Most tuti nincs helyén az árfolyam. Ha MP romba akarja dönteni a céget(???), akkor még sok is jelenleg, ha hagyja JG-t és csapatát dolgozni, akkor meg bőven feljebb a helye. Mondjuk 4022!😄
Mondjuk a tököm kivan ezzel, hogy minden kormány piszkálja első körben a befektetések utáni adózást. Mindig erről a rétegről próbálnak meg lehúzni még 1 bőrt, akik nem cseszik el az egész fizut minden marhaságra hanem próbálnak gondolni a jövőre is. Ha már megdolgoztam ezért a pénzért amit befektetek, azután egy vagon pénzt már befizettem az államkasszába, de ez nem elég... még ha nyereségem van akkor az után is fizessek. Szerencse hogy idén drága részvényünk csak jó nagy mínuszt termelt....
🤣👍Nagyon sok itt a kérdés,minden téren van egy irány,de a konkrét dolgok még egyeztetés alatt,ezzel a vagyonadóval kapcsolatban is!!!Azt mondta Miniszterelnök úr,hogy ezt majd még kidolgozzák pontosan,hogy hogy lesz!Lehet az éves gyarapodást is megadóztatják plusszba,stb!
Lesz ma ez még 2050. Nem véletlenül állnak ott nagyobb packkal vételen. Tuti, hogy megkapja. Egyébként, szerintem a cég tudtával / beleegyezésével megy mindez. Csak hogy ne mondd, hogy károgó vagyok, azért jó, hogy itt van az árfolyam, mert tudunk olcsón venni.
Én megnéztem a 2 órás tájékoztatót,nem akarok lemaradni!Nagyon ami engem is érint nem volt benne!Oktatás rendbe lesz téve,abból már én kinőttem,meg a fiam is,mire az unokám menne addigra már iskola se lesz,úgyhogy ez nem érint!Kórhikba lesz klíma,az eddig is volt ahol én voltam,ez se érint!Gazdagok meg lesznek adóztatva,én nem leszek,annyi pénzem nincsen!Árvák is nyugodtan aludhatnak senki nem akar majd velük huncutkodni,ilyenek!Vasút fel lesz fejlesztve,az mondjuk érinteni fog ha igaz lesz,mert most van már ingyen utazási passzusom is,úgyhogy nem autóval megyek közgyülikre,hogy jól letrafipaxoljanak meg 50.000-et kifüstöljek egy délelőtt,hanem vonattal már ezután meg metróval!Az utak nagyon rossz állapotban vannak,azok is rendbe lesznek téve,bár azt nem mondták,csak azt,hogy szarok!Ha valaki lemaradt,ennyi a lényeg!Meg az alkotmányt le kell szedni a hivatalokba.
a másik meg h ezt eltűri a cég, jászai és semmit nem tesznek, elég lenne pl, hogy a német rheinmetál bőviti a részesedését a cégben 5%-al és csókolom, miért nem lépik pl ezt meg? mindjárt helyére kerülnének a dolgok egy szó nélkül
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.