Már hogy a fundát szeretnéd megismerni? A jelenlegi állapotot csak a következő jelentésből fogod látni. Ha a kérdésed az, hogy a jelen árfolyamon számolt kapitalizáció harmóniában van-e a cég valós értékével, akkor a válasz röviden: nem.
hallo feel ! Ahogy vissza néztem téged már kitiltottak valamelyik 4IG forumból (akkoriban kb 700 frt körül volt az árfolyam) hogy te notorikus felbeszélö vagy. Nem tudnád a Wallikát is feeeeeelbeszélni ? Elöre is köszönöm a fáradozásodat . kszsah1
Ugye nem gondolod komolyan, hogy akik mostanában gyűjtöttek, ilyen árakon, ilyen mennyiségeket, azok csak úgy sétáltak az utcán nagy köteg pénzükkel, amivel nem tudták, mit tegyenek és hirtelen megvilágosodással, nulla csekkolással egyszer csak 4iG vétel mellett döntöttek? Kockázatot nem számoltak, céget nem világították át, nem tekintették át az üzleti terveket, se pletyit, se hírt nem néztek? Igy csak az olyan nagyon kisbüfik csinálnak, mint én. Szívből vettem, szívből, hasra csapva fogom majd eladni. Öt év múlva, 20ezres árfolyamon, hogy megvehessem életem első és egyetlen új BMW R1200 Rt-jét. Azért nem GS-t, mert arra már nem fogok tudni felülni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.