Szvsz innen már nem egyszerű kihátrálni. A 4iG nem vár a kormányra – építkezik, fejleszt, és viszi előre a saját üzleti tervét. Pont ezért nem kell félni tőle, akármi is jön Ankarából vagy a Karmelitából. 💪🚀
Délután biztos a Peti is jelentkezik,mit intéztek!Ma meg holnap értünk pörgeti a verklit,csütörtöktől vasárnapig a fiaival tengerpartozik,meg giroszozik!Kedd szerdára eredményes munkát kivánunk,a hét hátralévő részére pedig jó pihenést!Szálemálejkum!Nekem is a fiam megy sakkozni ma a bajnokságba,mondtam ha akarja elviszem,ha nem,akkor napközbe motorozok egyet,utána meg lemászok a strandra,azt a haverokkal megáztatjuk a tojásokat!Ráérünk,nem hajt a tatár.
Szoval a 4iG tokehiányos, veszteséges és fejlesztésre váro cégeket cégeket kapott vagy vett meg. Sok kozuluk állami tulajdonban volt. Sztem nem lehet szo lenyúlásrol vagy az állam részérol áron aluli eladásrol, tehát korupcio nem nagyon johet szoba. Az AH vagy a Vodafon megszerzését ide nem sorolom. Nagyon laikusan mondva a 4iG lehet a magyar fegyveripar és a Rába megmentoje, mert a Rába is sok sebbol vérzett és még sokáig vérezni fog. Rengeteg pénz és ido kell majd ahhoz hogy ezek a cégek pénzt hozzanak. Az államnak nem lehet az érdeke hogy a veszteséges cégeket, mint kissebbségi tulaj, visszavegye. Egyetlen érdeke az egyuttmukodés lehet. De majd mehlátjuk...
Ezért sem támadja majd a kormány ha mindenben tájékozódott a céget. Pont az a lényeg, hogy közösen fogják felfuttatni a hadiipart. Azt írtam a kormányváltáskor is, hogy majd kiegyeznek és akkor repül az árfolyam, mert hatalmas pénzek mennek majd hadiipari költésekre.
Ebből számomra az derül ki, hogy az N7 alá tartozó csaknem minden cég veszteséges és tőkehiányos. Pl. a Colt CZ-t sem a fényes jövő érdekében kell megvenni, hanem, mert a tőkeinjekció már nem volt halasztható. A Rábánál meg éppenhogy százmilliárdos nagyságrendű beruházásra lenne szükség ahhoz, hogy a tervezett gyártási folyamatok beindulhassanak. Ugyanakkor a nyilatkozatból semmilyen konkrét üzleti elképzelés nem tűnik ki - merthogy az nem elég, hogy majd fokozottan résztveszünk a nemzetközi együttműködésben. A részvényesi érték szempontjából az egyetlen pozitív utalás (ami egyébként ismert), hogy az állam több ágon is kisebbségi tulajdonos, tehát nyilván nem érdeke a cég kezének elengedése.
M1 Híradó mediaklikk.hu Magyar Péter: "A SAFE hitelből úgy modernizálhatjuk a haderőt, hogy abból az egész gazdaság is profitálhat." Tehát felvesszük a hitelt és itthon lesz elköltve. Részletekbe nem ment bele de ez így is sokat mondó.
Kedden és szerdán lesz.Lehet,hogy a nagy megbeszéléseken nem lesz ott,de utána tárgyalhat ott megjelent fontos személyekkel.Gyűjtsd inkább a zsozsot,hogy tudjál venni.
A 4IG nem képviseli magát mert nem arról szól, Különben ha igen akkor már jönne a Linkedin a "Nagy megtiszteltetés számomra hogy találkozhattam a,,,,,, . vagy a Nem kötelező érvényű megállapodást.......... " . Itt nincs haditechnikai majális csak a 27 tagország az ügyben közvetlen felső vezetésével való részvétel. Ez a NATO (North Atlantic Terrorist Organisation) ez a védelmi szervezet ami soha nem védekezett de hét országot támadott meg most döntik el hogyan tovább mit várnak el a multi cégek országok. Tudjátok nekem ez teljesen mindegy ha felfele billenti az árfojamot.
Az amcsiknál is a Musk 1/10-e pénzből megcsinálta az újra hasznosítható rakétát mint a NASA tudta volna!(100 millió dolcsi)Most a NASA is tőle fogja venni!Megcsinálni több volt,nyilván,de most megvan a technológia,teszt,minden fasza,aki akar venni,egy 100-as!A fiam már úgy fog kiugrani a Marsra 15 év múlva,mint ahogy én felugrok most a Mecsek intercity-vel Pestre!Indulnak majd a személyszállitó rakéták is a Marsra,ez a terv!Most néztem a netflixen ezt a Musk filmet,ott láttam!Meg a Teslákkal lehet majd beszélgetni nemsokára,stb!Úgyhogy lóvé legyen,az a lényeg!Elektromos energia,szélenergia,ezekre kell fókuszálni!Lehet egy ilyen szélkereket én is veszek(Tisza is promózza),azt elpöröghet itt az udvarba!Ha meg a szomszédokat zavarja,adok pár KW áramot nekik is,akkor kuss lesz,azt kész!Meg a madarak se jönnek ide a kertbe,ha az itt kever szerintem!Úgyis a szomszéd öregnek leették a cseresznyéjét!
A németek 30 év után "megtalálták" : "a védelmi fejlesztések terén elmulasztott három évtizedet pedig a lehető legrövidebb idő alatt be kell pótolni." "https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260706/kiderult-mire-kolt-jovore-europa-legerosebb-orszaga-847936
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.