Hazai szélerőmű kapacitás fele! Jó lenne ha később a 4IGbe hoznák mint külön üzletágat. Hamarosan lesznek új szélerőművek itthon és komoly US támogatások is hozzá. Lehet ezt akarják megcsípni, na meg a mesterséges intelligencia miatt is jó, mert nagy a fogyasztás. , Amit írogatok, hogy van bőven befektetni való tőke (akár hitel formájában) Jászai körénél. Tuti rengeteg részvényt vettek baráti kezek is. Lehet rv. kibocsátáskor kapnak új. rv.-ket és a cág így veszi át a 49%-ot? 67milliárd 49%-a 33milliárdért kaphatnának új részvényt. 2485ft és 193milla
Vagy megvették már itt hetek alatt vagy záróban lesz az átadás. Anno,ha jól emlékszem az opusban is vártuk a csodát, aztán nap végén,záróban megtört az átadás az indexbe, előre lefixált árfolyamon, ugyanannyi darab volt a vételi és eladási oldalon. Semmilyen árfolyamra gyakorolt hatása nem volt aznap. Hetekig ment a hype,mint itt is a hír után,rali hegyek,de az utolsó héten már csak esés és lecsorgás volt. Egyébként nem tudom, most mi és hogy lesz a 4ignél....
Azt se feledjük el,hogy az index átsúlyozás,csak az induló ahhoz, hogy az alapok,és az intézményi nagybefektetők, az átsúlyozást követően,a cég megnőtt fajsúlyának megfelelően,vegyék a részvényeit!!
Lehet trükköznek vele. Kis megtévesztés. Lenyomják előtte. Szerintem lesz itt még vásárlás ma később vagy akár hétfőn is. Elvileg hétfőn napközben is beszerezhetik szerintem. Biztos van olyan, amit mi nem tudunk. Szerintem se vették még meg mindet!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.