Személy szerint én nem örülnék ennek. Nézd meg mind három részvénynél a shortal orrba szájba szivatják az igazi befektetőket. Te nem látsz ebben semmi kockázatot?
Azért, amióta megpattantam az Opusból, sokkal nyugisabb vagyok, főleg, hogy azt a lóvét is ide pakoltam be ! Nekem, már itt a biztosítékom a jövőt illetően..., ( remélem hogy így is marad ! )
🤣👍!Azért ne hagyd,hogy letiltson a fiatalasszony a tőzsdéről!Csak akkor ne nézd,ha Neked sincs kedved!Én nyaraláson is rá-rá pillanatok,de ha van egy Opus ralli,vagy Nutex ralli,ilyenek voltak már nyaraláskor is,akkor nekem az van!Közbe süttethetem a seggem a napon,meg egy 20 percre le is tudok merülni megnézni a korallokat,meg a rájákat a gyerekkel!Azt akkor teljes a napom,este nincs hiányérzetem,hogy bármiből is kimaradtam!Nálam inkább az van,szól a fiam,hogy fogd a telefont apa,azt ne lazsáljál itt a pálmafa alatt!Semmit se csinálni tudunk mi is anyával,téged nem azért hoztunk!Nem kell féljek letiltanak!!🤣🤣
Ez pontosan így van! Két hónappal ez előtt 3000-et láttam év végére. Most azt mondom 3500-3600. Márciusra meglehet a következő ezres. Továbbá a legpesszimistábban nézve 2030-ig minden évben simán duplázhat.
Nagyon szívesen mennék én is a 3000-es bulira. 5 éve vagyok itt többnyire passzívan a fórumon, de sajnos a most szombat nem fog nálam működni. Remélem mihamarabb lesz 4000-es buli. ;-)
Ha meg lehetne tippelni, akkor nem lenne ennyire izgalmas. Épp ez a szép ebben, hogy mindenki a sötétben tapogatózik és bármilyen végkimenetel lehetséges.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.