Tapsolni kell hogy besz.ptuk miközben minden száguld ez ugy esuk👏👏pl otp 2 nap alatt 2,5k plusz na ez annyit esett szazalékba...könyv fullon eladoval valami pozitiv valaki???
Segíts kérlek, hogy kellene hozzáállni? De jó, ma csak 2%-ot esett, mikor eshetett volna 6%-ot is? Vagy azért jó, hogy lejött 5k-ról 2-re az árfolyam, mert így tudunk olcsón venni?
Rovid távon el tudom képzelni, h még lemegy. De hosszabb távon nem. Maga a telekom része tobbet ér mint most az egész cég. Az ur és védelmi szektor is már hozza a pénzt. A végén az egyensúly helyre áll. Tudom, a turelem véges. Nekem van turelmem.
Miniszterelnök úr június 15-i határidővel adott utasítást a magántőkealapok átvilágítására. A jogszabályokat ezzel összefüggésben - tudomásom szerint - megalkották. Lehet ez lesz az ... De ennél rosszabb is lehet.
Az majd ma lesz! 😉 Na jó, nem. Ma békén hagyom ezt a jó képességű fegyvergyártó csoda céget, már az időmet is sajnálom rá. Sokkal jobb dolgom lesz. 🙃 Pár hónapra ez kuka. Egyik nap lemegy 3-4%-ot, másnap meg örülnek 1-2% emelkedésnek… kissé …., na mindegy. Kognitív disszonancia…
Az majd ma lesz! 😉 Na jó, nem. Ma békén hagyom ezt a jó képességű fegyvergyártó csoda céget, már az időmet is sajnálom rá. Sokkal jobb dolgom lesz. 🙃 Pár hónapra ez kuka. Egyik nap lemegy 3-4%-ot, másnap meg örülnek 1-2% emelkedésnek… kissé …., na mindegy. Kognitív disszonancia…
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.