
Mint egy sértett taknyos kölök, úgy viselkedik. Legalább neki lenne esze vagy higgadtsága, ha már a buckalakók feszt nem bírnak magukkal.
Plafon ma, 11:16
bár nem nagy tételek, de azért 2 wizzes menedzser is lehívta a részvény opcióját és el is adta azonnal a picsába...  Director/PDMR Shareholding - 15:35:47 07 Jul 2026 - WIZZ News article | London Stock Exchange  Director/PDMR Shareholding - 15:39:43 07 Jul 2026 - WIZZ News article | London Stock Exchange   
OSZLOPOS ma, 10:49
Na eljött, ami benne volt a pakliban. persze azt sem kell készpénznek venni, hogy Trump szerint itt a vége a tárgyalásoknak, és hogy újra 140$ lesz az olaj. lehet, de ez inkább a szokásos üzengetés. Mindenesetre olajban nagy rali van, rekord short állományba ütött be ez a helyzet. Simán lehet, hogy Irán csak magasabb olajárat akar, lövöldöz kicsit, aztán itt az eredmény. Mindenesetre a piacok megmozdultak, Lufthansa nyitott egy nagy gappel lefelé. Utolsó lufthansa short certit pont 2 napja ütötték ki (már amit itthon könnyű kötni), sorsszerű. Wizz is megy délnek, moozgóátlag kapaszkodók: 11.14, 10.92 és a legerősebb trendvonallal erősítve 10.5, az ,megvevős, legalábbis a jelenlegi hírek mellett.
FR73 kedd, 19:09
Előzmény: #5078  FeherTibi
Az easyjet az maga az easy márka. Részben kapcsolódik hozzá egy légitársaság.
A wizz teljesen más modell, bár alakul, kezdik kapizsgálni, hogy csomagot kellene eladni, de a wizz ebben le van maradva.
Mellesleg utaztam tavaly Easyjettel, késtek ugyan a légiirányítás miatt, de korrekten jött a kajakupon, amikor kellett.
FeherTibi kedd, 17:36
Előzmény: #5076  FeherTibi
RyanAir felvásárlást CastleLake által értem. Az drága lenne szerintem
FeherTibi kedd, 17:36
Az LSE fórumán egyesek azon elmélkednek, hogy az EasyJet felvásárlása után a CastleLake esetleg a WizzAir-t is megkörnyékezné, és akkor fuzionálna az EasyJet és Wizzair. Van aki szerint nem igazán érthető, miért vette meg a CastleLake a Wizzair-t.  De felvetettek egy esetleges RyanAir felvásárlást is. Ti hogy látjátok ezt a dolgot ? Lehet a Wizzair is célpontja a CastleLake-nak ?
FeherTibi kedd, 14:13
Előzmény: #5074  AviTrader
a Pratt and Whitney hajtómű a fő probléma, ugye ?
Talán meg lehet kockáztatni, hogy jövőre véget ér az orosz-ukrán háború, és az olajár is a mostani szinten vagy akár lejebb lesz. Ezen körülmények között is rossz  az  F27 ?
AviTrader kedd, 13:51
Előzmény: #5073  FeherTibi
Nyilván hírekre, ukrán béke stb ugorhat,de fundamentálisan azért még nem néz ki túl jól, főleg F27.  
FeherTibi kedd, 13:41
Előzmény: #5072  AviTrader
Szerintem kedvező körülmények esetén, 2-3 évnél hamarabb lehet 30 fontos árfolyam.  Vagy 2-3 év esetén magasabb. Én ezen év végére 20 fontos árat gondolok
AviTrader kedd, 13:25
Előzmény: #5070  OSZLOPOS
Mondjuk az a részvényes se normális aki odaadná 16-18-ért,úgy hogy a cég kifelé jön a gödörből, és nagyon rövid időn belül (2-3 év) jó esélyjel tud csinálni 500 millió körüli profitot (feltéve hogy megmarad az európai utazási kedv a mostani szinten, és nincs újabb világégés, 100 feletti olaj, covid20 stb ).  Az még egy 7-es P/E-n is 30 körüli árfolyam. 
OSZLOPOS kedd, 09:31
Előzmény: #5070  OSZLOPOS
másik: láttam két új felminősítést, mindkettő alacsonyabbról jött 12-re. mennek az árfolyam után, fogalmuk sincs igazából...
