"Mesterséges intelligenciáról, valamint digitális infrastruktúra." Ez mindenképpen illik a 4IGre. Mesterséges intelligenciára ráerősíthet a cég. Mivel sokba kerül, itthon kevés cég tudná megfinanszírozni. https://fintech.hu/4ig-strategia-a-gyakorlatban-igy-tud-valoban-penzt-termelni-az-ai-a-cegedben/ Dróngyártásról még idén várok további bejelentéseket.Lehet akár 1 új közös cég:https://index.hu/gazdasag/2025/09/10/jaszai-gellert-4ig-torokorszag-targyalas-technologia-innovacio-fejlodes-vallalat/ Kíváncsi vagyok, hogy a nagyok első körben meddig fogják venni. Lassan érik 1 pihenő, de akár a 3000ft-os árfolyamon sem lepődnék meg 2-3 héten belül. Sok kicsinek nehéz tartani a papírt, pedig megéri :D
Jó reggelt mindenkinek!Úgy látom gyerekek többen nagyon szorgalmasak vagytok,és időben érkeztetek!Én viccen kívül a kurva iskola miatt ébredtem fel!Ha nyitvahagyom az ablakot éjjelre,akkor 7.15-től 7.55ig itt kocsizik el előttem kábé 350-400 kocsi,mert viszik a jövő nemzedéket a suliba,itt van tőlem 200méterre!Meg ugye nem várják meg délutánig a gyerekeket,vissza is mennek,akkor az 7-800kocsi kábé,ami elmegy az ablakom alatt!Én itt álmodozok,rendeljek e kanyar-szintszabályozást az S-be,vagy kilötyög a mekis kóla a fehér bőrre,azt erre ébredek itt kever mindenki!A szomszéd punci,férje németbe,tényleg 2perc innen a suli gyalog,de gyalog még 1x se vitte a gyerekeket!Tovább tart mig bekinlódja őket a kocsiba,mintha átmennének gyalog!Na akkor átviszi a gyerekeket,akkor indul a futkosás körbe a városba kocsival,délután 4ig,amíg a gyerekekért kell menni!Több kilométer van a kocsijába hetente,mint a férjének aki németbe jár,ez nem vicc!pedig dolga semmi,még az ebédet is a faterja hozza,mert a csaj nem főz sose hétközbe!Lehet 7végén se,mert nem is tud!Ha én is motorozok napközbe,vagy megyek a városba kocsival,akkor szoktunk versenyezni,mert amúgy jól vezet,én meg mindig bekóstolom,meg idegesitem,ne unatkozzon!🤣Napközbe 80%-ba ilyen csajok vannak a városba,akiknek a férje kidolgozza a belét valahol a családért!20%-ba meg a haverjaim meg én!De mi is dolgozunk,csak az nem látszik,mert nem lapátolunk az út szélén,de egész nap pénztermelő tevékenységeket folytatunk!ilyenkor a benzinkutakon,cukrászdákba,ilyen helyeken van az észosztás!A haverokkal mi mindent tudunk,sokszor a pincércsajok is tőlem kérdezik az infókat,pedig nekik kéne leadni nekem őket!Mondja az egyik múltkor:Szabi!Te mindent tudsz!Mondom persze,mert lent vagyok egész nap a városba,minden helyet végigjárok,meg kontroll alatt tartok!Ki kinek tartozik,kit hagy ott az asszony,ki mennyiből ússza meg a válást,stb!Nem érdekel engem,de akkor is hallok mindent,mert ezeket beszélik!Mai napi tipp:ha itt nem húzzák be a kéziféket,akkor a többi papir nyomás alatt lesz ma is!Miért?Mert sokan a hétvégén mikor az asszony szedte a levest,addig kimatekolták,hogy kiugrok a bukós ilyen-olyan papiromból,azt a 4igbe 2900-nál már nyeröbe leszek!Tudom én nagyjából,kinek min jár az esze!Na lássuk!
Megmondta a Viktor is merjünk nagyot álmodni!Repülőrajt megvolt,menjünk akkor!Ha kitartanak a vevők,2nap,3000!Kérdés mennyi kell,kinek,és mennyiért?Azt hogy mit tud aki veszi,az meg más tészta!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.