... vagy a 4ig szerezne tulajdont egy amerikai cégben, amről már tárgyalnak ("A 4iG amerikai stratégiai befektetőjévé válhat az Axiom Space űripari cégnek, miután a felek 100 millió dollár tőkebefektetésről írtak alá szándéknyilatkozatot. A megállapodás értelmében a 4iG egy további, 100 millió dollár értékű közös projektben is részt vesz.")
De nem tűnt el, az egy extrém nap volt. Ekkora forgalommal hetek óta benne van az első 3-ban, ahogy ma is. Nap végére simán meg lehet a 2 milliárdos forgalom...
Felesleges is emlegetni nincsen ertelme.Azert kezdte el megint a rajzait mert irigy az emelkedesre vagy kereskedik 4ig el es venni akar.Emlekszunk mit muveltek 300-400ft nal is.
pomperj
kedd, 18:00
Előzmény:
KB58
szerintem 99%, hogy meegindult sokkal lejjebbre. Alakul az elso 5 subhullamos eses, 5min chart. , https://keptarhely.eu/view.php?file=20251021v07zbktfa.jpeg Napos charton az elso target 2360-2500 sav. Szegény öreg már megint benézte....Akár hogy is, a magyar részvények nagyon nem mennek neki... Opus, OTP, 4ig......És hány embert megvezetett már eddig...
Múlt héten kb ugyanezt írtam...heteken tartó emelkedéskor nulla rajz, szeptember közepén, napon belüli nagy emelkedés utáni nagy esésnél egyből jöttek a rajzok, és a " mindenki láthatta volna előre, hogy ez lesz" szövegek, és esni fog tovább...utána 4 hétig egy mondat sem volt, mikor 2500-ról 4500 fölé emelkedett, csak a korrekció után jöttek az ábrák megint csak, ugyanaz a szöveg...esni fog tovább, 3100, 2500,stb...Másnap már meg is volt az esés korrekciója felfelé, és szépen tartja magát kicsi pluszban azóta is....A rajzok rendszeresen úgy kerülnek elő, hogy esés után be van rajzolva, hogy hol volt a csúcs, és meddig megy/mehet vissza...emelkedésben nincs olyan, hogy hol lehet...
Hát Pomper inkompetens az biztos! Már anno az opusnál "bizonyított". De farkasfut már régóta figyelem,és nekem sokat segített. tanultam tőle és még tanulok. Számomra Te is hiteles vagy.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.