Őszintén? Nem tudom. Szerintem kizárólag teljes felügyelet mellett fogják hagyni működni. Ha átláthatóvá tehető a működés és a döntésekben a szükséges mértékben beleszólhat a kormány, akkor még jó is lehet. Ha ez nem teljesül, beszántják visszamenőleg.
👍igen!Most zöld a lámpa,teljes a felhatalmazás,akkor lássuk hogy az álmok és a mesék,hogy fognak valósággá változni!Én szurkolok nagyon!Ha bejönnek a tervek,Dubaiba se kell menni,mert itt lesz a Dubai!Csak nehogy annyi valósuljon meg belöle,hogy 3000ft lesz egy 0,5 literes kóla,mint Dubaiba,a többi meg marad minden ahogy volt!
A vg cikkéből óllóztam, a 4ig-re is érthető "Fejvesztett előremenekülés kezdődik az új kormány alatt, és ha szélnek eresztik a hozzáértőket, búcsút mondhatunk az eurómilliárdoknak.". Link:
Tegnap nem volt túl nagy forgalom, messze a 30 napos átlag alatt voltunk. Így szerintem nem lehet erősebb eladási hullámról sem beszélni. Esett, de a nemzetközi hangulat sem volt kedvező a hadiiparban.
Ha mentálisan nagy a gond, arról az elmúlt időszak kormányai tehetnek. Elég csak megnézni a minden beborító kormányzati kommunikációs kampányok tartalmát és színvonalát. Az biztos, hogy annak a gátlástalan rablásnak, szakmaiatlan gányolásnak, amit a fidesz művelt, véget kellett vetni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.