Akkor még azt elmondom, hogy ha itt lesz most egy korrekció és nem csak konszolidáció, akkor 4000-3900 még belefér a ta szerint. Ebben még a rés is belelóg ha jól néztem. Alatta, viszont más felállállás következik. Ezt most hagyjuk.. A ta sem mindentudó, főleg egy változó fundás közegben, de ha lépésről lépésre követjük és értékeljük, akkor nagy segítség! Persze visszacsinálni, amivel elkéstünk, nem lehet, csak korrigálni..
Remélem azért kértek shortra részvényeket, mert elfogyott nekik a shortolni való állományuk. ez azt jelentené, hogy sok short nyitódott ma és lehet záróra vissza kell venniük a napizóknak, akik meg hosszabbra nyitottak (mndjuk nem tudom hol lehet nyitni) azok majd később lehet magasabban veszteséggel zárhatnak. A lényeg, hogy "a shortos a legjobb vevő" :D
4778ft a napi átlag. Több mint 2,1milliárdos a forgalom. USA pozitív híreket a spekik szépen átfordították maguknak negatívba :D Szerintem azért mert rövidlátók. Gyakorlatilag vártak 1 konkrét aláírt szerződést és kaptak helyette 4 céggel konkrét tárgyalást és 1 üzenetet, hogy közeledtek az álláspontok és hamarosan jöhetnek a konkrét szerződések. A lényeg, hogy az idő az árfolyamnak dolgozik, majd pozitív irányba. Kicsik adják, nagyok felszívják az eldobott papírokat. Persze a pénteki +10% után nem lehet meglepődni, hogy van eladó és jelenleg -3%ban van az árfolyam. 4745ft!
Bizzunk. Remélem a Lockheed is jön egy kis részt harapni. Van még 3,5 óra idő bevásárlási idő. Addig a shortosoknak ki kell talállni valamit, de nagyon gyorsan!
Hidd el, értem, 1997-ben Matáv jegyzéssel kezdtem, bevezetéskor...és még a főiskolán is ráment egy kis időm. Csak azt akartam jelezni, hogy pár nap alatt mennyit tud változni egy chart. Sokszor, az emberek mennek a TA után, mintha az lenne az isten, sokszor viszont a TA megy az emberek után. Ami egyik nap támasz, ami talán megtartja, az 3 nap múlva már a rajzon sincs, mert az ellenállások közül minden át lett törve... "csak hogy te is megértsd" - ha már valahogy így szólítottál meg.
ne haragudj, de ez lehetetlen, soha nem hallottam még ilyenről, ilyet nem is csinálhatnak. pont pl egy erstének ne lenne elég részvénye :) Ezzel csak azt bizonyittod h fel lesz az irány
olyan kis mocskosak ezek a fórumok..... néhányan a nyalókát "árulják" néhányan meg szeretnek nyalókázni.. ;-) kiváncsi lennék, hogy a nicknamek közül hány mögött lapul meg egy bróker(iroda).....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.