De én vagyok a hülye! Amikor határozottan 2000 alá ment, már lehetett tudni, hogy tankönyvi ellenállás lesz a 2000 innentől. Ma 1990-2000 között legalább a nagy részét kiszórhattam volna, de én idióta még mindig hiszek a mesékben.
Hát, a HVG kérdésére most azt mondta, hogy 30 milliárd Ft előleg számla már érkezett, amit nem fognak kifizetni. Felül fogják vizsgálni. És vegyék úgy, hogy ez a szerződés nem létezik, mert nem akarnak kémműholdakat beszerzezni. A 4iG neve még mindig nem hangzott el.
Sziasztok, most jöttem vissza, meglepve látom, hogy már nem 5.000 a részvényem, meg a FIDESZT is leváltották. Nem tudom még a Járai-e itt a cégben a főnök, de a lényeg, hogy eladnám a részvényeim 4.000-4.500 körüli árfolyamon. Nem alkuképes!
Csak azt nem értem a dologban hogy egy haderőfejlesztési szerződést miért kellene társadalmi egyeztetésre küldeni. Nekem továbvra is gyanús, hogy ez megint a választók felé történő megtorló komnunikáció! Mert ugyebar a hvg ugy talalta az egészet, mintha vagyonkimentés lenne
De könyörgöm az egy 10 évre szóló keretszerződés, minden projektre külön szerződést kell kötni. Valószínűleg még nem is hívtak le belőle semmit. MP megint csak hergel.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.