Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 ma, 06:45
Fater is tegnap le volt döbbenve,mikor meglátta mi volt a matek a Mágánál is!Eddig mindig azt mondta,micsoda uriember,megdobbanik a szive az árvák miatt is,stb!Tegnap meg mondta:Menjen a büdös picsába ez Mága is!!Mondjuk nekem az volt gyanús,hogy ez többmilliárdos Sztradivari hegedűvel húzza,azt hogy hozza ki,ha mindent ingyen csinál??Azt kiderül én vettem neki a hegedűt is!Húzta ott a Keresztapa zenéjét a Sztradivárin nagy átéléssel,közbe csipogott a telója az öltözőbe végig:500 millió érkezett a számlájára,Maldiv-szigetek foglalás rendben,várjuk szeretettel!Amúgy ha valaki nem tudja,a Keresztapa zenéje nem Ennio Morrichone,hanem Nino Rota!Nehogy beégjetek valahol!
nyugdijas ma, 06:16
Előzmény: #93609  Tibor321
Jobb lett volna ha JG nem kot ilyen volumenu  szerzodést a HM hetekkel a választás elott, még ha a szerzodésen "éveket" is dolgoztak. De ez a kávé már lefott, ahogy azt a FIDESZ nagy bolcse, Nagy Fero,  mondaná. A cég vezetosége, elvileg, a részvényesek érdekében kellene dolgoznia és ennyi negatív publicitás után itt az ideje h JG kiálljon a nyilvánosság elé és probálja nyugtatni a kedélyeket. Még akkor is, ha maga JG a cég messze legnagyobb tulajdonosa. Ez a minimum ami elvárhato tole. Remélem valakinek a vezetoségben ez is eszébe jut , még ha meg is vannak gyozodve arrol,  h ez az egész esés a cégen nem változtat semmit és majd minden rendbe jon. 
Savage ma, 06:02
Előzmény: #93615  Megbizhatoacs
Ideje lenne felébredned.Minden szét lesz verve.
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs ma, 02:14
Előzmény: #93616  Joyce
😀
Joyce ma, 02:05
Előzmény: #93615  Megbizhatoacs
Szerintem ne igyál több sört 🙂
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs ma, 01:19
Sziasztok! Egy brutál összefüggés állt össze a fejembe így három sör után, amit szívesen megosztanék veletek. Lehet többet ér, mint 10 Linkedin post a kopasztól! Van egy pár alapvetés Magyar Péterről, amit még a legelvakultabb fideszesek sem tagadhat le. Ezek a következők lennének: 1. Iszonyat kemény a pali, már csak, ha az elmúlt 2 évet és a mostani történéseket nézzük is, a napnál is világosabb. Ezt senki nem veheti el tőle.  2. Eléggé utálja az oroszokat. Pont, ez tény. Hallhattuk ezerszer, ma is a raport kapcsán.  3. Nyilván van benne egy jókora nárcizmus, ezt meg én nem tagadom, full tiszásként, mert nem vagyok vak, látom baszki, de pont leszarom. 4. Azt sem tagadható, hogy van benne egy jókora maximalizmus, professzionalizmus is. Lásd miniszterek, megszerzett mandátumarány, ledarált teljes “rendszerváltást követő” politikai kultúra, beágyazódás és posványság stb.  Na akkor ezek kombójából nekem az állt össze, hogy szerintetek akkor ez a miniszterelnök milyen erős országot, hadsereget és hadipart akar??? Na vajon milyet? Szerintem baromi komolyat, mert akkor nyugodt, akkor érzi majd erősnek magát, és persze abból fog jönni a sok pénz a lezüllesztett és szétlopott, üreszsebű ország gazdaságánsk felemeléséhez, nem a kínai akkugyárból.  A hadsereg már nyilván a technológián múlik, drónok stb., látjuk Ukrajnában is, akik hülyét és csórót csinálnak az oroszokból lassan. Hajrá 4ig! Ennyi voltam. Próbáltam tényszerű maradni. (Lehet írta már más is ezeket, egy ideje már nem olvasom a fórumot az elmúlt fél éves köpedelem teljesítménye miatt a részvényünknek. Világhírnév után világ szégyene.) Egy kiváló cégnek szárnyal a részvénye,  többszörösen az átlag felett (pl. Jóból kiváló könyv, ha valaki olvasta, érdemes), nem pedig felez fél év alatt.)
Tibor321 csütörtök, 23:26
Előzmény: #93612  Tibor321
Nem a teljes cégeket adták el. Elírtam. Továbbra is többségi tulajok bennük.
paprikasjano csütörtök, 23:24
Sajnos nektek írtam meglesz kb az 1800 holnap azt jövő héten 1500 körül 
Szörnyű mint a Raba 
De sztem fel év múlva dupla tripla lehet mindegyik 
Tibor321 csütörtök, 23:23
Továbbá valamilyen szinten megnyugtató dolog, hogy a 4ig tovább értékesítette a Hirtenbergert és a Rábát a CSG-nek. Lochead Martin szerződések. A fél világ HIMARS-t akar venni, aztán mire kilobbiztuk magunknak, dobjuk el? 
Rheinmetall 25%-os tulajdonrész. Ez a legfőbb kulcs. Ha belenyúlnak a hadiipari részbe nem csak Jászaival basznak ki. Ha a Rheinmetallal kibasznak saját magukkal basznak ki. Nemzetközi piacvezető hadiipari cégekkel akar szembemenni a Tisza kormány, akkor mikor az EU a következő tíz évet a fegyverkezésre szánja? Vicces nem? Mindenki sorban áll, tíz éves várólisták, miközbenna 4IG, már aktív szerződésekkel rendelkezik. 
