Én is inkább megnyugodtam, hogy letudtuk ezt a negyedévet ' semlegesben és semleges árfolyamhatással. Lehet lesz még 1-2 ilyen negyedév, amihez türelem kell, de szerintem 2026-ban van ebben a papírban komolyabb upside. Egy portfolio elemnek mindenképpen jó, 10%-ot nem tolnék ide, most kb 2.5% van ide allokálva, mivel veszegettem az elmúlt hónapokban is.
A piac a jelentés értelmezésében úgy látszik a "business as usual" mellett döntött a "funny business" helyett!! . R: 1058 GBp (ez a tegnapi árfolyam aljához képest már csak 2 pennyre van. Smafu!) . Megj.: A "business as usual" jelentése, hogy minden a megszokottak szerint halad a nehézségek ellenére. Ha pedig úgy sejtjük, hogy valami sumákolás megy, nem teljesen tisztességes az üzlet, akkor az a "funny business".
A gond, hogy 1 évvel tolták a leállt gépek viszatérését. Ez a modellekben/célárakban gáz. Azt mondtuk eddig, hogy másfél év múlva ez letudva. Most azt látjuk, 2,5 év legjobb esetben és semmi garancia arra, hogy nem lesz belőle 3,5 év. Az az előny, amit Ryanairrel szemben a Boeing bénázásai miatt piacot hozott volna, az megszűnt. Adu Dhabi leállás plusz költség, átirányítás, átszervezés, felfuttatás plusz költség. Csak így magunk között: a hajtúóművek gyártója január óta +35% ban van, éppen most lő ki az árfolyam 156-ra a jó eredmény miatt.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.