Egyébként az Emirátusok védelmében segítenek a franciák Rafale gépekkel, Qatarban meg az angolok Eurofighterekkel. Ott vannak és azt teszik, amit kell, segítenek a védekezésben. Még ha ezt rossz is lesz neked olvasni, mert nem köpködheted őket.
Tiszta zagyvaság amiket írsz. Az előbb még le akartad állítani Trumpot most meg azt követeled hogy szálljon be Európa a háborúba? Neked az agyadra mentek az Európa ellenes kampányok.
Európa gyáva. Azt megértem, hogy Oroszország ellen nem léptek fel, de most pl. miért nem repül oda Franciaország vagy Anglia a repülőgépeivel ? Irán gyengébb, mint Oroszország. Kit akar elrettenteni Franciaország, ha Amerika és Izrael mellett se mer odamenni. Franciaország akar elrettentő lenni... Akkor rettentse el Iránt. Nevetséges. .
Nemrég betették hogy februárban csökkent a load factor. Nem tudják megtölteni a gépeket. Túlkapacitás vagy lehet tele lett az embereknek a hócipője a Wizzel. Ha tudná emelné az árakat, ez egy profitorientált cég.
A jegyár elenyésző vagy legalábbis maximum annyiba kerül, mint pl. a nyaralás maga. Pl. valaki 30 ezer Forint helyett simán kifizet 36 ezret is, ha megfelelő az időpont, ez 20 %. A nyaralás meg összesen lesz minimum 150 ezer Ft. Nekem is számitott, hogy a Gawick-re vagy a Stansted-re repülök Budapestről. Fizettem volna többdt is valamivel, ha nem a Stansteden kell leszállnom. Az tul messze volt London belvárosától.
Mégis mit tehetne Európa? Kapnának valami gigavámot ha felszólalnának. A spanyolokba meg az angolokba is szépen beleszállt a sárgahajú. Köszönd meg ezt azoknak akik támogatták, megválasztották ez a bolondot.
Az egész csak arra irányult, hogy szerintem alacsony a jegyár. Az összehasonlítás csak egy dolog miatt került szóba: ha a vezetés szerint az olcsó jegy a megoldás kulcsa, szerintem kudarcot vallott. Ha drágállják a repülőjegyet, mehetnek gyalog, busszal, stoppal, autóval, bármivel, de ne legyen már egyetlen jegy sem olcsóbb annál (Spanyolországba, Olaszországba, Albániába - utazás napján vagy az utazás tervezett időpontja előtt 6 hónappal), mint valamilyen utazási szolgáltatást igénybe véve egy viteldíj Pesten, 10-12 km-t megtéve - csak ennyit akartam. A Sopron pedig azért jött szóba, mert kb. az a távolság üzemanyagköltsége egyenértékű a Budapest-Milánó repülőjegy árával. És azt sem akartam belevenni, hogy benzinen felül fenntartási költség, autópálya matrica, 24-36 órás autóút esetén szállás, stb. költség merül fel. Kizártnak tartom, hogy 1 eurós/1%-os, vagy messzebbre megyek, akár 5%-os emeléssel elriasztana több millió utast. De lehet, hogy nincs igazam, elképzelhető, hogy folyamatosan monitorozzák a keresleti oldalt, és az a konklúzió, hogy nem emelhetünk árat. Egy azonban biztos: a költségek magasak, a bevétel pedig nem éri el a kiadások összegét. Más megoldást nem látok arra, hogy a veszteségeket csökkentsék vagy a profitot növeljék, mint azt, hogy a bevételi oldalt valamilyen úton-módon növelni kell.
közben csak érdekességképpen most: a tel-avivi tőzsde index +1,1%-ban kb. all time high-on szaudi index +0,8% dubai index - 1,3% abu dhabi -2% doha +1,24% ez meg -11%, és egy hónapja még 50%-kal magasabb volt az árfolyam. ez nagy mellényúlás sajnos.
Európa is tehetne valamit Trump ámokfutásának megállitására. Nem érdekli őket az olaj árfolyam ? A Volkswagent, Renaultot, stb. nem érdekli az árfolyam ? Gondolom, kitűznek egy megbeszélést áprilisra. Mondjuk ki, Európa az égvilágon semmit nem tett az elmúlt 5-6 napban a háború lezárása érdekében. Otthon lapitanak. Trumpot se érdekli az egész. Menjen a háború, hónapokig is akár. Nem érdekli. Izraelt se érdekli, amig Amerika mellette van,
A Wizznél régebben 6 héttel a dátum előtt fixen beesett a jegyár, ha nem volt kiemelkedő a foglalások száma. Nyilván nyaralójáratokra, szabadságolási időszakokra nem volt igaz, de általánosságban igen. Mostanában nem figyeltem, mert nem utazom velük.
dinamikus az ülőhely árazás. függ az adott gép lekötött foglaltságától, a kampánytól, meg egy csomó mindentől. Milánóban téli olimpia is volt, ilyenkor gyakori a később elutazás vagy visszalátogatás, lehet, most is van ilyen rendezvény. A jegyek alapból nem olcsók, ahogy közeledik időpont, megkezdődik a promózás. Aminek a kellő töltöttsége megvan , járat, már nem promózzák vagy nem olyan alacsonyan. nagy tudomány ez...
Most nézem 45% a kiegészítők, 55% a jegybevétel a 2025-ös évben, szóval jó eséllyel az a jegy nem csak 15000 Ft bevételt fog hozni. Vannak még ezen túl is ügyeskedések bőven, a Wizz konkrétan túl is foglalja a járatait.
Persze arányosítva a megtett utakkal. Olvasgass a fapados modellről, ha ez ennyire meglep, 1 Ft-os jeggyel is működött, akkor se értették sokan hogy miért, most sem kell drágának lennie minden jegynek. A Wizznél meg kimondottan csali az olcsó jegy, mert a poggyászokon meg az egyéb dolgokon bőségesen keresnek még pénzt.
De akkor miről beszélt Bukta Gábor, ha olcsón fedezte a cég a kerozint ? Esetleg ő shortol, és beijedt, ezért könyörög a Mari neniknek, hogy shortoljanak ők is ?
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.