OSZLOPOS kedd, 09:24
Ryanair vezér kommentelte tegnap az Easyjet üzletet. Azt tette hozzá, hogy sok a szereplő, elképzelhető további konszolidáció. A Wiizair is lehetne célpont, de hatalmas az adósság. Az érték a nagyon fiatal flotta.  De idén veszteséges lesz a cég és sok a kockázat. Ha ezen elgondolkodunk, abban igaza van, ha valaha valaki fel akarná vásárolni a Wizzt-t, azt most kell, kb 1 éves időkapu van rá. A számok sokkal rosszabbak, minta jövőkép. Tudjuk, miért, és azt is tudjuk, annak mikor lesz vége. szerintem 15-16 körül már értelmezhető mennyiségű részvényt lehetne gyűjteni. (akik az Indigotol átvették 12,5-ön, azok biztos dobnák pl.) 18-ért meg, ha a management nem tiltakozik nagyon, vihető is. Megnéznék egy ilyen játékot....
Adamka hétfő, 14:23
Előzmény: #5068  FeherTibi
köszönjük szépen
FeherTibi hétfő, 14:03
nem politizálok többet ebben a topicban, örizzük meg a topic szakmaiságát. 
Adamka hétfő, 13:55
Előzmény: #5066  FeherTibi
Ezek összetett dolgok. Szerinted elég neked ennyi.
FeherTibi hétfő, 13:36
Előzmény: #5064  OSZLOPOS
De ha Oroszország nyer, mit szól bele az EU, hogy mehet e Ukrajnába repülőgép ? Az EU a rákfenéje minden problémának, mondom ezt úgy, hogy a TISZA-ra szavaztam. Egy hányadék lett az EU. Az arabokat tárt karokkal fogadják Nyugat Európában, az ukránokat meg vissza akarják zavarni harcolni (meghalni).  Ez milyen mérce ? Miért ér többet egy arab, mint egy ukrán ?
OSZLOPOS hétfő, 13:22
Érdekesség, hogy míg az olaj árak (futures) az elmúlt 2 hétben is több, mint 10%-ot estek, addig az JetFuel maradt a szinten. 2 hete gyengült 3-4%-ot, múlt héten emelkedett ugyanennyit, EU-ban 962 $/t a heti átlag. Aztán jött az a cikk is portfolion, hogy az olaj rekord shorton van. Tehát a valóság valószínűleg árnyaltabb, mint az olaj árakban látszik, a feldolgozott termékeknél biztosan.
OSZLOPOS hétfő, 13:04
Előzmény: #5060  FeherTibi
Nem az ukránok miatt van itt a Wizz ára. Nem Zelenszkij vitte el a pénzed.Nem ők kezdték a háborút. És ha Putyin nyer, teljes ukrajnát bekebelezi, akkor nem fog újraindulni a légiközlekedés se ex ukrajna se Oroszország irányába, EU blokkolni fogja. Úgyhogy ha másért nem, azért drukkolj nekik, mert a Wizzairnek az a jó, ha ukrajna megmarad és lesz béke.
Pluto13
Pluto13 hétfő, 12:40
Előzmény: #5062  Flyer
Az a baj, hogy nem érti meg, amit mondtok neki. Felesleges vitatkozni vele, egyszerűen át kell ugrani az ilyen jellegű beírásait.
Flyer hétfő, 11:37
Teljesen el vagy tévedve... a Patriot az légVÉDELMI rakéta. Érted? A védekezéshez kérik. Inkább az elmebajos Putyin haverodra kellene haragudnod, aki megtámadott egy másik országot és nem képes leállni.
vaczak hétfő, 11:35
Egészen gyomorforgató, amit ebben a témában művelsz, szerintem inkább nézz a tükörbe és gondold át, hogy ki az agresszor a konfliktusban, aki minden nap civil célpontokra indít rakétákat és drónokat. Tényleg csak minimális erkölcsi érzék és tudásszint kellene hozzá. Ha meg szurkolni akarsz a Wizzair szempontjából a fegyverszünethez, ahhoz az út bizony csak Putyin és oligarchái akarata megtörésén keresztül vezet.  

Topik gazda

Lorne_Malvo
Lorne_Malvo
4 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek