Csak azért fura a történet, mert a wallisban, amiben benne van és ugyan olyan szar, mint ez, abban kevésbé aktív. Itt részvény nélkül okos. Tényleg sosem értettem, ha valakinek egy részvényből nincs, ott miért kell osztani az észt. Én valahogy bele se olvasok olyan topikokba, amihez semmi közöm... El tudom én tölteni a napot sokkal értelmesebb dolgokkal is. Valahogy ezt is nézd... valami az ilyen embereket hajtja, csak az a kérdés, hogy mi....
Nehéz szitu, egyre nehezebb bízni a 2k feletti szintekben, hogy nagyobbról ne is beszéljek. Ha szar a cég, sötét a jövő, miért szarakodnak napi -1%-al? Annyira kicsi már a közkéz, ennyi nincs a pánikoló kicsiknél, nagy tulajok nem mozdulnak, de akkor ki? Csak manipulációra tudok gondolni.
Ezzel most nem értek egyet! Signal2 viszonylag kulturáltan leírta a véleményét, ami nem egyezett az itteni vágyakkal. Nem ő volt a legszimpatikusabb arc, de ilyen alapon rosszabb napjaimon engem is kirakhatnál, bár örülök hogy nem tetted meg.
Mondjuk a forgalom (bizalom) kvázi nulla, oda rakják ahova akarják. Értem és egyetértek hogy a 4000 feletti (kB 1 hónap alatti duplázás) sem volt normális, de ez sem az ami most itt megy. Tavaly 2400 Ft on félve vettem utoljára. Érdekes most a helyzet, de ezt is meg kell tapasztalni, nem csak a hegymászást. Ilyenkor nagyon lassan megy az idő, árfolyam szempontjából szívesen előrenéznék 3-4 évet, de lehet elég lenne egy fél év is.
Te egy olyan narcisztikus megkeseredett kepzodmeny vagy, aki elvezi, hogy frusztralt, szarban ulo embereket hergel, mert jobb dolga nincs! A hozzaszolasod alapjan nincs reszvenyed, szoval huzz a topikbol, nezz a tukorbe es okadd arcon magad :)
Ami szerintem nem volt normális, hogy 2k fölé ment. Szerintem ugyanis 1000 alatt van a fair value-ja, és ezt többször le is vezettem. Tehát szerintem az normális, hogy megy 1000 felé. Dehát kinek, mi a normális ugye.
Szerinted ez normális ami itt megy?? 5król esett 1,6ra..3,4kt es itt is öntik... nincs semmi vissza lassan 9 hónapja..ha szerinted ez tök normális dolog akkor bajok vannak...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.