HunSuccess csütörtök, 23:17
A holnapi esetleges pánik megelőzése érdekében egy kis emlékeztető:
- jövő héten EU szakértők tárgyalnak az EU-s pénzekről, amiben benne lesz a SAFE is.
- Május 25-én brüsszeli látogatás az EU-s pénzek miatt. Talán ekkor meg is nyílnak a csapok. 
- Május 28. közgyűlés: új FB tag(ok), új auditőr a Rheinmetall-tól, döntés a tőkeemelésről. 
- Május 29. Q1 jelentés. 
A mai csak egy politikai kommunikációs fordulat volt a választok megnyugtatására. 
Barbatus
Barbatus csütörtök, 23:14
Mint annó Lázár elszólásai...
Tibor321 csütörtök, 23:07
https://www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/uzlet/20260327/miert-zuhan-a-4ig-megszolalt-jaszai-gellert-827174%3famp
Ezt csak úgy itthagyom, továbbra is életszerű. De valóban ideje lenne kiállni a vezetőségnek és megfékezni a holnapi vérengzést. A hvg és társai is mocsok módon forgatják ki írásaikban a szerződést. MP-nem azt mondta, hogy kicsinálja a cégcsoportot, hanem, hogy ez a szerződés érvényét veszti és felülvizsgálják. Majd lesz új, olcsóbban okosba. A másik, pedig a külföldi partnerek vezetőségében sem agyhalottak ülnek, teljes mértékben tisztában vannak és voltak a holding hátterével mégis megköttettek a megállapodások. Csodálatos tőzsdei manipuláció zajlik.
Gaba2001 csütörtök, 22:54
Előzmény: #93604  Aral4
Igazad van. 
Toka csütörtök, 22:53
Előzmény: #93602  nyugdijas
Értem...én örülnék neki hogy tudnánk műholdakat eladni, főleg hogy Martonvásáron szinte már kész az üzem.Majd jöjjön a Toka Clubba is, szeretettel várjuk.
sonos csütörtök, 22:52
Erről a szerződésről a HVG már április 12--t követően tudott, mert kérédéseket küldött mind a HM, mind pedig a 4ig felé, akik titoktartásra hivatkozva lepattintották a HVG-t, és szerintem tudott a Tisza is, mert az átadás-átvétel azért nem úgy zajlik hogy május 14-én 16.órakor egy usb-n átadom a dokumentumokat, és addig a fidesz volt, utánna pedig a tisza, hanem gyakorlatilag az elmúlt 1 hónapban folyamatosan történt az átadás átvétel, kapcsolatfelvétel, ismerkedés a rendszerrel. stb. - tehát valószínű hogy a Tisza is tudott a szerződésről, hiszen a 30 milliárdos előleg számla már az új honvédelmi miniszter előtt volt. - Ezt MP nyilatkozta ma.
Ha tudott róla a Tisza is, akkor sem kürtölte szét, hogy az orbáni oligarchák még az utolsó pillanatban szétlopják az országot felkiáltással kiposztolva a facebookra. - Sunnyogott, egészen addig amig a HVG ki nem jött a cikkel. Nem akarta nyilvánosság elé tárni ezért is most jött ki vele a HVG, mert tisztában volt azzal a mai naptól mr a Tisza viszi a minisztériumokat és hogyha kijön az infó, akkor MP-nek muszáj lesz reflektálnia rá, mégpedig úgy hogy vesszen a 4ig. A sajtótájékoztatón elsőkörös kérdezésnél szinte nem is akart róla beszélni, csak a második hvg-s rákérdezésnél kezdte el ekézni az oligarchákat.
A HVG köztudottan baloldali ezzel a húzással akarta MP-t sarokbaszorítani, hogy a  Tiszának már tudnia kell a szerződésről. Továbbra is azt látom hogy MP nem sajátakarátból hozta fel a témát, és igyekezett minél hamarabb lezárni a sajtótájékoztatót, hogy ne legyen még egy kérdés a 4ig-ről
FR73 csütörtök, 22:45
Előzmény: #93601  Toka
Remtech Martonvását
Aral4 csütörtök, 22:41
Előzmény: #93603  Gaba2001
jelentés előtt nem fognak venni a bennfentes szabályok miatt
Gaba2001 csütörtök, 22:35
Azért holnap remélem már a cég is beáll venni. Talán valami jelzés értek lenne részükről. 
Vagy a vezetőség is vehetne belőle,  az év elején sok száz milliót kaptak jutalomba, abból most kis részletet nyugodtan fordíthatnak rv vételre, ha már úgyis minden faxa itt, még a meszaros is beforgatja az osztalekot. Nem hittem hogy többet esünk mint az opus, értitek ti ezt? Pedig ha már valaki akkor mészáros lehetne celkeresztben. 
Természetesen ott se kívánok a kisbefektetoknek semmi rosszat. 
Már 1*-er megszívtam egy masik céggel, Wirecard ha ismeritek. Nem gondoltam hogy megint besz*p*om. Hat sajnos úgy erzem itt kicsinalnak minket es jol at lettünk verve. 
Nem lesz itt semmi a nagy tervekbol, ha jo volt akkor sem. Már csak azért is megmutatjak, csak kiboritjak végül a gyereket is a vízzel együtt. 
nyugdijas csütörtök, 22:34
Előzmény: #93601  Toka
Muholdakat.
Toka csütörtök, 22:32
Előzmény: #93598  nyugdijas
Az űrkutatáson mit ért Nyugdijas Úr?

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek